guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 201
Αναλύσεις λες και είμαστε πρωιναδικο για τη Eurovision
Σάττι μπαίνατε;
Σάττι μπαίνατε;
Άλλες φορές μου αρέσει αυτή άλλες όχι . περίεργο στυλMε τπτ
Ας όψεται η ελλεινίδα μάνα της!Κατα το ήμισυ...το αλλο μισο ανηκει στο Σουδάν!!!!
Σέβομαι τον εαυτό μου!Αναλύσεις λες και είμαστε πρωιναδικο για τη Eurovision
Σάττι μπαίνατε;
ΣοβαρεψουΣάττι μπαίνατε;
Είναι ένα τραγούδι που το ακούς το ξανακους και λες οκ ...
Θυμάσαι το εξαιρετικό και ατμοσφαιρικό "Is it true?" της Ισλανδίας του 2009;Και εγώ έβλεπα από πιτσιρίκι Eurovision οικογενειακώς με τους γονείς μου, φυσικά και παλιότερα ήταν και πάλι ένα "πανηγυράκι" αλλά υπήρχε και μία αισθητική στα τραγούδια! Άκουγες Μαρινέλλα, Ντέμη Ρούσο, Πασχάλη αλλά και στις μέρες μας με Καιτούλα (Καίτη Γαρμπή) με εκείνο το εκπληκτικό φόρεμα που φαίνονταν τα πάντα, τη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το πολύ καλό "Άνοιξη" αλλά και άλλα τραγούδια που δεν τα θυμάμαι...Φτάσαμε αισίως εν έτει 2024, να ασχολούμαστε με ένα Βαλκανο-βλαχο-μπαρόκ τραγούδι, το οποίο μάλλον, θα πάει "άπατο" και νομίζω, ότι, είναι προδιαγεγραμμένη η αποτυχία του! Η διαχρονική μου απορία, είναι η εξής: Πότε, θα στείλουμε μία φορά ένα "κανονικό" ελληνικό τραγούδι που να αποπνέει, να εκφράζει και να εμπνέει Ελλάδα;
Well said ...Αμα η Ελλαδα ειναι πλαστικη καρεκλα με μισοτελειωμενο φραπε οπως ειπε η αριστερη σαπια,να παει στη χωρα του πατερα της τοτε,να πουλησει και φεμινισμο.
No fucking way!!!!Αναλύσεις λες και είμαστε πρωιναδικο για τη Eurovision
Σάττι μπαίνατε;
Σε καμία των περιπτώσεων! Ακόμη και αν ήταν η μοναδική γυναίκα...στον πλανήτη!No fucking way!!!!
Εχει πραγματικές μαύρες που μπορεί να δώσουν και συγκινήσεις...αυτή σε τίποτα μουσατους λοατκοκατσαπλιαδοφιλους του καλλιτεχνικού κυκλώματος θα το δίνει και όχι σε άνδρα της προκοπής .Σε καμία των περιπτώσεων! Ακόμη και αν ήταν η μοναδική γυναίκα...στον πλανήτη!