You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Marina Satti
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 590
- Εμφανίσεις 207K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.206
Άλλες φορές μου αρέσει αυτή άλλες όχι . περίεργο στυλMε τπτ
Ας όψεται η ελλεινίδα μάνα της!Κατα το ήμισυ...το αλλο μισο ανηκει στο Σουδάν!!!!
Σέβομαι τον εαυτό μου!Αναλύσεις λες και είμαστε πρωιναδικο για τη Eurovision
Σάττι μπαίνατε;
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.213
- Πόντοι
- 456
ΣοβαρεψουΣάττι μπαίνατε;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.648
- Πόντοι
- 46.423
Αυτή είναι η ιστορία της Μαρίνας Σάττι
Ποιο είναι το κορίτσι με ρίζες από το Σουδάν που προτιμούσε ως παιδί να περνά απαρατήρητη, ήθελε να γίνει αεροσυνοδός αλλά τελικά έγινε η πιο ενδιαφέρουσα -εδώ και καιρό- εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision - Το «Ζάρι» είναι στην πρώτη δεκάδα των στοιχηματικών προβλέψεων
www.protothema.gr
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 2.816
Για προπαγάνδα την έχουν, για να κάνουν δηλαδή πλύση εγκεφάλου στις ντόπιες γκόμενες ότι ο διαφυλετικός γάμος με μαύρους είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο και ότι βγαίνουν από αυτόν παιδιά ταλαντούχα (του κ..λου τα εννιάμερα) που γίνονται ακόμα και πολύ διάσημα και πλούσια. Η ίδια είχε πει ότι έχει σπουδάσει μουσική στο Berklee στις ΗΠΑ που εκεί πρέπει και το χρήμα να έχεις για να φοιτήσεις και βιρτουόζος να είσαι. Και ο Ντάνος για τον ίδιο σκοπό υπάρχει και πόσες άλλες και άλλους θα δούμε ακόμα. Ας είναι καλά το WOKE κίνημα. Πολύ γύφτικη πάντως η μουσική και το βίντεο, χάλια μαύρα. Αυτή είναι η υποκουλτούρα που μας αξίζει.
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 17.436
Είναι ένα τραγούδι που το ακούς το ξανακους και λες οκ ...
Τωρα με τη Eurovision έχουν βγει αλλά και αλλά ποιος ξέρει τι θέση άραγε θα δώσουν
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.648
- Πόντοι
- 46.423
Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές, λέει η Σάττι
Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»
www.protothema.gr
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.286
- Πόντοι
- 2.256
Μαρίνα μου μην ακούς κανένα κουφέτο μου. Ποια άλλη ξανατόλμησε λευκές ζαρτιέρες με δαντελένιες καλτσοδέτες και δαντελωτή κυλότα μέσα στη Γαλλία; Και να τραγουδά παραδοσιακά παρακαλώ;
Συνημμένα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.341
- Πόντοι
- 9.297
Θυμάσαι το εξαιρετικό και ατμοσφαιρικό "Is it true?" της Ισλανδίας του 2009;Και εγώ έβλεπα από πιτσιρίκι Eurovision οικογενειακώς με τους γονείς μου, φυσικά και παλιότερα ήταν και πάλι ένα "πανηγυράκι" αλλά υπήρχε και μία αισθητική στα τραγούδια! Άκουγες Μαρινέλλα, Ντέμη Ρούσο, Πασχάλη αλλά και στις μέρες μας με Καιτούλα (Καίτη Γαρμπή) με εκείνο το εκπληκτικό φόρεμα που φαίνονταν τα πάντα, τη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το πολύ καλό "Άνοιξη" αλλά και άλλα τραγούδια που δεν τα θυμάμαι...Φτάσαμε αισίως εν έτει 2024, να ασχολούμαστε με ένα Βαλκανο-βλαχο-μπαρόκ τραγούδι, το οποίο μάλλον, θα πάει "άπατο" και νομίζω, ότι, είναι προδιαγεγραμμένη η αποτυχία του! Η διαχρονική μου απορία, είναι η εξής: Πότε, θα στείλουμε μία φορά ένα "κανονικό" ελληνικό τραγούδι που να αποπνέει, να εκφράζει και να εμπνέει Ελλάδα;
Συχνά πυκνά ακουγόταν στα ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης αργά την νύχτα προς νωρίς το πρωί...για να ξέρεις ότι υπάρχουν διαχρονικά τραγούδια ωσάν διαμαντακια μέσα στην κοπριά που δεν ξέρεις πότε θα κάμψουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Well said ...Αμα η Ελλαδα ειναι πλαστικη καρεκλα με μισοτελειωμενο φραπε οπως ειπε η αριστερη σαπια,να παει στη χωρα του πατερα της τοτε,να πουλησει και φεμινισμο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.341
- Πόντοι
- 9.297
No fucking way!!!!Αναλύσεις λες και είμαστε πρωιναδικο για τη Eurovision
Σάττι μπαίνατε;
Σε καμία των περιπτώσεων! Ακόμη και αν ήταν η μοναδική γυναίκα...στον πλανήτη!No fucking way!!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.341
- Πόντοι
- 9.297
Εχει πραγματικές μαύρες που μπορεί να δώσουν και συγκινήσεις...αυτή σε τίποτα μουσατους λοατκοκατσαπλιαδοφιλους του καλλιτεχνικού κυκλώματος θα το δίνει και όχι σε άνδρα της προκοπής .Σε καμία των περιπτώσεων! Ακόμη και αν ήταν η μοναδική γυναίκα...στον πλανήτη!
Δεν το θυμόμουν, άλλωστε ε΄χουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια! Ανέτρεξα στο YouTube, το άκουσα, όντως εξαιρετικό τραγούδι (τι τύχη είχε άραγε, στον τότε διαγωνισμό); Άξιζε, πάντως, κατά τη γνώμη μου, να βρισκόταν στη πρώτη πεντάδα. Ωραίο τραγούδι, χωρίς κραυγές, φωνές και λοιπά "βογγητά" σαν τα τωρινά trap-thrash τραγούδια!Θυμάσαι το εξαιρετικό και ατμοσφαιρικό "Is it true?" της Ισλανδίας του 2009;
Συχνά πυκνά ακουγόταν στα ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης αργά την νύχτα προς νωρίς το πρωί...για να ξέρεις ότι υπάρχουν διαχρονικά τραγούδια ωσάν διαμαντακια μέσα στην κοπριά που δεν ξέρεις πότε θα κάμψουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις