Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.202
Πόντοι
456
Ύποπτον! Ως γνωστόν πληρώνουμε πριν τη συνεδρεία εδω και ΠΑΝΩ από ενα χρόνο
Οχι βέβαια ,εγώ πληρώνω πάντα στο τέλος ,ίσως μόνον την πρώτη φορά να πλήρωσα μπροστά !

Uncatchable

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2023
Κριτικές
15
Like
730
Πόντοι
990
Οχι βέβαια ,εγώ πληρώνω πάντα στο τέλος ,ίσως μόνον την πρώτη φορά να πλήρωσα μπροστά !
Μια φορά που είχα περάσει θυμάμαι πλήρωσα στη ρεσεψιόν όπως μπαινεις και μετά πέρασα στο δωμάτιο

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.877
Πόντοι
496
Ρε παίδες διαβάζω συνέχεια όσον αφορά το galaxy ότι όσοι έχετε πάει, φάγατε φόλα, η ερώτηση είναι η εξής, γιατί συνεχίζετε και πάτε? Για μερικούς μήνες να πέσει σύρμα και να φάνε άκυρο μήπως και γλυτώσουν και οι κοπέλες αλλά και αυτή η βλαμμένη η αριστουλα, και μετά από τη επερχόμενη κατρακύλα ή θα πάρει ελ πουλ ή θα κάνει και αυτή βίζιτες και φραπέδες
Άκυρο το σχόλιο. Πελάτες θα υπάρχουν πάντα και κορόιδα δεν είναι μόνο οι επισκέπτες του bou που ψάχνουν φραπεδομασαζ

HellBlade69

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Άκυρο το σχόλιο. Πελάτες θα υπάρχουν πάντα και κορόιδα δεν είναι μόνο οι επισκέπτες του bou που ψάχνουν φραπεδομασαζ
Καθόλου άκυρο, εφόσον το γράφω στο bou, αναφέρομαι και στον αντίστοιχο κόσμο που ενώ υπάρχουν ορισμένοι που διαβάζουν πως είναι η κατάσταση σε τέτοια μαζατζιδικα, συνεχίσουν να πηγαίνουν και να κλαίνε και λεφτά και την ώρα τους. Το galaxy ειδικότερα είναι καιρός που τρώει θάψιμο από πολλούς δε νοείται να μην έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου υποψήφιου πελάτη εδώ μέσα έστω μια κριτική

• Like
Αντιδράσεις: tefras

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
168
Πόντοι
1
Καθόλου άκυρο, εφόσον το γράφω στο bou, αναφέρομαι και στον αντίστοιχο κόσμο που ενώ υπάρχουν ορισμένοι που διαβάζουν πως είναι η κατάσταση σε τέτοια μαζατζιδικα, συνεχίσουν να πηγαίνουν και να κλαίνε και λεφτά και την ώρα τους. Το galaxy ειδικότερα είναι καιρός που τρώει θάψιμο από πολλούς δε νοείται να μην έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου υποψήφιου πελάτη εδώ μέσα έστω μια κριτική
σωστος

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
371
Πόντοι
21
Δύο φορές έχω επισκεφθεί το Galaxy. Την πρώτη περίπου πριν 1,5 χρόνο με την Μαρία από το Μπουτάν και πλήρωσα στο τέλος. Την δεύτερη τον περασμένο Μάιο με την Τζένη και πλήρωσα στην αρχή. Ενώ ήταν θετικές οι εντυπώσεις μου και τις δύο φορές κάτι με κρατούσε από το να το επισκεφθώ ξανά. Κι απ ότι φαίνεται με αυτά που διαβάζω δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.943
Πόντοι
446
και εγω εχω να παω στο Galaxy πανω από ένα χρόνο, ειδικά αφού αρχισαν να ζητάνε να πληρώσω στην αρχή. Επίσης έφυγε και η Μαρία που εκανε όντως παρα πολυ καλό μασαζ. Αν κάποιος έχει στοιχεία επικοινωνίας, στην περίπτωση που η κοπέλα εργάζεται ανεξάρτητα, ας στείλει pm.

giorgossideras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Ρε φιλαράκι εμάς μια χαρά μας εξυπηρετούσε το empire στην Αμφιθέας. Μάλιστα παρακολουθώντας εδώ έχω δει ότι ακόμα αναπολείτε στιγμές με κοπέλες που είχε ... Έλενα Εύα κλπ. Αλλά σε τι σε κορόιδευαν ; Πούλαγαν μασάζ έπαιρνες μασάζ. Δεν σου έλεγε κανέναν πλήρωσε για εχτρα . Αν ήθελε η κοπέλα το έκανε αν όχι ήταν όχι . Αρκετά ξεκάθαρο μοιάζει. Και είχαν άψογη συμπεριφορά σε επαγγελματίες όταν ζητούσαν κάτι συγκεκριμένο, που γενικά εκ πείρας δεν παίζει. Δυστυχώς σας βαρέθηκαν και αυτοί όπως και πολλές σου χώρου. Τα μαγαζιά , τα κατ'οικον και τις ανεξάρτητες εσείς τις χαλάσατε. Δεν ξέρετε τι θέλετε. Πάτε σε μασάζ και δεν συμβιβάζεται με την μαλακια οου θα σου τραβήξει η κοπέλα αλλά πιέζεις για σεξ , τα ίδια και στα κατ'οικον . Πας σε ανεξάρτητη και κανείς μαγικές περί πληρωμής ή οι απαιτήσεις σου είναι να σου κάνει μασάζ λες και πήρες μασάζ . Δηλαδή οπου πας θες κάτι άλλο από αυτό που θα παρέχουν. Δεν ακούγεται κουραστικό ; Δεν σας έχει κάνει εντύπωση που κοπέλες αξιόλογες και μη έχουν φύγει από τον χώρο και ούτε καν να απαντήσουν στα μηνύματα στο ινστα που στέλνετε σαν τρελοί δεν θέλουν ; Δεν σου κάνει εντύπωση που εκεί που ήταν 50 νέες και 5 μεγάλες τώρα είναι το αντίστροφο? Πώς θα σε αντέξει το λουλούδι με το πρήξιμο που της κανεισ ; Εσείς χαλάσατε γυναίκες και μαγαζιά . Μην λέτε μετα που είναι οι νέες. Που είναι τα μαγαζιά κλπ. Δεν είστε για πολλά πολλά. Από όταν σταμάτησα αυτήν την δουλειά ηρέμησαν τα νεύρα μου . Μια νέα και κακή την καίτε σε δευτερόλεπτα. Ο άλλος λέει χοντρή την 60 κιλά με το ζόρι. Ο άλλος λέει ότι η 20 Χρόνη τραβάει αμήχανα μαλακια . Μα πως θες να το κάνει αφού είναι 20 χρόνων ; Με μαεστρία ? Είστε για να είστε. Καθίστε να κλαίτε την μοίρα σας που εσείς κατακτήσαμε έτσι την αγορά και άσε τα παραπλανητικά πονταρίσματα προμο του κωλου
Έτσι είναι τα πράγματα και η αλήθεια.
Ο πελάτης λέμε ότι έχει πάντα δίκιο....αλλά πρέπει να ξέρει και ο ίδιος τι θέλει και τι ζητάει.
Και μην το πάμε και στο θέμα συμπεριφοράς και ψυχολογίας γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι αγοράζουν τσιγαρα από το περίπτερο ή επειδή πληρώνουν πρέπει να βγάλουν τα ψυχολογικά τους κάπου.
Και στο τέλος τέλος της γραφής ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να σας πήρε και κάνεις με το ζόρι να πάτε κάπου που δεν περάσατε καλά....2η-3η φορά με το ζόρι.
Έναν καφέ παίρνεις από κάπου και αν δεν σου αρέσει δεν ξανά μπαίνεις στο μαγαζι.......δεν ασχολείσαι.....

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
168
Πόντοι
1
και εγω εχω να παω στο Galaxy πανω από ένα χρόνο, ειδικά αφού αρχισαν να ζητάνε να πληρώσω στην αρχή. Επίσης έφυγε και η Μαρία που εκανε όντως παρα πολυ καλό μασαζ. Αν κάποιος έχει στοιχεία επικοινωνίας, στην περίπτωση που η κοπέλα εργάζεται ανεξάρτητα, ας στείλει pm.
Μαρια ειναι ελληνιδα?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.202
Πόντοι
456
Tην Νεπαλέζα λες ;

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
93
Πόντοι
0
Έτσι είναι τα πράγματα και η αλήθεια.
Ο πελάτης λέμε ότι έχει πάντα δίκιο....αλλά πρέπει να ξέρει και ο ίδιος τι θέλει και τι ζητάει.
Και μην το πάμε και στο θέμα συμπεριφοράς και ψυχολογίας γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι αγοράζουν τσιγαρα από το περίπτερο ή επειδή πληρώνουν πρέπει να βγάλουν τα ψυχολογικά τους κάπου.
Και στο τέλος τέλος της γραφής ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να σας πήρε και κάνεις με το ζόρι να πάτε κάπου που δεν περάσατε καλά....2η-3η φορά με το ζόρι.
Έναν καφέ παίρνεις από κάπου και αν δεν σου αρέσει δεν ξανά μπαίνεις στο μαγαζι.......δεν ασχολείσαι.....
Έτσι είναι. Κανείς δεν σέρνει κανέναν με το ζόρι. Όταν κάποιος λέει " έχω πάει 3 φορές και τώρα γράφω την άσχημη εμπειρία μου " , μου έρχεται να πυροβολειθω. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις την πρώτη την δεύτερη ????? Επίσης όταν καταλαβαίνω ότι οι κριτικές έχουν εμπάθεια που εδώ μέσα κατά κανόνα παίζει .... Χαλασατε την αγορά από μόνοι σας , μην ζητάτε τα ρέστα τώρα !

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.943
Πόντοι
446
Έτσι είναι. Κανείς δεν σέρνει κανέναν με το ζόρι. Όταν κάποιος λέει " έχω πάει 3 φορές και τώρα γράφω την άσχημη εμπειρία μου " , μου έρχεται να πυροβολειθω. Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις την πρώτη την δεύτερη ????? Επίσης όταν καταλαβαίνω ότι οι κριτικές έχουν εμπάθεια που εδώ μέσα κατά κανόνα παίζει .... Χαλασατε την αγορά από μόνοι σας , μην ζητάτε τα ρέστα τώρα !
* Πυροβοληθώ.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.943
Πόντοι
446
Ωραία το σκεπτικό σου, καλύτερα να σου ρίχνουνε μαύρο από την πρώτη φορά κιόλας χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Γιατί όχι. Νομίζω σε συμφέρει.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.514
Πόντοι
206
και γιατί ρε φιλαράκι να πιστέψεις τους μερικούς που κάνουν κακή κριτική και δεν πιστεύεις τους μερικούς που κάνουν καλή κριτική. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι που κάνουν κριτική καλή ή κακή τη κάνουν με τα δικά τους κριτήρια και δεδομένα. Προσωπικά δεν καθοδηγούμαι από καμιά κριτική του κάθε τριμάλακα γιατί πολύ απλά δεν είναι αντικειμενική.

HellBlade69

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
και γιατί ρε φιλαράκι να πιστέψεις τους μερικούς που κάνουν κακή κριτική και δεν πιστεύεις τους μερικούς που κάνουν καλή κριτική. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι που κάνουν κριτική καλή ή κακή τη κάνουν με τα δικά τους κριτήρια και δεδομένα. Προσωπικά δεν καθοδηγούμαι από καμιά κριτική του κάθε τριμάλακα γιατί πολύ απλά δεν είναι αντικειμενική.
Όταν για ένα μαγαζί από τις 10 κριτικές οι 8 είναι αρνητικές, κάτι παίζει. Μου φαίνεται κουφό όλοι ξαφνικά να αρχίσουν χωρίς λόγο να θάβουν μια επιχείρηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι καιρός που διαβάζω αρνητικά σχόλια, για τη συμπεριφορά της Αριστουλας, για το σύστημα του να πληρώνεις κάποιες υπηρεσίες τις οποίες είτε δε στις παρέχουν ποτέ είτε στις παρέχουν αλλά με τη μορφή ξεπέτας επειδή έχει πέσει χέρι από πάνω. Για αυτό λόγω θεωρώ ηλιθιο να εχει κίνηση ένα μαγαζί με τέτοιο ιστορικό

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.514
Πόντοι
206
Όταν για ένα μαγαζί από τις 10 κριτικές οι 8 είναι αρνητικές, κάτι παίζει. Μου φαίνεται κουφό όλοι ξαφνικά να αρχίσουν χωρίς λόγο να θάβουν μια επιχείρηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι καιρός που διαβάζω αρνητικά σχόλια, για τη συμπεριφορά της Αριστουλας, για το σύστημα του να πληρώνεις κάποιες υπηρεσίες τις οποίες είτε δε στις παρέχουν ποτέ είτε στις παρέχουν αλλά με τη μορφή ξεπέτας επειδή έχει πέσει χέρι από πάνω. Για αυτό λόγω θεωρώ ηλιθιο να εχει κίνηση ένα μαγαζί με τέτοιο ιστορικό
Θα σου πρότεινα να διαθέσεις ενα 40αρι +10 για τα extra και να πας, να αποκτήσεις δικιά σου άποψη και μετά έλα να μου πεις αν θα ξαναπιστέψεις κριτική από τριμάλακες πυρφόρους είτε αυτή είναι αρνητική ή θετική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom