Markella l
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 663
- Πόντοι
- 80
Επέστρεψα
Ηρεμα αυτη τη φορα,ελπιζω!!!!!!Επέστρεψα
Είσαι λίγο "σίφουνας" ή μου φαίνεται?Επέστρεψα
οπως σχεδον ολες.Επέστρεψα
φρι φακ με μαρκελλαΤι κερδίζω???
Μόνο αγκαλίτσα μπορώ να δώσω στην Μαρκέλλα!!!φρι φακ με μαρκελλα
ισως να το εχει μεγαλυτερη αναγκη.Μόνο αγκαλίτσα μπορώ να δώσω στην Μαρκέλλα!!!
Κάλως ήρθες και πάλι. Ελπίζω να ξεπεράσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις Μαρκέλλα. Μη δίνεις πολύ σημάδια σε ότι γράφουμε εδώ και ότι δεν σου αρέσει να το προσπερνάς, γιατί θα σε χαλάει και θα έχει επίπτωση στον ψυχισμό σου. Πάρτα πιο χαλαρά και στον χαβαλε, για δοκίμασε το ίσως δεν αξίζει να δίνεις τόση σημασίαΕπέστρεψα
Καλή μου αν ήταν εύκολη αυτή η δουλειά θα την έκαναν όλες!Ενα πράγμα έχω να πω οτι εσεις που κάνετε χαβαλε ευχομαι οι κορες σας να κανουν αυτη την δουλειά και να λετε ααα δεν της μπηκε 20 εκ ψωλη στο κωλο της απλα λυπαμαι την κοινωνία μας δεν σέβεστε τίποτα κριμα
Τι εννοεις απο το πρωι μεχρι της 8???Καλησπέρα αυριο αρχίζω ξανα τα ραντεβού σιγά σιγα και λιγα θα βαζω γιατι αυτο που επαθα δεν θελω να το ξανα ζησω,επισης δεν είμαι σίγουρη ακομα για να συνεχίσω θα το δούμε απλα ένιωθα πιεση με ολα τα μυνηματα κλπ γ αυτο έπαθα κριση...σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
(Αυριο θα ειμαι μπιλλ απο το πρωι μεχρι τις 8)
Οχι εχει αντισκηνο στο χωρο σταθμευσης του ΜπιλλΤι εννοεις απο το πρωι μεχρι της 8???
Στο bill στο σαλονακι καθεσαι??
19 χρονώ κοριτσάκι λογικό να νομίζει πως επειδή έχει μουνι ολος ο κόσμος πρέπει να την προσκυνά .....αν βγει λίγο πιο έξω από τον μικρόκοσμο της θα δει πως κανείς δεν δίνει δεκάρα όχι μόνο για αυτήν αλλά για όλους μαςΚαλή μου αν ήταν εύκολη αυτή η δουλειά θα την έκαναν όλες!
Επειδή είναι δύσκολη αμείβεται τόσο καλά ώστε να μπορεί ακόμα και με μέτρια κοπελίτσα σαν εσένα να καθαρίζει 8-10Κ το μήνα αφορολόγητα, που δεν τα βγάζουν ούτε στελέχη πολυεθνικών. Αλλιώς γίνεσαι πωλήτρια, σερβιτόρα κλπ. Αλλά ξέρεις κάτι; Ούτε αυτές οι δουλειές είναι έυκολες!