You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Καλησπέρα συνάδελφοι
Ξανά μπήκα στο άθλημα, έψαξα αρκετά με αναζητηση αλλά άκρη δεν βρήκα σχετικά με Φρόσω από GRACE
Δεν επιθυμεί η ίδια να γραφτεί εδώ κάποιο τηλέφωνο για ραντεβού; Το ρωτάω γιατί κάποιος ανέφερε πως διατηρεί αγγελία
Επίσης υπήρξε καταδρομή από γκαλαξι και είναι ακριβώς ότι έχουν γράψει οι προηγούμενοι
Αναμένω νεότερα
Ξανά μπήκα στο άθλημα, έψαξα αρκετά με αναζητηση αλλά άκρη δεν βρήκα σχετικά με Φρόσω από GRACE
Δεν επιθυμεί η ίδια να γραφτεί εδώ κάποιο τηλέφωνο για ραντεβού; Το ρωτάω γιατί κάποιος ανέφερε πως διατηρεί αγγελία
Επίσης υπήρξε καταδρομή από γκαλαξι και είναι ακριβώς ότι έχουν γράψει οι προηγούμενοι
Αναμένω νεότερα
Φίλε τουλάχιστον είδες να υπάρχει τπτ αξιόλογο από εμφάνιση γτ σκέφτομαι να πάω για κανένα χαμάμ κ ότι προκύψει... εννοείται μόλις πάω, ενημερώνω...Περασμα απο calmora spa στο Μαρουσι! Καθαρα καταδρομικη καθως δεν υπαρχουν νεοτερες αναφορες στο νημα και ειπα να δοκιμασω. Ξεκιναμε οτι ειναι απαγορευτικη η τιμη λογω του 80 ευρω για μασαζ για 1 ωρα χωρις να υπαρχει κατι εξτρα. Μια μαυρουλα στην υποδοχη η οποια με πηγε στο μασαζοκρεβατοη οποια μου εκανε και το μασαζ. Συμπαθητικο μασαζ και ηρθε στο τελος τελειωμα μετριου επιπεδου με +20. Δεν εβγαλε καποιο ρουχο.οπως ειπα Ηταν καθαρα καταδρομικη η φαση επειδη δεν εχει αναφερθει απολυτως καθολου και με ειχε φαει η περιεργια.
Θα ξαναπηγαινα; Με τιποτα ! Λογω της απαγορευτικης τιμης αμα ηταν στα 40 το μασαζ + 20 θα ημουν μονιμος πελατης!
Καλες γιορτες χυστες!
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 1.196
Καλησπέρα, πέρασα προ ολογω ημερών απο central spa στην Βασιλίσσης Σοφίας, είχα δει ότι δουλεύει ένα ωραιο μωρακι με κωλαρα κ είπα να δοκιμάσω, Αγάπη θαρρώ την έλεγαν.
Με υποδέχτηκε η κα τησ υποδοχής, χωρίς ραντεβού κ μου λειπε ότι η μόνη διαθέσιμη ήταν μια Ηλέκτρα . Καλό μωρο από τις φωτογραφίες . Πάμε κ στο παρασύνθημα τις λέω, 80 μου λέει για μασάζ. Κ τι άλλο την ρωτάω, ότι κανονίσεις μου λέει μέσα την κοπέλα. Άρα ξεκινασ με 80 μόνο μασάζ κ όσο φτάσει στα ενδότερα. Ευχαριστώ πολύ της είπα κ έφυγα....
@Στεφανια και ξέρω ψωμί όσον αφορά το μασάζ για μένα.
Με υποδέχτηκε η κα τησ υποδοχής, χωρίς ραντεβού κ μου λειπε ότι η μόνη διαθέσιμη ήταν μια Ηλέκτρα . Καλό μωρο από τις φωτογραφίες . Πάμε κ στο παρασύνθημα τις λέω, 80 μου λέει για μασάζ. Κ τι άλλο την ρωτάω, ότι κανονίσεις μου λέει μέσα την κοπέλα. Άρα ξεκινασ με 80 μόνο μασάζ κ όσο φτάσει στα ενδότερα. Ευχαριστώ πολύ της είπα κ έφυγα....
@Στεφανια και ξέρω ψωμί όσον αφορά το μασάζ για μένα.
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.418
- Πόντοι
- 1.076
ακουγεται πως προχωρανε σε φραπε αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Πριν αρκετα χρονια που ειχα παει,ηταν καταπληκτικος χωρος κ εξαιρετικο μασαζ,αλλα δεν ειχα κανει νυξη για περαιτερω.Αν τελικα πας,ριξε μια ενημερωσηΓια calmora γνωρίζετε τπτ?θα πάω καταδρομική αύριο...
Θα πάω σήμερα απλά θέλω καμία πληροφορία για το πώς πρέπει να το χειριστώ για να πάρω φραπεδακι...έχω πάρει και ακριβό πρόγραμμα με σάουνα κλπ,αν κάποιος ξέρει τπτ περισσότερο,μου λέει...θα γράψω εδώ το βράδυ να σας πω για την εμπειρία μουακουγεται πως προχωρανε σε φραπε αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Πριν αρκετα χρονια που ειχα παει,ηταν καταπληκτικος χωρος κ εξαιρετικο μασαζ,αλλα δεν ειχα κανει νυξη για περαιτερω.Αν τελικα πας,ριξε μια ενημερωση
antegeia20000
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
Ξέρει κάποιος αν μια νεπαλεζα Νίκη από Λένορμαν 233 αν έχει πάει σε άλλο ίδρυμα;;
Ξέρει κάποιος αν μια νεπαλεζα Νίκη από Λένορμαν 233 αν έχει πάει σε άλλο ίδρυμα;;
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.250
- Πόντοι
- 11.836
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
γιατί υπάρχει ακόμα το ίδρυμα;
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.747
- Πόντοι
- 736
Δεν κάνουν τέτοια πράματα εκείΡε παιδιά στο Εν Αθηναις αν προχωρήσεις σε έξτρα βγάζουν και κανα ρούχο κανα χούφτωμα παίζει ; Ή μόνο φραπές σκέτος ;
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 371
πρεπει να παρεις το vip στα 200€ . χεσταΡε παιδιά στο Εν Αθηναις αν προχωρήσεις σε έξτρα βγάζουν και κανα ρούχο κανα χούφτωμα παίζει ; Ή μόνο φραπές σκέτος ;
πρεπει να παρεις το vip στα 200€ . χεστα
δεν έδινα 200€ , που να κάνανε , όλες μαζί γυμνές μασάζ επί 4 ημέρες , και να
τραγούδαγαν και τον "κουρέα της Σεβίλλης". γνώμη μου.
τιμές μόνο για τουρίστες , με γερό πορτοφόλι.
Ναι, πριν κάτι μήνες είχα πάει δύο τρεις φορές. Μόνο η Νίκη είχε προχωρήσει σε φραπέ σκέτο. Δεν έχω όμως πρόσφατη εμπειρία ούτε από το μαγαζί ούτε για την κοπέλαγιατί υπάρχει ακόμα το ίδρυμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά φίλε πηγές;Θα πάω σήμερα απλά θέλω καμία πληροφορία για το πώς πρέπει να το χειριστώ για να πάρω φραπεδακι...έχω πάρει και ακριβό πρόγραμμα με σάουνα κλπ,αν κάποιος ξέρει τπτ περισσότερο,μου λέει...θα γράψω εδώ το βράδυ να σας πω για την εμπειρία μου