Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εκει εσυ, τον καημο σου με τα σουβλακια.
Θα παθεις χοληστερινη...
Εκει εσυ, τον καημο σου με τα σουβλακια.
Τωωωωωωωωωωωωρα? Απο τα 34 μου.Θα παθεις χοληστερινη...
Τωωωωωωωωωωωωρα? Απο τα 34 μου.
Τωρα στα 41 την εχω ηδη ριξει.
Μειωσα τα δυο πακετα σε μισο πακετο, εχασα 15 κιλα, περιορισα κρεας, ζαχαρη, αλατι, τηγανητα, ρυθμισα και την πιεση, ξεκινησα να ξενοπηδαω παλι και ολα εγιναν μια χαρα.Σοπα επαθες οταν ησουν 34?
Και την έφτιαξες??? πως τα καταφερες
αφου καπνιζεις και σαν φουγαρο μου χεις πει
Μειωσα τα δυο πακετα σε μισο πακετο, εχασα 15 κιλα, περιορισα κρεας, ζαχαρη, αλατι, τηγανητα, ρυθμισα και την πιεση, ξεκινησα να ξενοπηδαω παλι και ολα εγιναν μια χαρα.
Φυσικα. Γνωστό αυτό.Γιατι παντρεμενος εισαι μωρη?
Ναι. Με θρησκευτικη ευλαβεια. Και κοβοντας φραπεδες και ανθρακικο, περασαν και καποιοι πονοι στο στομαχι. Επισης δεν τρωω ποτέ τίποτα μετα τις 7 το απογευμα.Tωρα δηλαδη κανεις μισο πακετο την ημερα
και εχεις κομμενα ολα οσα προανεφερες ?
Ναι. Με θρησκευτικη ευλαβεια. Και κοβοντας φραπεδες και ανθρακικο, περασαν και καποιοι πονοι στο στομαχι. Επισης δεν τρωω ποτέ τίποτα μετα τις 7 το απογευμα.
Δεν βαριεσαι, μια συνηθεια ειναι.Αυτο το τελευταιο πολυ σκληρο :-
Και εγω εχω τραβηγματα με το στομαχι που και που
ελπιζω να μην παω απο αυτο πριν τα 40
να προλαβω να κανω και τιποτα....
Δεν βαριεσαι, μια συνηθεια ειναι.
Εξαλλου ειχα τετοιους πονους, ωστε καθε θυσια ηταν ευκολη!
Θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που καπνιζα κιολας.... ειχα φαει και κατι μαλακισμενα σουβλακια
και παω να ανεβω μια ανηφορα... την ανεβηκα μεν αλλα οταν εφτασα στην κορυφη... ημουν ετοιμος
να πεθανω για κανα 20λεπτο δεν μπορουσα να αναπνευσω γιατι ηταν η κακη φυσικη κατασταση λογω τσιγαρου + οτι το στομαχι δεν μπορουσε να κανει καλα την πεψη + η ανηφορα
χαχαχαχα
Ποοο ρε νέα παιδιά.. Λαπάδες. Πως θα πάτε στον πόλεμο ρεεεεεε?
καπνιζες στα 13 σου ρε? :SΘυμαμαι πριν 2-3 χρονια που καπνιζα κιολας.... ειχα φαει και κατι μαλακισμενα σουβλακια
και παω να ανεβω μια ανηφορα... την ανεβηκα μεν αλλα οταν εφτασα στην κορυφη... ημουν ετοιμος
να πεθανω για κανα 20λεπτο δεν μπορουσα να αναπνευσω γιατι ηταν η κακη φυσικη κατασταση λογω τσιγαρου + οτι το στομαχι δεν μπορουσε να κανει καλα την πεψη + η ανηφορα
χαχαχαχα
καπνιζες στα 13 σου ρε? :S