Λοιπόν το νέο λαδομάγαζο στην Μάρνης 36, 5ος (κουδούνι Γραφείο 5) τεσταρίστηκε. Είναι κανονική ψησταρία με μπριζόλες μαριναρισμένες (ώριμες) αλλά σερβίρει και καφέ με καλαμάκι, ότι θέλει ο πελάτης και με άνεση χρόνου. Καταρχήν ένα μειον είναι ότι η είσοδος είναι μέσα στον κόσμο. Αριστερά έχει ένα κομμωτήριο και δεξιά ένα καφέ. Τουτέστιν χτυπάς το κουδούνι μέσα στον κόσμο. Η πολυκατοικία μέσα πολύ ήσυχη. Συν το ανακαινισμένο ασανσέρ, καμιά σχέση με το άλλο μαγαζί αντίστοιχο ένα τετράγωνο πιο πάνω. Το κατάστημα μέσα είναι συμπαθητικό και τυπικό. Έχει κοινόχρηστο μπάνιο αν και μου είπαν ότι θα βάλουν ντουσιέρες σύντομα. Παρούσες δύο κοπέλες, αυτές της αγγελίας. Milfs 35 με 40, νταρτανοτές/θρεμένες. Προφανώς δεν πας μαζί τους για την ομορφιά τους αλλά για την εμπειρία τους. Άνοιξε η Ειρήνη, η γνωστή από Γαλατσίου. Άνετη μου εξήγησε το πρόγραμμα. Όλα είναι μια ώρα: 50Ε μασάζ χαλαρωτικό και εκτόνωση (καλαμάκι), μετά έχει και με 60 και 70 με ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Πήρα το βασικό πρόγραμμα γιατί δεν μου κάνει ο σωματότυπος για περισσότερα. Η Ειρήνη είναι Βουλγάρα με άριστα ελληνικά, ψηλή, νταρτάνα, μελαχρινή, με πολύ καλό και πλούσιο στήθος, αλλά με πεσμένο ποπό και αρκετή κοιλιά. Είναι όμως εξαιρετική κοπέλα στην συμπεριφορά, δηλαδή φιλική, άνετη, ζεστή. Μασάζ πολύ καλό και δυνατό. Στην συνέχεια αισθησιακό μασάζ και τέλος το γυρίσαμε σε άψογο καλαμάκι (άνευ) όπου η κοπέλα δίνει ρέστα. Γλύφει τα πάντα όλα με χάρη και άνεση. Ολοκλήρωση με ισπανικό. Μετά καθάρισμα της περιοχής και στη συνέχεια χαλαρωτικό μασάζ να ηρεμίσω. Νομίζω αν πας συνειδητά για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες (καλό μασάζ και καλή πίπα) φεύγεις με το χαμόγελο. Θα είναι ανοικτό κάθε μέρα (και ΣΚ) από 11.00 μέχρι 20.00. Έκατσα μέσα καθαρό χρόνο 50 λεπτά. Αυτά και καλά να περνάμε...