Αν και γραφω πολυ σπανια στο φορουμ πιστευω οτι αξιζει να αφιερωσω λιγο χρονο για την συγκεκριμενη κοπελα μιας και με την MariTina εχω συναντηθει καποιες φορες τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα να μεταφερω την δικη μου γνωμη και εμπειρια
Εμφανιση
Η ΜαριΤινα ειναι αρκετα νεαρη κοπελα early20s και εχει ενα γλυκυτατο ομορφο μουτρακι με καταπληκτικα ακρως ερωτευσιμα ματακια
Το σωμα της αλλα και η επιδερμιδα της ειναι ακριβως στα δικα μου προσωπικα γουστα , ενω η φιλη μας διαθετει μια πραγματικα καταπληκτικη κωλαρα...
Σεξ
Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει την λεξη ΟΧΙ εκ μερους της σε κατι, αντεχει αρκετα και ζοριλικια και αγριαδες
, πολυ δυνατο στοματικο και στησιμο στα 4 , ευτυχως δινει απλοχερα την κωλαρα της -θα ηταν αμρτια να μην το εκανε
ενω της αρεσει φυσικα να ασχολειται καποιος και μαζι της
Social Time &Interaction
Η ΜαριΤινα ειναι ικανη συνομιλητης ,ευγενικη και φαινεται μορφωμενη κοπελα και δεν ενιωσα ποτε πληξη σε καμια περιπτωση και σε αυτο το σκελος των συναντησεων μας. Εχει λατρεια στα ταξιδια και προσωπικα βρηκα πολλα κοινα σε γουστα ,προτιμησεις , αποψεις και αδυναμιες
Στην τελευταια μας συναντηση μετειχε και μια φιλη , απο αυτη τη συναντηση παραθετω και την ακολουθη φωτο