Νέα

Μάριος Αθανασίου: «Λατρεύω τις εκδιδόμενες γυναίκες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
πρέπει να είναι δύσκολη γκόμενα η σολωμού
από τέτοια
mouzourakis-002.jpg
και πάνω γουστάρει να την καρφώνουν.

εντάξει δεν ξέρω αν είναι δύσκολη πάντως τυπάρα είναι  :grin:  :cum:
γουστα είναι αυτά

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Η Σολωμού είναι απλά απαράδεκτη. Ύφος,κακία και ξυνήλα....Για πολλές σφαλιάρες...Δυστυχώς έχω συνεργαστεί μαζί της επαγγελματικά..και εκεί πραγματικά βλέπεις χαρακτήρες ανθρώπων..Για τον άλλον τον καλικάτζαρο που τραβιέται..τι να πεις...άσ'το...εκεί κι αν χρειάζεται φάπα..

Συμφωνώ και υπογράφω...από προσωπική ''επαγγελματική'' συνάντηση σε σετ με την Μαντάμ!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η Σολωμού είναι απλά απαράδεκτη. Ύφος,κακία και ξυνήλα....Για πολλές σφαλιάρες...Δυστυχώς έχω συνεργαστεί μαζί της επαγγελματικά..και εκεί πραγματικά βλέπεις χαρακτήρες ανθρώπων..Για τον άλλον τον καλικάτζαρο που τραβιέται..τι να πεις...άσ'το...εκεί κι αν χρειάζεται φάπα..
:thumbsup:
Την εχω δει και εγω καμποσες φορες απο κοντα...
Πιο κακιασμενη και σιχαμενη Ελλεηνιδα του ενα και τιποτα απο υψος, δυσκολο να συναντησεις και το παιζει και ντιβα...
Υπαρχει περιπτωση ενας πραγματικος μπουρδελιαρης να εκανε χωριο με αυτο το σιχαμα?  :headbang:
Μαλακιες λεει ο τυπος, μεγας πιρφοραγαπουλης ειναι για να κανει και παιδι μαζι της... :jerking: :jerking: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup:
Την εχω δει και εγω καμποσες φορες απο κοντα...
Πιο κακιασμενη και σιχαμενη Ελλεηνιδα του ενα και τιποτα απο υψος, δυσκολο να συναντησεις και το παιζει και ντιβα...
Υπαρχει περιπτωση ενας πραγματικος μπουρδελιαρης να εκανε χωριο με αυτο το σιχαμα?  :headbang:
Μαλακιες λεει ο τυπος, μεγας πιρφοραγαπουλης ειναι για να κανει και παιδι μαζι της... :jerking: :jerking: :jerking:
Έπρεπε να της ρίξεις μια χλεμπόνα στα μούτρα,ναούμε.... :hi:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έπρεπε να της ρίξεις μια χλεμπόνα στα μούτρα,ναούμε.... :hi:
Πολλα "καλουδια" ηθελα να της κανω, αλλα νομιζεις θα  βαζε μυαλο?
Πιο κακιασμενη θα γινοταν αν της καναμε πραξη αυτα που σκεφτομαστε... :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :uzi: :ak: :hammer: :bottom: :knuppel: :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom