Νέα

Μάρω Λύτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sokarvag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Θυμαστε που ηρθε ο συζυγος στο λαιβ και του ειπε ο Αντρεας αργησες μια μερα γιατι την προηγουμενη ειχε μπει στην τουαλετα με τον Καραφωτη;

xaxa θυμασαι μια αλλη που εχυνε με τον καραφωτη κ ειχε αρραβωνιαρη εναν  κ την ειχε πιασει η καμερα νομιζω με τη νανσυ που της ελεγε τι κουκλος ειναι ο καραφωτης κ ποσο την καυλωνει κ την εκραζε ο γκομενος στο τηλεφωνο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
:rockon:

Σπανια πουτανα! Της εστελνα υβριστικα μηνυματα και τα εσκιζε μπροστα στην καμερα. Ειχα επιστρατευσει και τον Χιο εναντιον της ο οποιος διαβαζε και ξαναδιαβαζε στην εκπομπη της Τατιανας το γραμμα μου με τιτλο ΟΞΩ Η ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΑ!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ΚΑΙ αυτή θύμα;;;  :new_shocked:

«Θα σε κυνηγήσω τέρας…»  :uglykiss:
Η αποκάλυψη της Μάρως Λύτρα για σeξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο Έλληνα και οι μηνύσεις!

Η Μάρω Λύτρα μπήκε στις ζωές μας από το Fame Story.

Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού γνώρισε τεράστια επιτυχία και όλοι σιγοτραγουδούσαμε τα τραγούδια της… Διαβάστε παρακάτω…

Ωστόσο, ξαφνικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στον Καναδά όπου και γεννήθηκε!

Η τραγουδίστρια αν και αναφέρθηκε στους λόγους που σταμάτησε να εργάζεται ως τραγουδίστρια, δεν αποκάλυψε ποτέ την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

Η Μάρω Λύτρα, καταγγέλλει στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όσο βρισκόταν στην Ελλάδα και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα.
Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. :takethis:
Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου  :- και τι έκανες σε εμένα.  :knockinb:

Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς,αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα.  :afro:
Θα σε κυνηγήσω τέρας! :walkingpenis:
Είχες πει με κακεντρέχεια  :coolcondom: “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου  :babycry: εδώ είσαι ένα τίποτα”.
Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα,τώρα που θα μιλήσω.  :-(
Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!», έγραψε.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
> ΚΑΙ αυτή θύμα;;;

:2funny:  :headbaning2:  :2funny:  :headbaning2:  :2funny:  :headbaning2:

O Σμικρούτσικος ή ο καραφλός σκηνοθέτης του λωκού Ντιβιντιάδης; Γνωστά λαμόγια και τα δύο είχαν καταπηδήξει από τα χαζογκομενάκια μέχρι και τα μιλφόνια κοντά στα 40 -σαν την Μάρω- στα μπίγκ μπράδερ και τα φεήμ στόρια για να τους εξασφαλίσουν μια θεσούλα στη παρέα των 12...

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Ας πρόσεχε........και βασικά να το έλεγε τότε που έγινε,τώρα πέταξε το πουλάκι,ασε που μάλλον θέλει να ξαναβγεί στο προσκήνιο το νούμερο

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Ξέσπασε η Μάρω Λύτρα:
«Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο»!  :coffee:

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως έχει περάσει για τα καλά η Μάρω Λύτρα και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να ξεσκεπάσει τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά στην αρχή της καριέρας της.
Η τραγουδίστρια που αγαπήσαμε μέσα από το Fame Story και τώρα πια βρίσκεται στον Καναδά, μίλησε πριν λίγες μέρες ανοιχτά για τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε.
Η ίδια αποκάλυψε πως ισχυρός Έλληνας από το χώρο της μουσικής την παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει στο φως της δημοσιότητας το όνομά του.

Τα μηνύματα που δέχτηκε στα social media ήταν πολλά και εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα βρει δικηγόρο και μετά θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες, αυτού που της συνέβη.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στην Real News και τον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη, η Μάρω Λύτρα ξεσπά για μια ακόμη φορά λέγοντας:

«Θέλω να βρω έναν καλό δικηγόρο.
Είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και θα με θάψει» και συνεχίζει:
«Θέλω να βρω έναν δικηγόρο που να εμπιστεύομαι. Στην Αμερική όλοι πλέον μιλούν.
Το σκάνδαλο Γουάινσταιν το συζητάμε.
Βγαίνουν και αποκαλύπτουν ό,τι ξέρουν.
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν στην Ελλάδα.
Γι’ αυτό θα βρω δικηγόρο στην Αμερική.

Η πρώτη ανάρτηση στο Facebook:

Η ίδια νωρίτερα είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook:

“Ο Γουάινστιν είναι παλιάνθρωπος…
Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα… όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες.

Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα.
Θα σε κυνηγήσω τέρας.
Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο
«Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα».
Και απαντώ.
“Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω.
Και σιώπησα αρκετά”…”.

Ας την αναλάβει ο Κούγιας  :sunglasses:

Συνημμένα

• aaaaa_1.jpg
    aaaaa_1.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.952
Πόντοι
9.931
Μάλλον το έχασε αυτή :idiot: :uglystupid:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Θα του κλάσει τα παπαρια μετά από τόσο καιρό. Νομίζει ότι ειμαστε Αμερική  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Ετσι ακριβως μια μαντρα αρχηδια θα του κλασει η παλιογαμιολα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η πλακα θα ειναι να κανει καμια καταγγελια για τον Μικρουτσικο που στο καριο της παντοδυναμιας του μπορει και να εκανε τετοια. Αυτος δεν εχει τιποτα τωρα, τι να του παρουν;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.952
Πόντοι
9.931
Θυμήθηκε η καριόλα τωρα μετα απο 10 και χρόνια να κάνει καταγγελία σε κάποιον που θα τις ειπε "κατσε να σε γαμήσω για να σου βγάλω δίσκο". Μωρη καριόλα αφου είχες δώσει δικαιώματα απο την στιγμή που τα έφτιαξες με το Καραφωτη ενω ησουν ακόμα παντρεμένη, τι θες να σε περασει ο αλλος...για παρθένα;; Πουτάνα έβλεπε μπροστά του σαν πουτάνα σου συμπεριφέρθηκε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πρεπει να την γλεντησε πολυς κοσμος οσο ηταν εδω///
κριμα για μας που δεν φαγαμε. >:(

FixerAO

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
768
Πόντοι
86
στα αρχιδια μου η μαρω λυτρα αλλα οποιος τα χωνει στον μπουχεσα ,μου γινεται συμπαθης

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Μάρω Λύτρα από τα καλύτερα των 00s.

Stories

Νέο!

Stories