Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.677
Πόντοι
446
οριστε και το galaxy εβαλε Gold Private Services στα 190€ . αν καποιος τα ειχε και τα εσκασε , ετσι απο περιεργεια , ας ενημερωσει παρακαλω.
Σε αυτό το πρόγραμμα δηλαδή τι παίζει? Μπαίνει κ η κυρ αριστουλα μέσα κ σου χτυπάει τον φραπέ σου?

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.462
Πόντοι
5.595
Σε αυτό το πρόγραμμα δηλαδή τι παίζει? Μπαίνει κ η κυρ αριστουλα μέσα κ σου χτυπάει τον φραπέ σου?

Μωρέ και τη φιλαρμονική να εχει διπλα και να παιζει εμβατηρια εγω 200 δεν σκαω με τη καμια στην Αριστουλα

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.630
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα.
Από ότι έχω δει στο ψάξιμο δεν εχω δει πληροφορίες για κάποια κοπέλα που κάνει μασαζ στο όνομα Σόνια στα Πατήσια, το μόνο που έχω μάθει είναι για αθλητικό μασάζ στα 45'.

Δεν ανοιχτηκα παραπάνω με περισσότερες ερωτήσεις για προσωπική πληροφοριση .
Εχει κάποιος κάποια εμπειρία μαζί της?

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.465
Πόντοι
736
Γνωρίζει κανεις τίποτα για εδώ ;; Εάν έχει επισκεφθεί κάποιος έχει όντως ασιατισες η παπαντζα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.465
Πόντοι
736
Ευχαριστώ πολύ, λέει τπτ σαν εμφάνιση ή είναι καμία γριά?
Λοιπόν με λίγα λόγια η Φωτεινή είναι legend στο χώρο του μασαζ, φραπές 30 χρόνων εμπειρίας επιπέδου champions league,μασαζ αρκετά καλο,ο χώρος καθαρός,ευγενική πάνω απ όλα κ σε κερνάει κ το ποτακι σου.Τωρα εμφανισιακά είναι μεγάλη κ ντεκαβλε θ έλεγα.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την ταυλανδεζα του just me massage το παλιό massage 4 you μου είπε ότι οι τιμές άλλαξαν....η 1 ώρα 50 από 40 και η 1,5 ώρα από 60 πήγε 70....το χειρογλυκανο από +20 πήγε +30....γεια σου χαρά σου βενετια....από πλευράς μου μαύρο....υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές εεεεεε μασέζ.....

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
386
Πόντοι
21
καλημέρα παίδες, μασατζιδικα κλασικά που να ΜΗΝ χρησιμοποιούν πετσέτα ξέρουμε Με ή χωρίς φραπα
Ότι βρεις σε τιμές 15 20 25 ευρώ....σίγουρα εσώρουχο και πετσέτα....κατ εμέ το σωστό μασάζ γίνεται χωρίς εσώρουχο

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.465
Πόντοι
736
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την ταυλανδεζα του just me massage το παλιό massage 4 you μου είπε ότι οι τιμές άλλαξαν....η 1 ώρα 50 από 40 και η 1,5 ώρα από 60 πήγε 70....το χειρογλυκανο από +20 πήγε +30....γεια σου χαρά σου βενετια....από πλευράς μου μαύρο....υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές εεεεεε μασέζ.....
Αυτή είναι ότι να ναι ανάλογα με τα κέφια της και ποσο έχει πιει,λοιπόν δε ξέρω εαν φταίει που επικοινωνήσαμε μέσω what’s app με γραπτά μηνύματα αλλά μου ειπε 50€ αυστηρά μόνο μασαζ επιπέδου εδώ.Οταν αναφέρθηκα ότι εάν υπάρξει φραπεδια θα έρθω δεν απαντησε καν,επόμενη φορά που επικοινώνησα είδε τα μηνύματα κ με αγνόησε,οποτε άκυρο και από αυτή σ μένα κ από εμένα σ αυτή.
ΥΓ: σε προηγούμενες αναρτήσεις μύστες ανέφεραν καλαμάκι στο πρόγραμμα καθώς κ ένας έγραψε ότι πήγε να τον καβαλήσει

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Αυτή είναι ότι να ναι ανάλογα με τα κέφια της και ποσο έχει πιει,λοιπόν δε ξέρω εαν φταίει που επικοινωνήσαμε μέσω what’s app με γραπτά μηνύματα αλλά μου ειπε 50€ αυστηρά μόνο μασαζ επιπέδου εδώ.Οταν αναφέρθηκα ότι εάν υπάρξει φραπεδια θα έρθω δεν απαντησε καν,επόμενη φορά που επικοινώνησα είδε τα μηνύματα κ με αγνόησε,οποτε άκυρο και από αυτή σ μένα κ από εμένα σ αυτή.
ΥΓ: σε προηγούμενες αναρτήσεις μύστες ανέφεραν καλαμάκι στο πρόγραμμα καθώς κ ένας έγραψε ότι πήγε να τον καβαλήσει
Εγώ την ξέρω μια πενταετία....είναι ακριβή για τα γούστα μου...οπότε μαύρο από μένα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.465
Πόντοι
736
Εγώ την ξέρω μια πενταετία....είναι ακριβή για τα γούστα μου...οπότε μαύρο από μένα
Αααα οκ τότε λογικά σ αυτούς π ξέρει κ είναι πελάτες φραπεδιαζει.Ετσι από περιεργια εκτός από φραπέ προσέφερε ποτε σ εσένα καλαμάκι η σεξ ;; Επίσης αξίζει ο φραπές της η ότι άλλο προσφέρει

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.630
Πόντοι
5.595
Δεν έχει κάποιος την εμπειρία μαζί της ή δεν θελει να εκφέρει γνώμη?

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Αααα οκ τότε λογικά σ αυτούς π ξέρει κ είναι πελάτες φραπεδιαζει.Ετσι από περιεργια εκτός από φραπέ προσέφερε ποτε σ εσένα καλαμάκι η σεξ ;; Επίσης αξίζει ο φραπές της η ότι άλλο προσφέρει
Μόνο φραπέ και ένα καλό μασαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom