pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Τι είναι αυτό;
Τύπε είναι ο Νέμο που στραπονάρει
Τι είναι αυτό;
Μας κατακλυζουν με ανοησιες στην τβ και στα σοσιαλ και δεν ενημερωνονται καταλληλως για τα καλλιτεχνικα δρωμενα τα αξιοτιμα μελη
Λογικά θα σε παρακαλέσει, αλλά μην πέσεις τόσο χαμηλα.Αταλαντη, 38 χρόνων, μισή μαύρη ,με την τυπική συριζαιικη ψευτεοδηθενια και το παίζει παιδούλα.
Κάτι σαν τη συνατσακη ένα πράγμα
Τέτοιου είδους φεμινίστριες τις θέλω για άγρια BDSM , να τους δείχνω τι σημαίνει Πατριαρχία αλλα να μην τους τον βάζω
Ούτε να μου τον δει
Λογικά θα σε παρακαλέσει, αλλά μην πέσεις τόσο χαμηλα.
Αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη απο τα προβληματα που ταλανιζουν συνεχως την κοινωνια με σκοπο να επιτυχουν τους δολιους σκοπους τους και την εξαθλιωση των μαζων συντροφεΤσέλε παίζει μεγάλο τάισμα με σανό και χάνουμε κάθε όαση καλλιτεχνικής ελπίδας και εξύψωσης πνεύματος ευτυχώς με το μπου αναδεικνύονται αστέρια σαν αυτή
Αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη απο τα προβληματα που ταλανιζουν συνεχως την κοινωνια με σκοπο να επιτυχουν τους δολιους σκοπους τους και την εξαθλιωση των μαζων συντροφε
Αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη απο τα προβληματα που ταλανιζουν συνεχως την κοινωνια με σκοπο να επιτυχουν τους δολιους σκοπους τους και την εξαθλιωση των μαζων συντροφε
ΔιορθώθηκεΟλοι θελουν να τη γαμησουν.
Οσοι είναι αλληλέγγυοιτη γουσταρουνσε gfe και οσοι είναι φασίστεςτην αντιπαθουν σε pse
Για να μη χαθεί το μέτρο η κοπέλα δεν είναι μπάζο. Την έχω δει από κοντά. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι μια ωραία κοπέλα που το 90% δεν έχει γαμήσει καλύτερη.Τύπε μισό λεπτό για να μη χαθεί το μέτρο. Από ότι αντιλαμβάνομαι η τύπισσα είναι γνωστή οκ … Αυτό δεν την κάνει λιγότερο μπάζο και ναι υπάρχουν άντρες που και να τους παρακάλαγε θα την γείωναν.
Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στο γούστο σου...Για να μη χαθεί το μέτρο η κοπέλα δεν είναι μπάζο. Την έχω δει από κοντά. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι μια ωραία κοπέλα που το 90% δεν έχει γαμήσει καλύτερη.
Δεκτη η διορθωση!Διορθώθηκε
Για να μη χαθεί το μέτρο η κοπέλα δεν είναι μπάζο. Την έχω δει από κοντά. Δεν είναι μοντέλο αλλά είναι μια ωραία κοπέλα που το 90% δεν έχει γαμήσει καλύτερη.
Ε άμα το λες εσύ......Όχι ... είναι ! τέλος
Ε άμα το λες εσύ......
Πως προεκυψε αυτοΚαι να ειμεθα λιγο προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους,γιατι ορισμενα συγγενικα της μελη απο τον καταυλι εε την γειτονια της ισως παρεξηγηθουνγουσταρεις την βλαχαρα ρε μαν ;
ΓουλιελμοςΌχι ... είναι ! τέλος