fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.563
- Πόντοι
- 456
Πάτος θα πάει όσο και να αρέσει σε κάποιους ( με το δεύτερο άκουσμα πάντα )
Άπατο θα παει. Νομιζω εκτος τελικού θα ναι.Πάτος θα πάει όσο και να αρέσει σε κάποιους ( με το δεύτερο άκουσμα πάντα )
Έπεσε στο λάθρο/λοατκοπληκτο ακροατήριο ...είκοσι χρόνια πριν θα έκανε εντύπωση;Είναι τρομερά υπερεκτιμημένη φωνητικά. Εχω ακούσει λαιβς της και μετά από κάποια στιγμή κουράζει.. Όλο το ίδιο και το ίδιο, καμία διαφορά στο στυλ της. Έχει μια φωνή που έχει δουλέψει αλλά δεν έχει το έμφυτο ταλέντο, το έχει χτίσει με σπουδές και πολλά αλλά αλλά το ηχοχρωμα της δεν είναι καν τοσο χαρακτηριστικό..
Κάποιες φορές στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα κυρίως γεννιέσαι και το εχεις δε πα ο άλλος να σπουδάσει ηθοποιός, οι καλύτεροι ηθοποιοί είναι αυτοί που δεν τελείωσαν το σχολείο και δεν είχαν καθόλου παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής.
Επίσης το τραγούδι το επέλεξε η ίδια, αυτή είναι η αισθητικη που πρεσβεύει όπως και η μουσική που εκπροσωπεί χρόνια τώρα, αν ακούσεις το τελευταίο της τραγούδι είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν την ανάγκασε κανεις να παει στον θεσμο της Eurovision αν είναι τόσο κατά αυτουνου και θέλει να τραγουδάει όπερα στο Ηρωδειο.. Εκείνη προφανώς για προβολή και για προώθηση πήγε.
Πολύ καλό.Το αχτύπητο δϊδυμο της παρουσιασης σας άρεσε;
Μάλλον ναι θα πάει πολύ χαμηλά…Άπατο θα παει. Νομιζω εκτος τελικού θα ναι.
Σκουπιδοτραγουδι
Μήπως εννοει:"Εκεί σας γράφω";Κατηγορία amateur. Κολάρα Σάττυ. Στο μουνί της τόσο κράξιμο.
Εντελως κλασσικο κατεστραμμενο με χαμηλη αυτοεκτιμηση κοριτσακι.37 χρονων γαιδουρα και συμπεριφερεται σαν 5χρονο . Τραγική, εφτασε στο σημειο να την επαναφερει στην ταξη ο Ελβετος που ηταν ντυμενος σαν ροζ κοτοπουλο . Πιο σοβαρος ο extreme Ελβετος απο τον μεσο Ελληνα
Εγώ θα την έσκιζα ευχαρίστως και ας είναι όσο αριστερό ταγαρι θέλειΣαττι αρεσει μονο σε σκουπιδοτυπισσες που γουσταρουν Συνατσακη, Ρενεση κλπ η σε gay.
Κανενας νορμαλ αντρας δε ψηνεται ουτε απο εμφανιση ποσο μαλλον απο τη μπεμπικη συμπεριφορα.
Αμεσως εσυ να τα χωσεις στις ημεδαπές, ευκαιρια εψαχνες.Κλασική ελλεινιδα σε φάτσα και τρόπους..μεγάλο μπαζο..
Ε ναι, γουσταρουμε γυφτισες, το παμε.Εγώ θα την έσκιζα ευχαρίστως και ας είναι όσο αριστερό ταγαρι θέλει
Σατανιστές η μπουστηδες;Οι σατανιστες θα το παρουν.
Αφου μιλαμε για ευρώπη σε παρακμή, καμενα μυαλά .
Θα ενημερώσει κανένας ότι η Σαττι είναι η μισή μαύρη;Αμεσως εσυ να τα χωσεις στις ημεδαπές, ευκαιρια εψαχνες.
Τα παραπονα σου στο Σουδάν
Εαν δεν την ηξερα και ημουν 25 ισως. Εαν τη γνωριζα 10 λεπτα και εκανε οπως κανει ουτε κατα διανοια.Εγώ θα την έσκιζα ευχαρίστως και ας είναι όσο αριστερό ταγαρι θέλει