Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Αν εισαι μαγκας πηγαινε να της τα πεις απο κονταΤην ιδια απο μπροστα βαλε να χαρουμε φυσικες βυζαρες
Αν εισαι μαγκας πηγαινε να της τα πεις απο κονταΤην ιδια απο μπροστα βαλε να χαρουμε φυσικες βυζαρες
Γιατι θα τις παιξουμε?Αν εισαι μαγκας πηγαινε να της τα πεις απο κοντα
Αν ριχνει καντηλια εδω φαντασου απο κοντα τι εχει να γινει.Γιατι θα τις παιξουμε?
Θα την εξημερωσω με τις αγκαλιες μου και τα φιλια μουΑν ριχνει καντηλια εδω φαντασου απο κοντα τι εχει να γινει.
Είναι η τυπισσα που έστησε έναν και μετά ζήταγε τα ρέστα : Ε και ξενύχτησα και με πήρε ο ύπνος τι θες τώρα φίλε ; Αν είναι αυτή θα πάει απάτη με τέτοια συμπεριφοράΠραγματικά πως κάποιοι με αυτή την συμπεριφορά που έχει ζητάτε ραντεβού μαζί της μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Καλη επιτυχια σου ευχομαιΘα την εξημερωσω με τις αγκαλιες μου και τα φιλια μου
Στο εσαξα λιγοΕίναι η τυπισσα που έστησε έναν και μετά ζήταγε τα ρέστα : Ε και ξενύχτησα και με πήρε ο ύπνος τι θες τώρα ρε μαλακα κ συ ;
όταν βλέπω τη λέξη προμοτορας κάνω εμετό εδώ μεσαΕπειδή την έχω συναντήσει και παρακολουθώ τα μηνύματα σου .. δεν είσαι καλό προμοτορας. Για την κοπέλα δεν θα γράφω κάτι public τα έχω γράψει εκτός.
Πάμε να φυστικόσουμε και τελικά μένουμε με το τσουτσούνι στο χέριμε αυτη τη δηλωση που εκανε,αυτοματως απεκλεισε το 90% των μελων του μπου.
Καθημερινό. Αρμονικά χαρακτηριστικά και τσιμπουκόχειλααπο προσωπο τι λεει?
Δεν σημαίνουν κατι οι αστερισμοί δεύτερον+20 ευρω το πρόσωπο οχι το αναλ και ανάλογα λεω το μέγεθος αμα ειναι μικρο και λεπτο μπορω αμα ειναι πάνω απο 15 οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν αναφέρω τιμη για πρωκτικό γιατι δεν το κανω ιδιαίτερα
Μέχρι τι ώρα θα είσαι ; Μπορεί να σε πετύχω !Θα ειμαι και σημερα αθηνα Μεταξουργείο οποιος θελει ραντεβου να μου στειλει