Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
@alogafentis , υπάρχει μια παροιμία, γνωμικό, λαϊκή ρήση (όπως θέλετε πείτε το ) που λέει:
" Αν με κοροϊδέψεις μια φορά, ντροπή σου. Αν με κοροϊδέψεις και δεύτερη, ντροπή μου" και ταιριάζει απόλυτα εδώ. Πολλοί έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση. Είναι μέσα στο παιχνίδι.
Τις γράφουμε στα αρχίδια μας και πάμε παρακάτω.
Όχι ήταν εν γνώσει μου ότι είμαι μαλάκας. Απλά το μαλακομετρο γέμιζε λίγο λίγο. Ε όταν ξεχείλισε λεω α γαμήσου

james81

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να πάω σήμερα ή αύριο για μασάζ και ψάχνω κοπέλα εμφανίσιμη που κάνει καλό φραπέ-στοματικό. Το μασάζ δεν με πολυενδιαφέρει.
Έχουμε κάποια πρόταση στο κέντρο; Και το galaxy σκέπτομαι επίσης. Εννοείται θα γράψω κριτική μετά, ελπίζω από πετυχημένη συνάντηση.
Απαντάω στον εαυτό μου μήπως βοηθήσω κάποιον άλλον.

Λοιπόν, επίσκεψη τελικά στο galaxy.
Πρώτη επίσκεψη.
Το τηλέφωνο το σήκωσε η επιχειρηματίας, η οποία με ρώτησε για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρομαι, προφανώς για να καταλάβει εάν πάω μόνο για μασάζ ή και για έξτρα. Στην υποδοχή ήταν ένας νεαρός. Μία χαρά καλή επικοινωνία και με τους δύο.

Ο νεαρός άνετος με ενημέρωσε για τα προγράμματα, είχε και έναν κατάλογο ή κάτι τέτοιο.
Επέλεξα το χαλαρό πρόγραμμα της μίας ώρας, κόστος 50 ευρώ. Το deep tissue νομίζω 80 και το body2body στα 100.

Δεν ήθελα να επιλέξω από την πρώτη φορά πιο ακριβό πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα αν θα βγει καλό.

Ενημέρωσα άμεσα ότι θέλω εκτόνωση και όλα οκ.

Κι εκεί που είχα μία αγωνία για το ποια κοπέλα θα μου στείλουν, για καλή μου τύχη στο δωμάτιο ήρθε η Μελίνα.
Δεν ξέρω αν είναι καινούρια ή παλιά, αλλά θα την περιγράψω.

Η Μελίνα είναι Μολδαβή, όμορφη, μικροκαμωμένη όπως μου αρέσει, πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της, πολύ άνετη και cool στην επικοινωνία, γενικά ένιωσα σαν να είναι κοπέλα μου.

Το μασάζ όπως είχα γράψει δεν με ενδιέφερε και τόσο, παρόλα αυτά ήταν πολύ καλή και με έντονη διάθεση να με ικανοποιήσει και να μην φύγω παραπονεμένος.

Στο δεύτερο μέρος επέλεξα φραπέ με καλαμάκι στα +30. Πολύ καλή και σε αυτό και ευτυχώς που δεν ζήτησα μόνο φραπέ.

Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος, επόμενη φορά θα την πάρω body2body γιατί είναι πολύ καλή για να χάνω τον χρόνο μαζί της με χαλαρό μασάζ.
Γενικά, μπράβο και στο μαγαζί, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση συνολικά αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το χώρο.

Εγγρ.
28 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους... καινούργιος στο site..έχω πάει δύο φορές...το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιλέξω κοπέλα είναι φάουλ... γνώμη μου...με ρατου.. Πένυ... είχα περάσει...οκ... αλλά... πληρώνουνε ρε μάγκες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506

Πρώτη επίσκεψη.
Το τηλέφωνο το σήκωσε η επιχειρηματίας, η οποία με ρώτησε για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρομαι, προφανώς για να καταλάβει εάν πάω μόνο για μασάζ ή και για έξτρα. Στην υποδοχή ήταν ένας νεαρός. Μία χαρά καλή επικοινωνία και με τους δύο.

Ο νεαρός άνετος με ενημέρωσε για τα προγράμματα, είχε και έναν κατάλογο ή κάτι τέτοιο.
Επέλεξα το χαλαρό πρόγραμμα της μίας ώρας, κόστος 50 ευρώ. Το deep tissue νομίζω 80 και το body2body στα 100.

Δεν ήθελα να επιλέξω από την πρώτη φορά πιο ακριβό πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα αν θα βγει καλό.

Κι εκεί που είχα μία αγωνία για το ποια κοπέλα θα μου στείλουν, για καλή μου τύχη στο δωμάτιο ήρθε η Μελίνα.

Η Μελίνα είναι Μολδαβή, όμορφη, μικροκαμωμένη όπως μου αρέσει, πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της, πολύ άνετη και cool στην επικοινωνία, γενικά ένιωσα σαν να είναι κοπέλα μου.

Το μασάζ όπως είχα γράψει δεν με ενδιέφερε και τόσο, παρόλα αυτά ήταν πολύ καλή και με έντονη διάθεση να με ικανοποιήσει και να μην φύγω παραπονεμένος.

Στο δεύτερο μέρος επέλεξα φραπέ με καλαμάκι στα +30. Πολύ καλή και σε αυτό και ευτυχώς που δεν ζήτησα μόνο φραπέ.

Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος, επόμενη φορά θα την πάρω body2body γιατί είναι πολύ καλή για να χάνω τον χρόνο μαζί της με χαλαρό μασάζ.
Γενικά, μπράβο και στο μαγαζί, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση συνολικά αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το χώρο.
Ετυχε, αλλά το θεμα σ αυτο το μαγαζι ειναι οτι ΔΕΝ διαλεγεις. Ο,τι κατσει. Τοτε, γιατι εχουν φωτο τις θεραπευτριες? Μαυρο μεχρι ν αλλάξουν. Αν αλλάξουν, γιατι οι πυρφοροι πολλοι....

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
20
Ανήκουστο... Αν ηταν 20 e οκ, πληρωνεις απο πριν τυποι στο galaxy? Αν οχι και σου σκάσει καμμια ακυρη, λες δεν μου κάνει γειά σας...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206

Πρώτη επίσκεψη.

Μήπως εννοείς Λίνα γιατί Μελίνα δεν έχουν στη σελίδα τους

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Τελικά αυτή ποια είναι ? πάνω από τον Προφήτη Ηλία, στην ανηφόρα, κάθετη της Υμηττού, γι αυτή λέμε?

Μιλήσαμε δυο φορές στο τηλέφωνο, στην αρχή συμφωνήσαμε για φραπέ στο 50άρικο, για την μεθεπόμενη ημέρα, μετά μάλλον άλλαξε γνώμη κ μου είπε πως θα λείψει μερικές ημέρες, αν λέμε για την ίδια...

Για την Καλλιθέα , που αναφέρεις, εννοείς τη Ντάλια στην Ανδρομάχης, αυτή όντως δεν με κέρασε φραπέ, αλλά πήγα μετά από ένα μήνα που είχε μια άλλη, κοντούλα φιλιππινέζα, η οποία ήταν αρκετά δοτική κ προχώρησε κανονικά με +20 , σύνολο 55..
Ρε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι μέσα στη τιμή τουλάχιστον ο φραπές ;;;
Επίσης Ντάλια είναι Ανδρομάχης 142-143 ;; Ξέρουμε κάποιο τηλ επικοινωνίας;; Επίσης τι κόστος έχει κ τι προσφέρετε ;; Ευχαριστώ μύστες

• Like
Αντιδράσεις: tawara

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
421
Πόντοι
300
Ρε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι μέσα στη τιμή τουλάχιστον ο φραπές ;;;
Επίσης Ντάλια είναι Ανδρομάχης 142-143 ;; Ξέρουμε κάποιο τηλ επικοινωνίας;; Επίσης τι κόστος έχει κ τι προσφέρετε ;; Ευχαριστώ μύστες
η νταλια ειναι ανδρομαχης κ φιλαρετου.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
η νταλια ειναι ανδρομαχης κ φιλαρετου.
Ναι τη βρήκα πήρα τηλ αλλά δε το σήκωσε κανεις. Επίσης αναφέρθηκε ότι η Ντάλια δεν έχει φραπέ, τώρα εάν βαράει καμιά απ’ αυτές που έχει δεν το ξέρουμε

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446
Ναι τη βρήκα πήρα τηλ αλλά δε το σήκωσε κανεις. Επίσης αναφέρθηκε ότι η Ντάλια δεν έχει φραπέ, τώρα εάν βαράει καμιά απ’ αυτές που έχει δεν το ξέρουμε
αν εχεις λεφτα για πεταμα, Νταλια ειναι για σενα!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
με την ταϋλανδέζα στο Παγκράτι τίποτε να μην φαντάζεσαι ....φραπές μόνο όταν και σε όποιον θέλει αυτή...το πιθανότερο είναι να φύγει κανείς άπρακτος....

AmazonC

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
134
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι έχω ξαναγράψει για το γκαλαξυ αλλά τώρα θα μιλήσω για την πιο πρόσφατη επίσκεψη πριν περίπου 2 εβδομάδες. Έστειλα μήνυμα για ραντεβού και μισή ώρα μετά ήμουν εκεί. Κοπέλα μου δώσανε την Λίνα. Μιλφ όμορφο εκ Ρουμανίας κάτι τέτοιο. Πολύ κουλ τύπος. Αφήνει άγγιγμα κλπ φουλ. Καλό μασαζ και γενικότερα πολύ ευχάριστη παρέα. Στα του αγώνα φτάνουμε στο τελείωμα της ώρας και μου λέει αν θέλουμε εκτόνωση της λέω εννοείται. Και πάει για χέρι. Της λέω στόμα; μου λέει στόμα. Αλλά είμαι έξτρα. Τα βρήκαμε στα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δυνατή πιπα. Δεν έχω παράπονο και ίδρωνε φανέλα μέχρι να χυσω. Θα την ξαναπαίρνα. Μετά με βοήθησε να σκουπίστω και όλα κομπλέ. Αυτα

andreasmm25

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι έχω ξαναγράψει για το γκαλαξυ αλλά τώρα θα μιλήσω για την πιο πρόσφατη επίσκεψη πριν περίπου 2 εβδομάδες. Έστειλα μήνυμα για ραντεβού και μισή ώρα μετά ήμουν εκεί. Κοπέλα μου δώσανε την Λίνα. Μιλφ όμορφο εκ Ρουμανίας κάτι τέτοιο. Πολύ κουλ τύπος. Αφήνει άγγιγμα κλπ φουλ. Καλό μασαζ και γενικότερα πολύ ευχάριστη παρέα. Στα του αγώνα φτάνουμε στο τελείωμα της ώρας και μου λέει αν θέλουμε εκτόνωση της λέω εννοείται. Και πάει για χέρι. Της λέω στόμα; μου λέει στόμα. Αλλά είμαι έξτρα. Τα βρήκαμε στα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δυνατή πιπα. Δεν έχω παράπονο και ίδρωνε φανέλα μέχρι να χυσω. Θα την ξαναπαίρνα. Μετά με βοήθησε να σκουπίστω και όλα κομπλέ. Αυτα
Λίμα είναι ένα 45αρικο ξανθό κοντοπουτανο. Αδιάφορη φουλ και καμία ιδέα από μασάζ. Μαλακτική με των 10 φουλ αδιάφορη κι αυτη. Την Τζενη σκέφτομαι να δοκιμάσω. Έχει κανεις να δώσει καμία πρόταση για καποια που να γνωρίζει από μασάζ. Κι ας ειναι μπαζο. Από την ελεναρα στην ηλίου πόλεως έχει να μου κάνει καποια σοβαρό μασάζ.

antouanb1982

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
68
Πόντοι
0

δηλαδή συνεχίζουν την ίδια πολιτική να μην μπορεί να διαλέξει ο πελάτης;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Λίμα είναι ένα 45αρικο ξανθό κοντοπουτανο. Αδιάφορη φουλ και καμία ιδέα από μασάζ. Μαλακτική με των 10 φουλ αδιάφορη κι αυτη. Την Τζενη σκέφτομαι να δοκιμάσω. Έχει κανεις να δώσει καμία πρόταση για καποια που να γνωρίζει από μασάζ. Κι ας ειναι μπαζο. Από την ελεναρα στην ηλίου πόλεως έχει να μου κάνει καποια σοβαρό μασάζ.
Σιγά μην είναι και η Αντριάνα Λίμα...χαχαχα....Λίνα τη λένε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom