Νέα

Μας Θυμούνται οι πουτάνες ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsivilikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
πάντως...
εμένα οι φίλες μου
με δυσκολία θυμούνται με ποίους έχουν πάει
με μία δε, κάτσαμε και τα γράψαμε, το καλοκαίρι, στο ημερολόγιό της.
δεν τις μαζευεις ολες μαζι να κανουμε ενα γκανγκ μπανγκ
μονος μου και ολες σας :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
απλα ειναι τα πραγματα νομιζω...

αλλες θυμουνται πολλα,αλλες δε θυμουνται τιποτα...

μου χει τυχει να με θυμηθει πουτανα μετα απο μηνες(εγω δεν την θυμηθηκα μαλιστα...) και μου χει τυχει να μη με γνωρισει μετα απο 1-2 ωρες...

βασικα αν εχεις κανει μια δουλεια που συναναστρεφεσαι με κοσμο...ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...

εγω οταν δουλευα σε καφετεριες το ιδιο πραγμα παθαινα...αλλους δεν τους προσεχαν καν ...αλλοι μπορει να μου χαν μεινει για καποιο λογο κι ας τους ειχα δει μια φορα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μήπως η εμφάνιση π.χ να είναι κάποιος σαν τον Μπραντ πιτ η τον Γουώρεν Μπίττυ δεν λέω,
θα είναι σχεδόν πάντα αξιομνημόνευτος.
Και ο Μαύρος Πιτ ή ο Μπίτυ για Μπίτυ να'σαι, άμα ξηγιέσαι έτσι
URL]] είσαι αξέχαστος. :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
καλα λοιπόν...
θα φύγω!
πριν φυγεις μη ξεχασεις αυτο που ειπαμε για τις φιλεναδες σου :birdman:
Και ο Μαύρος Πιτ ή ο Μπίτυ για Μπίτυ να'σαι, άμα ξηγιέσαι έτσι http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Einkaufen/smilie_shop_016.gif[/img[/URL]] είσαι αξέχαστος. :tooth:
[/quote]που εισαι ρε βυζουμπα :birdman:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
πάντως...
εμένα οι φίλες μου
με δυσκολία θυμούνται με ποίους έχουν πάει
με μία δε, κάτσαμε και τα γράψαμε, το καλοκαίρι, στο ημερολόγιό της.
  Με τοσους που εχουν παει φυσικο ειναι να μην θυμουνται.

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ειχα παρει την Σακιρα στο μονης προδρομου και την ειδα πάλι μετα απο μηνες στο φυλης59.
Εγω απλα την θυμομουν εμφανισιακα, ενω αυτη θυμοταν την ηλικια μου, σε ποιο μπουρδελο την ειχα γνωρισει και ποτε περιπου ειχα παει.Την τεσταρα, γιατι στην αρχη νομιζα οτι με δουλευε οτι με θυμαται και με αφησε αφωνο, ενω εγω δεν θυμομουν τιποτα για αυτην κι ας μου ειχε πει κι αυτη ηλικια.Και ο γουώρεν μπαζιτι να εισαι τυπε, αμα η πουτανα ειναι γατα και εχει μνημονικο  :rockon: :rockon:

Τύπε....πρέπει να είσαι μεγάλη "πουτάνα"!!!!

Bo offense!!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Εμένα μου έχει μείνει ότι όχι μόνο με θυμόντουσαν, πολλές θυμόντουσαν και το τι τις είχα κάνει στο κρεβάτι και το αναζητούσαν μετά και οι ίδιες από μόνες τους αφήνοντάς με μαλάκα για λίγο στην διάρκεια της πράξης (υποθέτω πως τις άρεσε).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω ειχα παρει την Σακιρα στο μονης προδρομου και την ειδα πάλι μετα απο μηνες στο φυλης59.
Εγω απλα την θυμομουν εμφανισιακα, ενω αυτη θυμοταν την ηλικια μου, σε ποιο μπουρδελο την ειχα γνωρισει και ποτε περιπου ειχα παει.Την τεσταρα, γιατι στην αρχη νομιζα οτι με δουλευε οτι με θυμαται και με αφησε αφωνο, ενω εγω δεν θυμομουν τιποτα για αυτην κι ας μου ειχε πει κι αυτη ηλικια.Και ο γουώρεν μπαζιτι να εισαι τυπε, αμα η πουτανα ειναι γατα και εχει μνημονικο  :rockon: :rockon:
Sorry,αλλά η Σακίρα....τα ίδια λέει σε όλους! Μέχρι και σε εμένα που δεν την είχα πάρει ποτέ(ς)............. :pipa3:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχα παιδια τι θυμηθηκα :2funny:

ειχα παει με μια πουτανα δευτερη φορα,λιγες μερες μετα την πρωτη...και οταν ηρθε δωματιο και καταλαβα οτι δε με θυμαται,της λεω...
-δε με θυμασαι ε?
-σε θυμαμαι(με ηλιθιο πονηρο χαμογελο σα να με δουλευει)
...ψιλογελαω...και της λεω...
-τι θυμασαι?
-θυμαμαι που με γαμησες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Sorry,αλλά η Σακίρα....τα ίδια λέει σε όλους! Μέχρι και σε εμένα που δεν την είχα πάρει ποτέ(ς)............. :pipa3:
Δεν με ψαρεψε, μου ειπε κατευθειαν την ηλικια που της ειχα πει και θυμηθηκε οτι την ειχα παρει στο προηγουμενο της μπουρδελο :pipa1:.
Δεν θυμαμαι ποσος καιρος ειχε περασει, αλλα πρεπει να ηταν κανα τρίμηνο η μια φορα με την αλλη.

Ενταξει κι αλλες θυμουνται μερικα πραγματα, αλλά αυτο παραήταν. Μήπως και σε εσενα θυμοταν τα παντα και την αποπαιρνεις αδικα? :grin:

Υγ. Παρεπιπτοντως την ειχε προλαβει κανεις στο μονης προδρομου, προ ανημονευτων (λεμε τωρα)ετων?

Επισκέπτης
ειχα παει με μια πουτανα δευτερη φορα,λιγες μερες μετα την πρωτη...και οταν ηρθε δωματιο και καταλαβα οτι δε με θυμαται,της λεω...
-δε με θυμασαι ε?
-σε θυμαμαι(με ηλιθιο πονηρο χαμογελο σα να με δουλευει)
...ψιλογελαω...και της λεω...
-τι θυμασαι?
-θυμαμαι που με γαμησες!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον την εξέπληξες επειδή δεν σε έκοψε άξιο να καταφέρεις να κάνεις τέτοιο πράμα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom