Νέα

Mάρνη 25;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Η αγγελία αυτή είναι αρκετό καιρό και μιλάει για μια ξανθιά με ωραίο σώμα και αναφέρεται και σε αυταρχικό.
Εχει κανένας φίλος εμπειρία από το μαγαζί αυτό

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Xάλια μαυρα φιλαράκο , ένα ξανθό είναι με άσχημη φάτσα , γενικά πολύ σκοτάδι και μπορείς να την πατήσεις , από τιμές νορμάλ , 50, δεν πέρασα και να σου πώ την αλήθεια έφυγα πολύ γρήγορα από εκει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Μια φορά πήγα πρίν δυο μήνες.
Ανοίγει την πόρτα μια ξανθία πενηντάρα ξερακιανή και ψιλή με μια γαμψή μύτη. Κάτι μεταξύ πρεζούς και τραβελιού...
Μέσα στο διαμέρισμα θεοσκότινα και ακατάστατα...
Μου λέει εχω και μια φίλη και βλέπω έντρομος στον καναπέ να κάθεται μια χοντρή 50+ ελληνίδα μελαχρινή που φόραγε μια ρόμπα και έριχνε πασιέντζά....
Τιμές δεν θυμάμαι, προγράμματα παιζουν πολλά (κώλος, παρτουζα, αυταρχικό) αλλά οι γυναικές ειναι χάλια εμφανισιακά και ο χώρος παρακμιακός...την έκανα οπως μπορειτε να καταλάβετε..
chrysarge δεν πας μια απο εκει να μας κάνεις μια ανασκόπηση? :grin:

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Χθες βρέθηκα Αθήνα και πέρασα μια βόλτα από το Μάρνης 25 και κατάθεσα. 2 γκόμενες μεγάλες σε ηλικία αλλά η ξανθιά ωραία. Η χοντρή όχι και τόσο αλλά καλή αν σου αρέσουν οι χοντρές. Πήγα εκεί γιατί έλεγε η εφημερίδα για αυστηρές. Αλλά φαντάζομαι πως κάνουν και απλά προγράμματα. πήγε κανείς σας?

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
αφου κατεθεσες φιλε γιατι δε μας λες πρωτα κι εσυ τη δικη σου εμπειρια?αξιζει να παμε να αποκτησουμε κι εμεις αυτη την εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Πάντως στο μάρνης 25 απαντάει τραβέλι που έχει αγγελία στην εφημεριδά.Για στούντιο πρώτη φορά ακούω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν ειναι στουντιο. το διαμερισμα δυο πουρών ειναι που προσπαθουν να βγαλουν το μεροκαματο. εχει ξανα αναφερθει στο φορουμ παλαιοτερα ως κατι μη αξιολογο και απ τη μια και μοναδικη φορα που πηγα και εφυγα τρεχοντας, μπορω να πω οτι συμφωνω..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πω, πω, τι μου θυμίσατε τώρα. Η αγγελία για το διαμέρισμα παίζει τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα, κουδούνι "Καραγιάννη" έγραφε το Έθνος τότε, μου έχει χαραχτεί στην μνήμη.

Το καταπληκτικό είναι ότι τόσα χρόνια παίζει η ίδια σύνθεση. Τότε, η μία ήταν στρουμπουλούλα και η άλλη ήταν μία ανεκτή ξανθιά. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα η μελαχρινή μου ζήτησε ταυτότητα......

Αν θυμάμαι καλά, πήρα μία και μοναδική φορά και τις δύο. Λεσβιακό υποτίθεται, μεγάλη μούφα, δεν θυμάμαι καν αν τελείωσα. Η ξανθιά έκανε και πρωκτικό. Αυστηρά τότε δεν έκαναν, δεν έπαιζε αυτό το θέμα εκείνη την εποχή στα στούντιο /ρδέλα κλπ.

Αγγελίες για τραβέλια στην ίδια πολυκατοικία επίσης υπήρχαν πριν 10 χρόνια, μάλλον σε άλλο όροφο. Επ' αυτού δεν γνωρίζω.

Ειλικρινά για μένα, αυτό το διαμερισμά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της μπουρδελο-Αθήνας. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσα χρόνια και με το ίδιο ρόστερ;

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει..... :headbang: :headbang: :headbang:

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οντως παίζει τρανς στην πολυκατοικία αλλά σε άλλο όροφο.
δεν λέι όμως τίποτα, την έχω πάρει, βάζει και αυτή αγγελία στο έθνος.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
οντως παίζει τρανς στην πολυκατοικία αλλά σε άλλο όροφο.
δεν λέι όμως τίποτα, την έχω πάρει, βάζει και αυτή αγγελία στο έθνος.
μπορείς να κάνεις περιγραφή του τρανς?πρόγραμμα και τιμή και εμφάνιση αν γίνεται...ευχαριστώ

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Όντως είναι μια χοντρή μελαχρινή και μια ξανθιά σχετικά λεπτή.Ηλικίες γύρω στα 30 με 40 αλλά μπορεί και παραπάνω.πάντως ήταν από τα χειρότερα αυταρχικά που έχω καταθέσει.στα απλά δεν ξέρω τι παίζει.αλλά υπάρχουν αρκετοί πιστεύω που θαθελαν τέτοιες.γούστα είναι αυτά.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εχω τσεκαρει και εγω το λεγαμενο μαγαζι και οταν ειχα παει ειχε βγει ενα εκτρωμα με χοντρη φωνη το οποιο στανταρ θα ητανε τρανς. Δεν προκειται να ξαναπατησω. Στην εφημεριδα Εθνος επαιζε καποτε πριν 2 χρονια περιπου μια αγγελια για μια Ελσα καπου εκει κοντα αλλα σιγουρα στην οδο Πατησιων σε πολυκατοικια. Εχει δικο της χωρο. Την ειχα επισκεφτει μια φορα ειναι ψηλη με μακρια μαυρα μαλλια και σωμα γαματο. Δεν την πηρα τοτε γιατι δεν ειχα λευτα. Αλλη φορα ομως δεν την ξαναβρηκα και δεν θυμαμαι την ακριβη διευθυνση Ξερει κανεις τιποτα για αυτην? Αν γινεται να την ξαναβρω.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
φίλε μου το θυμάμαι, το ψάχναμε ένα βράδυ  το σπίτι η κοπέλα είναι όπως την περιγράφεις και το σπίτι είναι(ήταν) στην πολυκατοικία επί της πατησίων πριν βγείς στην Αλεξάνδρας
στον ρεύμα που πάει για Πατήσια...Τώρα όμως που βρίσκεται...καλή ερώτηση!!!

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
παιδια αυτη η Ελσα που λετε πολυ παλια (2000) ηταν στην Αρνης ως Βικυ και εκανε αυταρχικα. Την ειχα πετυχει και εγω πριν καποια χρονια (2004) εκει στην Πατησιων που λετε νομιζω στο 95. Ποτε μου δεν καταλαβα αν τελικα ηταν τρανς η κανονικη γυναικα. Παντως στην παροδο των ετων εχει αλλαξει στεκια πολλες φορες. Οι αγγελιες της παντως εχουν σχεδον παντα το ιδιο κειμενο επομενως αν σκασει καμμια αγγελια σαν αυτες που εβαζε παλια ενδεχομενως να ειναι παλι αυτη :)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
υπαρχει κ αγγελια για διδυμο
και οι δυο milf απο οτι καταλαβα...

εχει κανεις ιδιαν γνώση?

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
γράψε κάτι παραπάνω

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Καλησπερα κι απο μενα!Στο κτιριο αυτο υπαρχουν 2 Στουντιο,το ενα εχει μια Τρανς και το αλλο 2 γυναικες!Και τα δυο εχουν αγγελια στο Εθνος.Αυτο με τις γυναικες ειναι μεγαλη μουφα,και οι δυο ειναι ενα χαλι.η μια ειναι αδυνατη ψιλη με χοντρη φωνη που σου θυμιζει πρεζακι,η αλλη ειναι πλαδαρη,χοντρη με απαισιο προσωπο!Οι τιμες ξεκινανε απο 50 ευρω και φτανουν μεχρι 80 για λεσβιακο!Δεν εχω αποψη για το στουντιο με την τρανς γιατι δεν εχω ασχοληθει!Ετσι εχουν τα πραγματα συντροφοι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom