παλι gratsias!! φιλτατε γαμω τα αβαταρ!! αφορα την ψυχη της γυναικας ε??
Ευχαριστώ, και το δικό σου ωραίο.
παλι gratsias!! φιλτατε γαμω τα αβαταρ!! αφορα την ψυχη της γυναικας ε??
Μόλις επέστρεψα από διακοπές και ένας κολλητός μου με ενημέρωσε οτι στο Ματζαρου 8 θα γίνουν αλλαγές τον Σεπτέμβριο. Θα προσθέσουν και άλλες υπηρεσίες, όπως σπα, αλλά και θα εμπλουτιστεί και το ροστερ.
Σολωμου 33 mπορείς κανείς να πεί τιμές/ώρα και ωράριο?
και κριτική με προτάσεις για το μασάζ παρακαλώ ....Σολωμου 33 mπορείς κανείς να πεί τιμές/ώρα και ωράριο?
Καιρος ηταν να ανανεωθει λιγο το ροστερ,και η βουλγαρα κοπελα να γινει λιγο ποιο θηλυκια,πολυ παγοκολωνα ρε παιδι μου,μηπως νομιζει οτι δουλευει δικηγορος ή γιατρος???Μόλις επέστρεψα από διακοπές και ένας κολλητός μου με ενημέρωσε οτι στο Ματζαρου 8 θα γίνουν αλλαγές τον Σεπτέμβριο. Θα προσθέσουν και άλλες υπηρεσίες, όπως σπα, αλλά και θα εμπλουτιστεί και το ροστερ.
παιδια πηγα Σ33 εξυπηρετηση απο χριστινα αλλα οσο και να το ζητησα...... τζιφος!!! ουτε να το ακουμπησει δεν ηθελε!!επειδη ειδε οτι πηρε τα πανω του ειπε να μου βαλει πετσετα!!! φορουσε κι ενα σορτσακι......κολαση!!
Αν ειναι δυνατον τοσος φοβος
Κολάστηκε η καημένη... Έκανε μοίχιες σκέψεις...
Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί της...
Θα έχει τελειώσει τις ... καλόγριες !Κολάστηκε η καημένη... Έκανε μοίχιες σκέψεις...
Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί της...
Λοιπόν συνέδελφοι... Νέα απο πολύ καλή περίπτωση ΝΕΟΥ μασατζίδικου...
Αυτή την εβδομάδα θα κλείσει ....λόγω των εργασιών ...σε αναμονή λοιπόν για το νέο προφίλ ...να προσθέσω οτι σήμερα με φρόντισε μία νέα γλυκύτατη η Δέσποινα ....πράγματι γνώστης του καλού μασάζ ...θα την περιμένουμε και μετά την ανακαίνιση ...Μόλις επέστρεψα από διακοπές και ένας κολλητός μου με ενημέρωσε οτι στο Ματζαρου 8 θα γίνουν αλλαγές τον Σεπτέμβριο. Θα προσθέσουν και άλλες υπηρεσίες, όπως σπα, αλλά και θα εμπλουτιστεί και το ροστερ.
σκετο τελειως?Αυτή την εβδομάδα θα κλείσει ....λόγω των εργασιών ...σε αναμονή λοιπόν για το νέο προφίλ ...να προσθέσω οτι σήμερα με φρόντισε μία νέα γλυκύτατη η Δέσποινα ....πράγματι γνώστης του καλού μασάζ ...θα την περιμένουμε και μετά την ανακαίνιση ...