Πριν μερικούς μήνες είχα αναφερθεί εκτενώς, στη διαφορά που μπορεί να κάνει η μετάβαση του Ανδρομέδα σε νέα Διεύθυνση.
Υπήρξε από την πλευρά μου η διάθεση να φανώ χρήσιμος και να βοηθήσω στη δημιουργία ενός νέου πόλου ανδρικής ευχαρίστησης.
Ενός καινοτόμου και με άλλη κουλτούρα ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.. οι προδιαγραφές υπήρχαν, η φιλοσοφία έλειπε..
Δυστυχώς αυτή η ευκαιρία χάθηκε,, απορρίφθηκε κ μάλιστα εκκωφαντικά..
Ωστόσο, οι προτάσεις αυτές επιδοκιμάστηκαν σε έναν άλλο χώρο, στο
galaxy massage όπου και η διάθεση υπήρξε και ανοιχτόμυαλη Διεύθυνση υφίσταται, που αφουγκράζεται διαρκώς τον παλμό της αγοράς και τις απαιτήσεις της πιάτσας..
Η εξυπηρέτηση στον χώρο είναι άψογη σε όλους τους τομείς,, ακόμα κ αν δεν "αγοράσεις" υπηρεσίες, η ευγένεια κ συμπεριφορά θα είναι στο μέγιστο βαθμό, η καθαριότητα, η εναλλαγή των θεραπευτριών κ προπαντός οι οικονομικές τιμές, οι οποίες θα παραμείνουν σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα για καιρό ακόμα.
Ακολουθείται συγκεκριμένη πολιτική που δίνει σημασία στον πελάτη και στην ευχαρίστησή του. Όχι αρπαχτές, όχι αγγαρείες, όχι αλαζονεία, όχι ναρκισσισμός, όχι αγαπητηλίκια.. Κεντρική γραμμή παντού.. Μία φιλοσοφία,, "μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη".
Όχι πολλά λόγια, όχι διαφήμιση, σοβαρή κ επαγγελματική δουλειά..
Άλλωστε , όταν εισέρχεσαι σε έναν χώρο, είσαι υποχρεωμένος να κομίζεις κάτι καινούριο, διαφορετικά πιθηκίζεις, κοινώς είσαι της καρπαζιάς..
Εκεί συνίσταται η διαφορά..
Δεν είναι τυχαίο, πως το galaxy κινείται ήδη σε άλλο επίπεδο, ως χώρος ανδρικής ψυχαγωγίας..
Γνωρίζω πως κάποιοι ενοχλούνται με όσα διαβάζουν.. όπως κ να έχει όμως, όπως σε μια ταινία υπάρχουν οι πρωταγωνιστές, οι συμπρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι, έτσι κ εδώ .. Τη διαφορά δεν την κάνουν οι pro, οι οποίοι πολλάκις στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν έναν χώρο, κινούνται τόσο άτσαλα κ απελπισμένα που τελικά, κακές υπηρεσίες προσφέρουν..
Όλοι οι χώροι έχουν την πελατεία τους..
Τη διαφορά την κάνουν οι υπηρεσίες κ η φιλοσοφία..
Αγαπητέ
@professor x, ξέρεις ότι σε εκτιμώ τα μάλα, είσαι ξεχωριστό μέλος της κοινότητας, μην εξάπτεσαι όμως, άφησε το αγοραστικό κοινό να αποφασίσει μόνο του.. Συμφωνώ πως ήταν λίγο άστοχη η φράση "της έλειπαν δόντια" δε χρειάζεται όμως τέτοιο σθένος.. φοβίζει ξέρεις.. κάνει ζημιά, ούτε οι εκφράσεις σου βοηθούν, προκαλούν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.. αν θέλεις στρατεύεσαι μαζί μου, ως εμπειρότερος μιλάω..
Όπως έχω αναφέρει κ σε παλαιότερα post, καθώς είμαι αρκετά ψαγμένος στην ανδρική ευχαρίστηση, στη χώρα μας νοσούμε βαριά, σε αυτόν τον τομέα..
Ολόκληρη Αθήνα δεν έχει έναν χώρο σαν το
Artemis .. Ίσως να δρομολογείται ..
Όσοι αποκωδικοποιούν σωστά τα παραπάνω, είναι στο μέγιστο βαθμό ικανοί, να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες..
Συνεχίζουμε...