Χθεσινη επισκεψη στον Γαλαξια με σκοπο την δοκιμη της καινουριας(μαυρουλας)ονοματι Ντεστινυ.Η συυννενοηση ειχε γινει απο πριν με Αριστουλα ετσι ωστε η μικρη να ηταν διαθεσιμη.Μετα απο ολιγολεπτη αναμονη λογω του οτι μολις ειχε βγει απο ραντεβου με αλλο συναγωνιστη περασα στο δωματιο,εκανα το μπανακι μου και σε λιγο ειχαμε την εισοδο της μικρης στο δωματιο.Αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις στα αγλικα(καταλαβαινει ελαχιστα ελληνικα)ξεκινησε ενα αρκετα καλο μασαζσε πλατη/αυχενα που συνεχιστηκε στα ποδια μετα απο δικη μου προτροπη λογω οτι τα ενιωθα αρκετα ταλαιπωρημενα.Σε εκεινο το σημειο και μετα απο κοντινα περασματα στην ευαισθητη περιοχη αρχισε να επερχεται η επιθυμητη στυση π[ραγμα που το αντιμετωπισε με ενα πονηρο χαμογελο και ξεκινημα μιας αργης και βασανιστικης πεομαλαξης(η πλακα ειναι οτι πηρε την πρωτοβουλια μονη της χωρις να την προτρεψω)με ταυτοχρονο χουφτωμα απο μερους μου στην κωλαρα και τις βυζαρες της οι οποιες ειναι φανταστικες για τον σωματοτυπο της,το τελος ηρθε σχετικα γρηγορα λογω πολυημερης αποχης απο την ενεργο δραση.Χρηματα δεν μου ζητησε κατι που το εκτιμησα(της εδωσα 10 ευρω με δικη μου πρωτοβουλια)