Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
α αυτο ειναι?πανευκολο δεν ειναι τιποτε αυτο!λολ

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Να ειχαμε τωρα ενα φραππε απο τη Μαριάννα  με ολιγη και μπολικο αφρο

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
χαχα τοσο πολυ????????????????λολ

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
επειδη γραφω απο εξω το choco spa που ακριβωσ ειναι?διευθηνση?hspda 'ήκαποιος αλλοσ

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
επειδη γραφω απο εξω το choco spa που ακριβωσ ειναι?διευθηνση?hspda 'ήκαποιος αλλοσ
δεν θυμαμαι διευθυνση (δελφων η δηνητσανας μπορει) παιρνεις τον κομβο της αττικης οδου προς κηφισια στα 40 μετρα (στη eurobank) δεξια στον τριτο δρομο αριστερα η γωνιακη πολυκατοικια

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
με αυτο στην ιουλιανου στη πλατ.βικτωριας τι γινεται?μαπα? :huh:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είναι στο choco spa στο Μαρούσι,
αλλά εκεί έχει αυστηρά και μόνο μασάζ (αντε και κανένα φραπέ αν σε ξέρουν πολύ πολύ πολύ καλά)

Είσαι σίγουρος? Πριν κανένα μήνα που είχα πάει δεν ήταν εκεί. Υπάρχει μια μαρίνα αλλά είναι άλλη μικρούλα. Μήπως λες αυτή?
Για το μόνο μασάζ δεν ισχύει πάντως. Παίζουν και πολλά άλλα αν σε ξέρουν και είσαι καλός πελάτης.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Είσαι σίγουρος? Πριν κανένα μήνα που είχα πάει δεν ήταν εκεί. Υπάρχει μια μαρίνα αλλά είναι άλλη μικρούλα. Μήπως λες αυτή?
Για το μόνο μασάζ δεν ισχύει πάντως. Παίζουν και πολλά άλλα αν σε ξέρουν και είσαι καλός πελάτης.

Κατι σαν "μέγας χορηγός" δηλαδή?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
η μαρινα που ειναι τσοκο σπα δεν ειναι η μαρινα με τις βυζαρες της ξενοπουλου και πριν π/ιωακειμ.δεν ξερω αν ηταν κι αυτη ξενοπουλου.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άρα η "αυθεντική" μαρίνα συνεχίζει να αγνοείται.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάνας φίλος αν υπάρχει καμιά καλή καφετερια στη Νεα Ιονία? Βρισκομαι μεσιμέρια εκει για δουλεια και μετα το μεσιμεριανο φαγητό θέλω ενα φραπε για να φυγει το φουσκομα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η μαρινα που ειναι τσοκο σπα δεν ειναι η μαρινα με τις βυζαρες της ξενοπουλου και πριν π/ιωακειμ.δεν ξερω αν ηταν κι αυτη ξενοπουλου.

Η Μαρίνα αυτή της τσόκο είχε περάσει από Σόλωνος 113

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάνας φίλος αν υπάρχει καμιά καλή καφετερια στη Νεα Ιονία? Βρισκομαι μεσιμέρια εκει για δουλεια και μετα το μεσιμεριανο φαγητό θέλω ενα φραπε για να φυγει το φουσκομα.

γνησιος,γνησιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Επίσκεψη στην Μαντζάρου 8 προχτές. Ητανν δύο θεραπεύτριες. Πήρα την Τζένη. Οταν με ρώτησε τι μασαζ θέλω της απάντησα απαλό - χαλαρωτικό. Το μασάζ της παραήταν απαλό και κατά την γνώμη μου κάτω του μετρίου. Αφου με παραχαϊδεψε γύρισα και μπροστά και μετά από 2 το πολύ λεπτά το μασαζ επικεντρόθηκε στο επίμαχο σημείο. Ο φραπές ήταν αρκετά καλός. Συνολικός χρόνος συνεδρείας 40 λεπτά κόστος 60 ευρώ. Προσφέρουν και διπλό σε τιμή μάλλον διαπραγματεύσιμη. Δόθηκαν και υποσχέσεις για πιο καλύτερη απο την ίδια εξυπηρέτηση σε μελοντική επίσκεψη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Επίσκεψη στην Μαντζάρου 8 προχτές. Ητανν δύο θεραπεύτριες. Πήρα την Τζένη. Οταν με ρώτησε τι μασαζ θέλω της απάντησα απαλό - χαλαρωτικό. Το μασάζ της παραήταν απαλό και κατά την γνώμη μου κάτω του μετρίου. Αφου με παραχαϊδεψε γύρισα και μπροστά και μετά από 2 το πολύ λεπτά το μασαζ επικεντρόθηκε στο επίμαχο σημείο. Ο φραπές ήταν αρκετά καλός. Συνολικός χρόνος συνεδρείας 40 λεπτά κόστος 60 ευρώ. Προσφέρουν και διπλό σε τιμή μάλλον διαπραγματεύσιμη. Δόθηκαν και υποσχέσεις για πιο καλύτερη απο την ίδια εξυπηρέτηση σε μελοντική επίσκεψη.
Επειδη εχω χρονια να περασω...
Η αλλη ηταν η Αφεντικινα η Δωρα?
Απο παλια στο κουρμπετι (κηφισιας τελη '80 με Μορφυ)
τι θυμηθηκα τωρα και γω?

Επισκέπτης
γιατί "οτι μπορούσε"?
δεν μπορούσε να ξεβρακωθεί εντελώς?
πάντως η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είναι "σεμνή" για μασατζού..

Ασε η Αννούλα παλιά που την είχα πάρει με είχε ξενερώσει...ήταν κρύα γενικά και κατα το φραπέδιασμα έκλεινε τα μάτια λες και ήταν βασανιστήριο...μάλλον θα βελτιώθηκε..

Επισκέπτης
Παρεπιπτόντος , Σ33 Η Ταμαρα με εκανε πασα σε μια  ροσιδα με κοντο μαλι , η οποία εκτός από μασαζ τιποτα ομως.

κι επισης και περασε 1 ώρα , Δώκαμε και 80 παρακαλώ.

Αντε και καλά να πάθουμε

Η Βίκυ μιλφάκι καλής εμφάνισης που δουλεύει μόνο part time...και δε φραπεδιάζει λίγο χαιδεύει τα @@ είχα γράψει παλιά  :grin: 80 έδωσες για μια ώρα μασάζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom