TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θα σου πω εγω ;) γιατι ολοι πρεπει να περνουμε γραφειατες η σαν αυτες και να πληρωνουμε 150 αρια ;) θελεις μηπως συνεχειαειλικρινά τώρα με έκανες κ γέλασα... Έβαλες παραδείγματα για κοπέλα που δούλευε σε κλειστό κύκλο από ένα σημείο και μετά μετά μου έβαλες παράδειγμα το μαμπα κ τα συγκρινες με κάποια που έχει αγγελία κ θρεντ εδώ... Μετά μου ανέφερες για προμοτορες κ προωθητες κ ιστορίες κ μόλις σου είπα ότι κ εδω ίδια γίνονται με ρωτάς γιατί χαλιεμαι κ αν θέλω να γαμησω?
Εσύ γιατί χαλιεσε για τις μαμπιοτησες που εγώ προσωπικά όσες έχω πάρει καλά έχω περάσει κ της αναφέρεται συνέχεια κ παντού? Τι σε χαλάει αν αν κ αυτές τις προωθούν?
Εμένα με χαλάει ότι κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας νομίζοντας ότι είμαστε όλοι βλάκες κ αν πρόσεξες δεν αναφέρθηκαν ούτε μια φορά άσχημα στην κοπέλα αλλά στους παρακαλακιδες τα χώνω κ όχι δεν θα κάτσω να παρακαλέσω για ένα τηλέφωνο για να γαμησω όπως σέβομαι τις κοπέλες απαιτώ κ εγώ τον σεβασμό όταν πρέπει να περάσω κάστινγκ με βάση τις προδιαγραφές της κάθε μιας+η ίδια το είπε) κ να παρακαλάω όχι ρε φίλε δεν θέλω να γαμησω έχω αξιοπρέπεια... Ναι θα σεβαστώ την κοπέλα κ τον τρόπο που Θέλει να δουλέψει θα την υπερασπιστώ στις μαλακίες αλλά εγώ δεν θα παρακαλέσω για να με δεχτεί...
Αλλά δεν θα δεχτώ κ να με κοροηδευουν έλεος δλδ κάποιοι έχουμε κ μυαλό