Καλησπερα σε ολους.Εμπαινα σαν επισκεπτης κανα 2 χρονια εδω και τωρα που εκανα λογαριασμο θα ηθελα να ενημερωσω για τις εμπειριες μου στα μασαζομαγαζα.
Ας ξεκινησω με το galaxy massage που εχω επισκεφτει πιο συχνα μιας κ ειναι κοντα μου
1.Winta,την εχω προτιμησει τις περισσοτερες φορες,δυνατη μαλακια,παιζει κωλοτρυπιδα αβερτα,βαζει και δαχτυλο για οποιον επιθυμει(εγω δεν ειμαι φαν),κακη πιπα,που δοκιμασα μια φορα,βγαζει βυζια και κανει κ ισπανικο καλο +20 εδινα εγω.υ.γ ξερει και καλο μασαζ αν ζητησεις
2.Λινα πηρα μια φορα,καλο μιλφ με καλη πιπα,απλα δεν κανει πολυ πιπα κανα 5λεπτο και μετα μαλακια,δεν θα ξαναπροτιμουσα +30 εδωσα
3.Μελοντι(καινουρια),μαυρουλα απο ghetto φαση,οχι ασχημη,οχι ομορφη,καλουτσικη μαλακια,δεν κανει πιπα +10 εδωσα
The moment massage:
Ο καλυτερος πελατης οταν ηταν η Παολα ή Αλεξια,επαιζε και με τα 2 ονοματα.Τρομερα καυλωτικη μαλακια,ανεβαινε στο κρεβατι και εφτυνε πουτσες,κωλοτρυπιδες,αλλα ποτε πιπα οσο και αν προσπαθησα(αν καποιος εχει ενημερωση για το που βρισκεται θα το εκτιμουσα δεοντως).απο οταν σταματησε δεν ξαναπατησα
Traditional Thai Massage Αγ.Δηνητριος:
1 φορα πηγα και εκανα body to body με ενα διαστημικο ασιατικο καυλακι,με καλη πιπα και δυνατο ισπανικο +30 ειχα δωσει,απο οτι διαβαζω δεν ξαναπαιζει το πιτσιρκι,δεν ξαναπηγα παντως
Massage 4 you Παγκρατι,ταυλανδεζα:
Τακτικος πελατης για 2 χρονια 60 ευρω μου επαιρνε με ολα μεσα.καποια στιγμη με πιπωσε απο μονη της κανα 2 φορες.ειχαμε πιει και κανα 2 τσιγαρακια παρεα,μου το ζητησε αυτη.μια φορα ηθελε να με καβαλησει να γαμηθουμε,ης εριξα ακυρο.εκοψα γιατι αρχισε κατι παρανοικα,δε θελω εκεινο δε θελω το αλλο.πολυ καλη μαλκια παντως,αδιαφορη πιπα
The world of massage:
Εχω κανει με Λιντα και Κλεα.Και τις 2 φορες με πετσετα,που μπρουμυτα την εβγαζε η Λιντα.Ανασκελα ημουν καγκελο,με πετσετα και με τις 2,αν ξαναλεω αν υπηρχε περιπτωση για κατι περισσπτερο εδινα πιο πολλες ελπιδες στη Λιντα
Αν θυμηθω καποιο αλλο μασαζομαγαζο θα ενημερωσω,ευχαριστω για τις ενημερωσεις που διαβαζα τοσο καιρο,με βοηθησαν στη γυρα μου