Η διαδικτυακη πειρατεια δεν πεθανε ποτε, δεν θα πεθανει και ποτε! Πολλες φορες προσπαθησαν, αλλα λιγες τα καταφεραν.
Αντιθετα εμεις τους κλεισαμε ολα τα δισκαδικα και βιντεοκλαμπαδικα!
https://[URL unfurl="true"]www.ctview.gr/wp-content/uploads/2018/08/peirates.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
----------------------
ΤΥΠΕ εισαι μπουφος& πολλοι αλλοι μαζι....σου εξηγω....και βαζω κ τον εαυτο μου μεσα...
ολοι κοιταζουμε ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ που πραγματικα δεν υπαρχει δωρεαν τιποτα σε αυτην την ζωη.
αναλυση με θετικα και αρνητικα ελπιζω να καταλαβεις....
Α-dvd -cinema...
αυτος που θελει να παει ειδικα σινεμα θα παει ετσι κ αλλιως...ΟΜΩΣ αν κλεισουν μερικα βαλε ποσες θεσεις εργασιας πανε περιπατο.
ΣΥΝ 1 στις 10 ταινιες φερνει λεφτα πισω στον επενδυτη..τα υπολοιπα ειναι απο dvd ktl.(ΣΤΑ βιβλια 1/20)
ποσα βιντεο κλαμπ εκλεισαν σε ολη την ελλαδα-?
2-θεσεις εργασιας, ΤΕΒΕ,ΔΕΗ, μεταφορικες, αφισες,διαφημιστες,τζιρος ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΠΑ-ΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-
δεν νομιζω πριν την κριση ναμην ειχε καποιος 10 ευρω να ξοδεψει για 7 ταινιες dvd την βδομαδα...
ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ----ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΟΤΑΝ ομως με το ιδιο σκεπτικο αφου εισαι μαγειρας...παρει η επιχειρηση εναν 27αρη με 490 ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.....
ΚΑΙ στο κλαδο αυτον ξερω τι παιζει...
οκ?
----------------------------------------------------------------------
Β-δισκαδικα...
πανε μαγαζια πιο ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON...ΠΟΥ ΟΜΩΣ στην βρετανια(ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΞΙΑ 1 ΤΡΙΣ) δεν εδωσε μια δραχμη σε φορους η ελαχιστα-
ΣΕ αυτο Βαζω κ μενα μεσα γιατι ψωνιζω ακομη απο εκει-ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ...
ΚΑΝΑΝ ΚΟΥ-ΚΟΥ
-δισκογραφικες
-διαφημιστες
-πεσαν τα φραγκα σε
ηχοληπτες
στουντιο
session μουσικους....
μεταφορες ενοικια κτλ.....
τα γκρουπ ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ....αφου δεν υπαρχει μουσικη βιομηχανια βαζουν χερι...
στα εισητηρια, σε οτι ειδος πουλαει.π.χ μπλουζακια, και ετσι μενει στην μπαντα η στον καλλιτεχνη ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ....
μην κοιτατε τους φτασμενους καλλιτεχνες...
+παλιοτερα απο τα δικαωματα ζουσες με μελλοντικες πωλησεις back catalog...τωρα τιποτα---
δεν βαζω καν τι φορους εχει χασει το καθε κρατος---
----------------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΑ μαζι κ εγω για να μην κοιταμε ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...
ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ TRAMOUNTANA...
συμφωνοι η ζωη αλλαζει κ οι εποχες αλλααυτο που γινεται ειναι κανιβαλισμος ρε μαγκες...
----------
ενα απο παραδειγμα..ΥΠΟΥΛΟ..H airbnb...
ωραια εγω νοικιαζω 2 σπιτια που εχω πιο πολυ απο μονιμο ενοικιαστη ομως¨¨
-γαμαω εναν που θελει μονιμη κατοικια για ενοικιαση κ τα νοικια-ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ-
-ΓΑΜΑΩ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ αγοραστη γιατι οι τιμες κ καποιες περιοχες θα ανεβουν-
-γαμω κ τα ξενοδοχεια(αλλη σκατο-φαρα)αλλα ...
το πιο σημαντικο..ΤΑΙΖΩ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ που μελλοντικα θα εχει απιστευτο κεφαλαιο να με πεταξει εξω απο την αγορα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ-
-ΓΙΑ φορους κτλ....κ παλι ξερουμε το μοτιβο των πολυεθνικων...
--------------------------------------------------------------------------
ΤΕΛΟΣ αφησα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΚ ΑΠ βαλε ενα δισκο και ΑΚΟΥ...&μετα ακου απο p/c αν δεν δεις διαφορα...ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ 100 ΒΙΖΙΤΕΣ...
-----------
βαλε σε ενα blue ray δισκακι ταινια & μετα δες κατεβασμενο απο p/c κ μιλαμε...
-----------------------------------
ΣΩΣΤΑ ειπε καποιος τον ιδιο ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ
-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-
-ΤΣΙΓΑΡΑ..
-ΡΟΥΧΑ...
+1000000000000000000000 ΕΙΔΗ..
ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..-
------------------------------
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ αυτος που χε το pirate bay
ειναι 10000000000 τωρα με μαυρα λεφτα κ πινει στην υγεια τον χαζων...
--------------------
δεν λεω οτι τα dvd cd θα ελυναν τα ΕΣΟΔΑ του κρατους...δεν μπορει ομως σημερα σε εναν ΤΟΜΕΑ αυριο ΣΕ ΑΛΛΟΝ..ο καθενας να ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ η οτι τον αφηνουν...(βλεπε κρατος)----
--------
δεν μπορει να αφηνουν λαθραια τσιγαρα&ποτα ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ...κ να κυνηγαν επιλεκτικα εκει οκ συμφωνοι...
οχι ομως ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ με κλεισιμο μαγαζιων...αυτο πρεπει να σαι ανεγκεφαλος-
-----
σε ολα στιγμιαια εβαλα κ τονευατο μου μεσα..ομως παντα μεταΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ το μελλον...κ οχι το προσωρινο ΟΦΕΛΟΣ...