Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Με μια φωτογραφια δουλεια δε γινεται,ανεβασε κ αλλες.
Τι παραπάνω να δούμε αφού είναι χοντρή
Με μια φωτογραφια δουλεια δε γινεται,ανεβασε κ αλλες.
Γραφει ομως ο νταβαςΟι 19χρονες δεν γράφουν greeklish δεν τα πρόλαβαν
Εχει το κοινο του κ αυτος ο σωματοτυπος.Οπως κ να εχει,προφιλ που προσφερουν τετοιες υπηρεσιες,χρειαζονται φωτογραφίες.Τι παραπάνω να δούμε αφού είναι χοντρή
Δεν σημαίνουν κατι οι αστερισμοί δεύτερον+20 ευρω το πρόσωπο οχι
Κωλαρα για φαγωμαΤαυρο....μμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωραααααα
Αφού είπε μόνο για μικροτσούτσουνους διαθέσιμοςΚωλαρα για φαγωμα
άπο χτες που είδα το νήμα περίμενα να κανείς τη κρίσιμη ερώτηση εσυ προσωπικά …Αφού είπε μόνο για μικροτσούτσουνους διαθέσιμος
Έχει απαντηθεί ήδη φίλε μου .
Εγώ περίμενα τά σχόλια από dimigoall
Για αυτά τα σχόλια ζωΕγώ περίμενα τά σχόλια από dimigoall
Εγγύηση ό μπαγασαςΓια αυτά τα σχόλια ζω
Το τρώει το φαγητό της. Ανω των 75 κιλών σίγουρα..Ταυρο....μμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωραααααα
Χαχχαχαχα θα σου ελεγα ποια ειναι χοντρη αλλα ειμαι καλος άνθρωποςΤι παραπάνω να δούμε αφού είναι χοντρή
95 κιλα ειμαι ρε τι 75 μαλακα δεν μπορω με τον καθε πικραμενο με τις μαλακιες του αληθεια αυτοι που ειστε οτιναναι πάρτε πουλοΤο τρώει το φαγητό της. Ανω των 75 κιλών σίγουρα..
Αρα εγώ που ειμαι στα 12cm, μπαίνω και βγαίνω άνετα. . Πολύ ωραία. Επιτέλους ανοίγει μια πόρτα και για μένα. Μου το χρώσταγε η ριμάδα η ζωήΑφού είπε μόνο για μικροτσούτσουνους διαθέσιμος
Από τη συμπεριφορά σας, πιστεύω πώς θα κάνατε καλό δίδυμο με το άλλο ταλέντο...Τη Ναόμι. Να το σκεφτείτε. Άλλωστε βιτσιοζοι υπάρχουν πολλοί.Μην με κανετε να το βγαλω εντελως το πρωκτικό ομως αιντε ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΝΆΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ
Δεν ξερω ποια ειναι αυτη αλλα καλα κανει γιατι ολη μερα ακουω πίπεςΑπό τη συμπεριφορά σας, πιστεύω πώς θα κάνατε καλό δίδυμο με το άλλο ταλέντο...Τη Ναόμι. Να το σκεφτείτε. Άλλωστε βιτσιοζοι υπάρχουν πολλοί.
Συμμετέχετε σε φόρουμ για οίκους ανοχής, πόρνες κτλ. Τί περιμένατε να ακούσετε? Για τη θεωρία της σχετικότητας ή για τη γάτα του Σρέντιγκερ? Η πλειοψηφία χαβαλε κάνει και ζητά φωτογραφίες, βίντεο για να αυτό- ικανοποιηθεί. Οι σωστές επαγγελματίες κάνουν τη διαφήμισή τους, λένε λίγα και καλά. Αν κάθεστε να ασχολείστε με τον καθένα, ζημιωμενη θα βγείτε.Δεν ξερω ποια ειναι αυτη αλλα καλα κανει γιατι ολη μερα ακουω πίπες
Συμμετέχετε σε φόρουμ για οίκους ανοχής, πόρνες κτλ. Τί περιμένατε να ακούσετε? Για τη θεωρία της σχετικότητας ή για τη γάτα του Σρέντιγκερ? Η πλειοψηφία χαβαλε κάνει και ζητά φωτογραφίες, βίντεο για να αυτό- ικανοποιηθεί. Οι σωστές επαγγελματίες κάνουν τη διαφήμισή τους, λένε λίγα και καλά. Αν κάθεστε να ασχολείστε με τον καθένα, ζημιωμενη θα βγείτε.