Επισκέπτης
όχι αμησετα γάμησετα λένε δεν είσαι στο κατηχητικό του παπαγιώργη.δηλαδη ...αμησε τα
όχι αμησετα γάμησετα λένε δεν είσαι στο κατηχητικό του παπαγιώργη.δηλαδη ...αμησε τα
την ξεσκίσαμε την κοπέλα με τους χαρακτηρισμούς είναι η αλήθεια αλλά οκ λεφτά δίνουμε, κάνουμε και τον χαβαλέ μας.Θα έχει ξερόβηχα το Μαρινάκι......με τέτοια...κοπλιμέντα....
Μόνο ότι έρχεται...δεν ζητά το κινητό σου και απλά σου λέει μπορείς να φύγεις...φτάνει....τιμάει το 50άρικο.....και γουστάρει το σέξ τρελλά....μπορεί να είναι μπάζο αλλά τουλάχιστο σε σέβεται...όχι σαν κάτι άλλες...(αλήθεια..αυτή την 40άρα στην Σερβίων την Ταμάλα...τήν ξέρετε???πολύ μαλακισμένο...το παίζει...Μόνικα...ούστ)σαν χαρακτήρας πάντως απο το όσο κουβέντιασα μαζί της πρέπει να είναι αστέρι.
το γαμο λες εσυ ????το γράφω για τελευταία φορά...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ/ΝΟ..η χαμούρα ο podo το έχει και δεν το δίνει........
την θ΄ελει μόνο γι αυτόν....μέχρι γάμο της 'εταξε....από αυτόν νΑ ΤΟ ΖΗΤΆΤΕ...
το γράφω για τελευταία φορά...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ/ΝΟ..η χαμούρα ο podo το έχει και δεν το δίνει........
την θ΄ελει μόνο γι αυτόν....μέχρι γάμο της 'εταξε....από αυτόν νΑ ΤΟ ΖΗΤΆΤΕ...
Ο talos43 και ο podolagnos_28 το εχουν αλλα δεν το δινουν γιατι εχουν ερωτευτει τρελα.καλισπερα παιδια. μου εχεται κινηση τη περιεργεια με αυτην τη μαρινα. μπορει καπιος να μου στειλει το τηλ σε pm. ευχαριστω
λοιπόν για να μην έχετε απορίες του τι συμβαίνει να σας πληροφορήσω.....με τον podo αποφασ'ισαμε να μονομαχήσουμε την κυριακή που μας πέρασε στις 7 το πρωί πίσω από την μητρόπολη,κανονικά και με μάρτυρες...ο νικητής θα παντρευόταν την μαρίνα...για ό΄πλα διαλέξαμε ξίφη...ύστερα λοιπόν από ένα τέταρτο μονομαχίας και αφού είχαμε και οι δύο κάποιες μικροπληγές έχω στριμώξει τον ακατανόμαστο στον τοίχο του ιερού και ετοιμάζομαι για την τελική επίθεση....και τότε σκάει σαν βόμβα η είδηση απο έναν απο τους μάρτυρες...η μαρίνα έδωσε το τηλέφωνο της πρώτα και μετά το έσκασε με τον dark o οποίος για χατήρι της παράτησε την φρόσω.....κατόπιν τούτου η μονομαχία σταμάτησε και αφου καταλάβαμε τι μαλάκες είμαστε και πόσο κορόιδα πήγαμε για πατσά στην κρεαταγορά.......Ο talos43 και ο podolagnos_28 το εχουν αλλα δεν το δινουν γιατι εχουν ερωτευτει τρελα.
Απο οτι ακουγεται η κοπελα δεν θα ειναι διαθεσημη για πολυ ακομα γιατι οδευει προς γαμο.
Ντροπη ρε να μονομαχησετε ενα βαζελος και ενας γαυρος και να σας φαει το κελεπουρι ενας αεκτζης,ΕΣΧΟΣ.λοιπόν για να μην έχετε απορίες του τι συμβαίνει να σας πληροφορήσω.....με τον podo αποφασ'ισαμε να μονομαχήσουμε την κυριακή που μας πέρασε στις 7 το πρωί πίσω από την μητρόπολη,κανονικά και με μάρτυρες...ο νικητής θα παντρευόταν την μαρίνα...για ό΄πλα διαλέξαμε ξίφη...ύστερα λοιπόν από ένα τέταρτο μονομαχίας και αφού είχαμε και οι δύο κάποιες μικροπληγές έχω στριμώξει τον ακατανόμαστο στον τοίχο του ιερού και ετοιμάζομαι για την τελική επίθεση....και τότε σκάει σαν βόμβα η είδηση απο έναν απο τους μάρτυρες...η μαρίνα έδωσε το τηλέφωνο της πρώτα και μετά το έσκασε με τον dark o οποίος για χατήρι της παράτησε την φρόσω.....κατόπιν τούτου η μονομαχία σταμάτησε και αφου καταλάβαμε τι μαλάκες είμαστε και πόσο κορόιδα πήγαμε για πατσά στην κρεαταγορά.......
Υ.Γ...ελπίζω μετά από αυτό να ΜΗΝ ΜΑς ΞΑΝΑΖΗΤΉΣΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛ/ΝΟ ΤΗς...στον dark πλέον... *P
Οποτε η φροσω ειναι διαθεσημη....η μαρίνα έδωσε το τηλέφωνο της πρώτα και μετά το έσκασε με τον dark o οποίος για χατήρι της παράτησε την φρόσω.....
καλησπερα,απλη ενημερωση,το μαρινακη αυτεσ τισ μερες θα εχει τα ρουχα της.πηρα να κλεισω και τελευταια στιγμη μου το ακυρωσε λεγοντας πως ηρθαν τα ρωσακια της,περιοδος ντε!PPPPPPp