Νέα

Markela Katira (Dancer)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχω να την πετύχω καιρο την πόλη. είχε σκαλώσει με έναν χορηγό  :jerking: και ηταν στην κύπρο . Δεν ξέρω αν γύρισε πίσω. Πάντως είναι πολύ καρτάλι και μέσα σ όλα...  :s&m_3:
όπως τα λες.Τα υπόλοιπα θα στα πω με πμ  ;)

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Τόσο σημασία έχει από που είναι η κιουρία ρε παιδιά; Εδώ στην Ελλάδα εργάζεται και αν υπάρχει πιθανότητα να την  :knockinb: ακόμα καλύτερα.  :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Αλβανίδα.μην επιμένεις.Βορεια ήπειρο λέει η ίδια  :grin:
Ήταν Κύπρο και εδώ και ένα χρόνο επαναπατρίστηκε.Δε λέω πιο πολλά γιατί θα καρφωθούμε.

αστο .... εχω δει και το διαβατηριο της γιατι την ειχα σχολιασει για τα ελληνικά της. καπου εξω σπο Σόφια ειναι. εκτος κ αν εχει Σόφια και στην αλβανια...  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αστο .... εχω δει και το διαβατηριο της γιατι την ειχα σχολιασει για τα ελληνικά της. καπου εξω σπο Σόφια ειναι. εκτος κ αν εχει Σόφια και στην αλβανια...  :think:
δεν επιμένω,ολοι για Αλβανίδα την είχαν.Αν είδες διαβατήριο πάσο.Δες πμ για πιο πολλά.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Παιδια επειδη εχω μια απορια ξερετε αν ειναι απο την Αλβανια γιατι πολυ με ενδιαφερει... :2funny: :2funny: :2funny:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
δεν επιμένω,ολοι για Αλβανίδα την είχαν.Αν είδες διαβατήριο πάσο.Δες πμ για πιο πολλά.

την ξέρω πανω κατω την ιστορία της , οπως μου εγραψες στο πμ , τώρα ομως δεν ξερω που βρισκεται. παντως οι φωτο που ποσταρανε στην αρχη δεν είναι φετινές

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
την ξέρω πανω κατω την ιστορία της , οπως μου εγραψες στο πμ , τώρα ομως δεν ξερω που βρισκεται. παντως οι φωτο που ποσταρανε στην αρχη δεν είναι φετινές
Αν θες να σου στειλω το κινητό της  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παιδιά η γνωριμία με την κυρία ήταν προσωπική.Στον Mr Bean ειπα να του στείλω το τηλ γιατί την ξέρει επίσης προσωπικά κι απλά "έχουν χαθεί". Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Παιδιά η γνωριμία με την κυρία ήταν προσωπική.Στον Mr Bean ειπα να του στείλω το τηλ γιατί την ξέρει επίσης προσωπικά κι απλά "έχουν χαθεί". Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

με πρόλαβες φίλος γιατί ήδη στέλνουν pm για να δωσω κινητο της Μαρκέλας και Μαρίας αλλά είπαμε δεν ... άλλωστε όσοι ειναι γνωστοι τους μπορουν να το ζητησουν απο τις ιδιες . Μην ψαχνετε οπως κανουμε με τις βιζιτες!!!!  :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
με πρόλαβες φίλος γιατί ήδη στέλνουν pm για να δωσω κινητο της Μαρκέλας και Μαρίας αλλά είπαμε δεν ... άλλωστε όσοι ειναι γνωστοι τους μπορουν να το ζητησουν απο τις ιδιες . Μην ψαχνετε οπως κανουμε με τις βιζιτες!!!!  :uglystupid:
Τα ίδια πμ ήρθαν και σε μένα γι αυτό το έγραψα.Όλα καλά.

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
Επιβεβαιωνω το αλβανιδα, επισης ειχε παει κυπρο ως το καλοκαιρι με εναν τυπο που ειχε μαντρα αυτοκινητων. Μελος του μπαλετου του Zan Vamvakidis. Σκυλαρος μεγαλος με αρκετη κυτταριτιδα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αρχές καλοκαιριού ξαναέπιασε δουλειά στο καφέ που δούλευε μικρή.
Ως μέσα καλοκαιριού κάθησε.
Για Αλβανίδα την ήξερα κι εγώ,βόρεια ήπειρο λέει η ίδια.

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
Μόλις ξύρισα τ΄αρχίδια μου, είμαι έτοιμος να μου τα γλείψει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι αν θες οδηγό νταλίκας με μουνί σου κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom