hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 456
Για γκιλφ παει,οπου ναναι... ;)
Call Gilf δηλαδή παίκτη ? ;)
Για γκιλφ παει,οπου ναναι... ;)
παιχτη λεπτομερειες με την κυρια ;)Έχεις και μια φίλη σου στις αγγελίες. Αυτή πως είναι? Πόσο κοστίζει?
παιχτη λεπτομερειες με την κυρια ;)
Είσαι τιτάνιος.παιχτη λεπτομερειες με την κυρια ;)
πολυ καυλαφιλάκια πολλά αγόρια
Καλησπέρα Μάρτα και καλώς ήρθες στο μπου..
Δεν νομίζω πως δεν διάλεξες το σωστό νήμα, πήγαινε τουλάχιστον στα μιλφ..
ρε παιδια τι τι σημασια εχει μιλφ/γκιλφ?Για γκιλφ παει,οπου ναναι... ;)
Μμμμμ η φωτό είναι φρέσκια της κυρίας;καλημερα εδω ειμαι απο της 11.00 μεχρι 9.00 βραδυ
πολυ φρεσκια ;) αμα θες σου λεω και τον φωτογραφο και μπορώ να βαλω και αλλες φρεσκιες αλλα τα καλοπαιδα θα αρχισουν παλι οποτε προχωρα ειναι οτι βλεπειςΜμμμμ η φωτό είναι φρέσκια της κυρίας;
καλημερα εδω ειμαι απο της 11.00 μεχρι 9.00 βραδυ
Πονηρε γιγαντα τασουλη ;)πολυ φρεσκια ;) αμα θες σου λεω και τον φωτογραφο και μπορώ να βαλω και αλλες φρεσκιες αλλα τα καλοπαιδα θα αρχισουν παλι οποτε προχωρα ειναι οτι βλεπεις
Με την κυρία υπάρχει παρελθόν από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, όταν δούλευε σε οίκημα επί της Γ' Σεπτεμβρίου (δεν ξέρω εάν υπαρχει καν ακόμα). Συγκλονιστικά πόδια, εντυπωσιακά βυζιά, αν και είναι αλήθεια πως δεν είναι τόσο της πρωτοβουλίας και σίγουρα έχει ξεπεράσει την κατηγορία του milf
αστο φιλε γιατι αν σηκωσω εστω και μια φωτο ;) θα ερθουν τρια τεσσερα καλοπαιδα που με αγαπανε πολυ και θα λενε παλι τα δικα τους και επειδη τρέμω απο τις απειλες τους απέχω απο το νημα ;)Πονηρε γιγαντα τασουλη ;)
αστο φιλε γιατι αν σηκωσω εστω και μια φωτο ;) θα ερθουν τρια τεσσερα καλοπαιδα που με αγαπανε πολυ και θα λενε παλι τα δικα τους επειδη τρέμω απο τις απειλες τους απέχω απο το νημα ;)
εμένα κύριε Πρόεδρε?αστο φιλε γιατι αν σηκωσω εστω και μια φωτο ;) θα ερθουν τρια τεσσερα καλοπαιδα που με αγαπανε πολυ και θα λενε παλι τα δικα τους επειδη τρέμω απο τις απειλες τους απέχω απο το νημα ;)
εσυ τι θελεις οχι προεδριλικια παρακαλω εσεις θελετε να με κάψετε ρεεμένα κύριε Πρόεδρε?