Nai επισης πριβετην Εβιτα πως παμε και που είναι?
είναι πριβε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nai επισης πριβε
πως θα ανοιξω πορτα της Εβίτας? help
xatzikos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ειναι ευκολο παρακαλω μια βοηθεια για Αγαπη και Ζετα? Ευχαριστω εκ των προτερων..
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Εγώ πως θα ανοίξω πόρτα στη μαριαννα?
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Εγώ πως θα ανοίξω πόρτα στη μαριαννα?
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Καλησπέρα σ όλους!!υπαρχει περίπτωση να μου στρειλει κάποιος κάποιο τηλ από αυτά που αναφέρατε!!σε περίπτωση που κάποιος κολάει η δεν με εμπιστευεταιι μπορώ να δώσω το τηλ μου κ να βρεθούμε κ να πιούμε κ ποτό κ να ανταλλάξουμε πληροφορίες η εμπειρίες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
γράψε ζετα αγάπη Θεσσαλονίκη στο Google κ θα στο πει αυτός ;)Ειναι ευκολο παρακαλω μια βοηθεια για Αγαπη και Ζετα? Ευχαριστω εκ των προτερων..
Διαγραμμένο μέλος 225582
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά στην Αθήνα έχω πάει σε αρκετά μασαζ που γαμας κανονικά με το αζημιωτο βέβαια αλλά καμία σχέση με μπουρδέλο
Εδώ δεν παίζει πουθενά τέτοια φάση?
Απο οτι εχω διαβασει απο συναγωνιστες, το studio body free παρεχει full προγραμμα δεν εχω προσωπικη εμπειρια ομως .Ρε παιδιά στην Αθήνα έχω πάει σε αρκετά μασαζ που γαμας κανονικά με το αζημιωτο βέβαια αλλά καμία σχέση με μπουρδέλο
Διαγραμμένο μέλος 225582
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου θα το τσεκαρω την άλλη βδομάδα γιατί θα κατέβω Λάρισα αύριο για σαββατοκύριακο κθ έχω σκοπό να επισκεφτώ το golden spa της Βανας στη Λάρισα μου έχουν πει φίλοι μου για μια καινούργια Βίκυ που δουλεύει εκεί και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι κορυφή
Φίλε μου , είναι πολύ καλή αλλά μόνο φραπέ παίζει τίποτα άλλο και με οποία πρότασηΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου θα το τσεκαρω την άλλη βδομάδα γιατί θα κατέβω Λάρισα αύριο για σαββατοκύριακο κθ έχω σκοπό να επισκεφτώ το golden spa της Βανας στη Λάρισα μου έχουν πει φίλοι μου για μια καινούργια Βίκυ που δουλεύει εκεί και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι κορυφή
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Demes και body freeΤο άλλο Σ/Κ θα ανέβω Θεσσαλονίκη, δεν έχω εμπειρία από την πόλη σε τέτοια θέματα. Αν ξέρει να προτείνει κανένας συνάδελφος για μασάζ και ολόκληρο πακέτο η τλχστον πιπα (όχι μόνο φραπέ φάση)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουDemes και body free
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Περασα την Τριτη το μεσημερι απο το Κρισταλ Σπα.Ηταν παρουσες εκεινη την ωρα 4 κοπελες:Ναταλι,Ιριδα ,Ολιβια και Αντριανα.Περασα με την Αντριανα.Το μασαζ της πολυ καλο θεραπευτικο παρα χαλαροτικο.Η εκτονωση καλη και αυτη.Επιτρεπει να πιανεις παντου,χωρις οχι και μη.Αυτο που με χαλασε λιγο η μικρη διαρκεια του ολου του πρωγραματος που ειχε συνολικη διαρκεια 30 με 35 λεπτα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Μπερδεύτηκες φίλε μου.Εδώ το νήμα είναι για μασατζίδικα που προσφέρουν «μπριζόλα»Περασα την Τριτη το μεσημερι απο το Κρισταλ Σπα.Ηταν παρουσες εκεινη την ωρα 4 κοπελες:Ναταλι,Ιριδα ,Ολιβια και Αντριανα.Περασα με την Αντριανα.Το μασαζ της πολυ καλο θεραπευτικο παρα χαλαροτικο.Η εκτονωση καλη και αυτη.Επιτρεπει να πιανεις παντου,χωρις οχι και μη.Αυτο που με χαλασε λιγο η μικρη διαρκεια του ολου του πρωγραματος που ειχε συνολικη διαρκεια 30 με 35 λεπτα.
Ολόκληρο το πακέτο θα το βρεις στο Ζέσι Σπα επίσης.Είναι ένα από τα τρία του είδους,γιατί τα άλλα με «μπριζόλα» είναι πριβέ.Πήγα πριν λίγες εβδομάδες και έκανα τρίο με 150 για 1 ώρα.Με φουλ λεσβιακά τα πάντα όλα.Μόνο πρωκτικό δεν είχε.Για σόλο το μισάωρο έχει 60,το 45λεπτο 80 και η 1 ώρα με 2 εκτονώσεις 100.Πάρε τηλέφωνο από πριν,για να κλείσεις ραντεβού.Δοκίμασε τα τηλέφωνα της Δήμητρας και Αφροδίτης από την αγγελία.Αλλά πιθανόν να σηκώσουν και από άλλαΤο άλλο Σ/Κ θα ανέβω Θεσσαλονίκη, δεν έχω εμπειρία από την πόλη σε τέτοια θέματα. Αν ξέρει να προτείνει κανένας συνάδελφος για μασάζ και ολόκληρο πακέτο η τλχστον πιπα (όχι μόνο φραπέ φάση)
Σοφια 25 χρονών 6946290525
Σοφία καλλιγραμμη Ελληνίδα 25 κ Στέλλα σε περιμένουμε για ξεχωριστεσ ερωτικεσ στιγμεσ κάθε φαντασίας... Είμαι καυτή... Και σε περιμένω για σεξακι -λεσβιακό με την φίλη μου στο χώρο μου... Κάλεσε με από τις 11:00 μέχρι 20:00 6946290525
kanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K