Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.383
Πόντοι
486
Η μαυρουλα η Μελοντι στο galaxy έχει τατουάζ στα χέρι και στο δεξί μπούτι;

blakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Like
184
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι
Ξανά μπήκα στο άθλημα, έψαξα αρκετά με αναζητηση αλλά άκρη δεν βρήκα σχετικά με Φρόσω από GRACE
Δεν επιθυμεί η ίδια να γραφτεί εδώ κάποιο τηλέφωνο για ραντεβού; Το ρωτάω γιατί κάποιος ανέφερε πως διατηρεί αγγελία
Επίσης υπήρξε καταδρομή από γκαλαξι και είναι ακριβώς ότι έχουν γράψει οι προηγούμενοι
Αναμένω νεότερα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Περασμα απο calmora spa στο Μαρουσι! Καθαρα καταδρομικη καθως δεν υπαρχουν νεοτερες αναφορες στο νημα και ειπα να δοκιμασω. Ξεκιναμε οτι ειναι απαγορευτικη η τιμη λογω του 80 ευρω για μασαζ για 1 ωρα χωρις να υπαρχει κατι εξτρα. Μια μαυρουλα στην υποδοχη η οποια με πηγε στο μασαζοκρεβατοη οποια μου εκανε και το μασαζ. Συμπαθητικο μασαζ και ηρθε στο τελος τελειωμα μετριου επιπεδου με +20. Δεν εβγαλε καποιο ρουχο.οπως ειπα Ηταν καθαρα καταδρομικη η φαση επειδη δεν εχει αναφερθει απολυτως καθολου και με ειχε φαει η περιεργια.

Θα ξαναπηγαινα; Με τιποτα ! Λογω της απαγορευτικης τιμης αμα ηταν στα 40 το μασαζ + 20 θα ημουν μονιμος πελατης!
Καλες γιορτες χυστες!
Φίλε τουλάχιστον είδες να υπάρχει τπτ αξιόλογο από εμφάνιση γτ σκέφτομαι να πάω για κανένα χαμάμ κ ότι προκύψει... εννοείται μόλις πάω, ενημερώνω...

gi.ant.01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα παίδες, μασατζιδικα κλασικά που να ΜΗΝ χρησιμοποιούν πετσέτα ξέρουμε Με ή χωρίς φραπα

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
19
Like
2.063
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα, πέρασα προ ολογω ημερών απο central spa στην Βασιλίσσης Σοφίας, είχα δει ότι δουλεύει ένα ωραιο μωρακι με κωλαρα κ είπα να δοκιμάσω, Αγάπη θαρρώ την έλεγαν.
Με υποδέχτηκε η κα τησ υποδοχής, χωρίς ραντεβού κ μου λειπε ότι η μόνη διαθέσιμη ήταν μια Ηλέκτρα . Καλό μωρο από τις φωτογραφίες . Πάμε κ στο παρασύνθημα τις λέω, 80 μου λέει για μασάζ. Κ τι άλλο την ρωτάω, ότι κανονίσεις μου λέει μέσα την κοπέλα. Άρα ξεκινασ με 80 μόνο μασάζ κ όσο φτάσει στα ενδότερα. Ευχαριστώ πολύ της είπα κ έφυγα....
@Στεφανια και ξέρω ψωμί όσον αφορά το μασάζ για μένα.

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
36
Πόντοι
0
καλημερα στον λαο .. ξερει κανεις κατι για αυτο

Yamei's Chinese Massage​

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Για calmora γνωρίζετε τπτ?θα πάω καταδρομική αύριο...

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
25
Like
1.418
Πόντοι
1.076
Για calmora γνωρίζετε τπτ?θα πάω καταδρομική αύριο...
ακουγεται πως προχωρανε σε φραπε αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Πριν αρκετα χρονια που ειχα παει,ηταν καταπληκτικος χωρος κ εξαιρετικο μασαζ,αλλα δεν ειχα κανει νυξη για περαιτερω.Αν τελικα πας,ριξε μια ενημερωση

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
ακουγεται πως προχωρανε σε φραπε αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Πριν αρκετα χρονια που ειχα παει,ηταν καταπληκτικος χωρος κ εξαιρετικο μασαζ,αλλα δεν ειχα κανει νυξη για περαιτερω.Αν τελικα πας,ριξε μια ενημερωση
Θα πάω σήμερα απλά θέλω καμία πληροφορία για το πώς πρέπει να το χειριστώ για να πάρω φραπεδακι...έχω πάρει και ακριβό πρόγραμμα με σάουνα κλπ,αν κάποιος ξέρει τπτ περισσότερο,μου λέει...θα γράψω εδώ το βράδυ να σας πω για την εμπειρία μου

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
Ξέρει κάποιος αν μια νεπαλεζα Νίκη από Λένορμαν 233 αν έχει πάει σε άλλο ίδρυμα;;

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
488
Πόντοι
300
Ρε παιδιά στο Εν Αθηναις αν προχωρήσεις σε έξτρα βγάζουν και κανα ρούχο κανα χούφτωμα παίζει ; Ή μόνο φραπές σκέτος ;

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
6
Like
4.747
Πόντοι
736

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.132
Πόντοι
371

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.030
Πόντοι
96
πρεπει να παρεις το vip στα 200€ . χεστα

δεν έδινα 200€ , που να κάνανε , όλες μαζί γυμνές μασάζ επί 4 ημέρες , και να
τραγούδαγαν και τον "κουρέα της Σεβίλλης". γνώμη μου.
τιμές μόνο για τουρίστες , με γερό πορτοφόλι.

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
50
Πόντοι
0
γιατί υπάρχει ακόμα το ίδρυμα;
Ναι, πριν κάτι μήνες είχα πάει δύο τρεις φορές. Μόνο η Νίκη είχε προχωρήσει σε φραπέ σκέτο. Δεν έχω όμως πρόσφατη εμπειρία ούτε από το μαγαζί ούτε για την κοπέλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πάω σήμερα απλά θέλω καμία πληροφορία για το πώς πρέπει να το χειριστώ για να πάρω φραπεδακι...έχω πάρει και ακριβό πρόγραμμα με σάουνα κλπ,αν κάποιος ξέρει τπτ περισσότερο,μου λέει...θα γράψω εδώ το βράδυ να σας πω για την εμπειρία μου
Τελικά φίλε πηγές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom