You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δεν ισχύουν αυτά με τα 500...δεν κάνει βίζιτες η κοπέλα, τελεία. Τα υπόλοιπα είναι άχρηστες φιλολογίες....
Συναγωνιστή, μπορεί να έχεις και δίκιο... αλλά αν διαβάσεις στο μέσο της σελίδας και κάτω, μπορεί να μην είναι τόσο άχρηστες φιλολογίες... απλά, αν ισχύει αυτό, δεν πάει για 500άρικα, αλλά για μεγαλύτερα νούμερα... Εκείνες τις μέρες πάντως, ήταν Μύκονο παρέα με την αδερφή της...
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Συναγωνιστή, μπορεί να έχεις και δίκιο... αλλά αν διαβάσεις στο μέσο της σελίδας και κάτω, μπορεί να μην είναι τόσο άχρηστες φιλολογίες... απλά, αν ισχύει αυτό, δεν πάει για 500άρικα, αλλά για μεγαλύτερα νούμερα... Εκείνες τις μέρες πάντως, ήταν Μύκονο παρέα με την αδερφή της...
τσέκαρα πρόσφατα....1 χιλιάρικο ζητάει....τα κάνει όλα αλλά δεν νομίζω να αξίζει αυτά τα χρήματα...
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Πολυ ενημερωμενο σε βλεπω..!Στην κίνηση με το εσώρουχο δεν ξέρω αν γίνεται προκειμένου να το βγάλει ή να... το κρατήσει επάνω... γιατί γενικά, δύσκολα κρατάει ρούχα πάνω της... με την πρώτη ευκαιρία τα χει βγάλει όλα...
Dimitrios_76_Ps
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Ειχες αρκετες μερες να κανεις update..
Ειχες αρκετες μερες να κανεις update..
Σου έλειψα τύπε?
Συνημμένα
συμφωνω οτι δεν κανει για χιλιαρικο .τσέκαρα πρόσφατα....1 χιλιάρικο ζητάει....τα κάνει όλα αλλά δεν νομίζω να αξίζει αυτά τα χρήματα...
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
συμφωνω οτι δεν κανει για χιλιαρικο .
για 1 φορά έτσι για την εμπειρία ξέρω γω ντάξει...για παραπάνω με τίποτα
εμενα προσωπικα ουτε μια φορα . το προσωπο της ασχημο -το σωμα βεβαια καλο -για 1 φορά έτσι για την εμπειρία ξέρω γω ντάξει...για παραπάνω με τίποτα
η αδερφη της το μοντελε ισως ....
εμενα προσωπικα ουτε μια φορα . το προσωπο της ασχημο -το σωμα βεβαια καλο -
η αδερφη της το μοντελε ισως ....
Διαφωνώ....
Συνημμένα
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Έχει καλό σώμα.... Πλαστικές ή οχι, το διατηρεί... Είναι δυναμίτης στο κρεβάτι... Οχι σαν άλλες που είναι λες κι έχουν καταπιεί μπαστούνι....
χιλιάρικο?
σαυτην τη φωτο βγηκε καλη γενικα ομως μετρια ποιοτηςΔιαφωνώ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K