marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
α αυτο ειναι?πανευκολο δεν ειναι τιποτε αυτο!λολ
οταν το πληρωνεις 80 ευρω κατι ειναι...α αυτο ειναι?πανευκολο δεν ειναι τιποτε αυτο!λολ
δεν θυμαμαι διευθυνση (δελφων η δηνητσανας μπορει) παιρνεις τον κομβο της αττικης οδου προς κηφισια στα 40 μετρα (στη eurobank) δεξια στον τριτο δρομο αριστερα η γωνιακη πολυκατοικιαεπειδη γραφω απο εξω το choco spa που ακριβωσ ειναι?διευθηνση?hspda 'ήκαποιος αλλοσ
Είναι στο choco spa στο Μαρούσι,
αλλά εκεί έχει αυστηρά και μόνο μασάζ (αντε και κανένα φραπέ αν σε ξέρουν πολύ πολύ πολύ καλά)
Είσαι σίγουρος? Πριν κανένα μήνα που είχα πάει δεν ήταν εκεί. Υπάρχει μια μαρίνα αλλά είναι άλλη μικρούλα. Μήπως λες αυτή?
Για το μόνο μασάζ δεν ισχύει πάντως. Παίζουν και πολλά άλλα αν σε ξέρουν και είσαι καλός πελάτης.
Κατι σαν "μέγας χορηγός" δηλαδή?
η μαρινα που ειναι τσοκο σπα δεν ειναι η μαρινα με τις βυζαρες της ξενοπουλου και πριν π/ιωακειμ.δεν ξερω αν ηταν κι αυτη ξενοπουλου.
Η Μαρίνα αυτή της τσόκο είχε περάσει από Σόλωνος 113
Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάνας φίλος αν υπάρχει καμιά καλή καφετερια στη Νεα Ιονία? Βρισκομαι μεσιμέρια εκει για δουλεια και μετα το μεσιμεριανο φαγητό θέλω ενα φραπε για να φυγει το φουσκομα.
Επειδη εχω χρονια να περασω...Επίσκεψη στην Μαντζάρου 8 προχτές. Ητανν δύο θεραπεύτριες. Πήρα την Τζένη. Οταν με ρώτησε τι μασαζ θέλω της απάντησα απαλό - χαλαρωτικό. Το μασάζ της παραήταν απαλό και κατά την γνώμη μου κάτω του μετρίου. Αφου με παραχαϊδεψε γύρισα και μπροστά και μετά από 2 το πολύ λεπτά το μασαζ επικεντρόθηκε στο επίμαχο σημείο. Ο φραπές ήταν αρκετά καλός. Συνολικός χρόνος συνεδρείας 40 λεπτά κόστος 60 ευρώ. Προσφέρουν και διπλό σε τιμή μάλλον διαπραγματεύσιμη. Δόθηκαν και υποσχέσεις για πιο καλύτερη απο την ίδια εξυπηρέτηση σε μελοντική επίσκεψη.
γιατί "οτι μπορούσε"?
δεν μπορούσε να ξεβρακωθεί εντελώς?
πάντως η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είναι "σεμνή" για μασατζού..
Παρεπιπτόντος , Σ33 Η Ταμαρα με εκανε πασα σε μια ροσιδα με κοντο μαλι , η οποία εκτός από μασαζ τιποτα ομως.
κι επισης και περασε 1 ώρα , Δώκαμε και 80 παρακαλώ.
Αντε και καλά να πάθουμε