Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Οκ....οκ.......Και αυτό καλό είναι... ;)Ξέρω τα παιδιά που φτιάξαν το βίντεο.Δυστυχώς δεν έχει άλλα.
Μπορεί.........πρέπει να βρούμε το backstage από το βίντεο....παιδες λετε να υπαρχει και συνεχεια με ριαλ φαση ??
Αυτό που φαίνεται είναι.... Χορεύτρια δηλαδή.......τι ειναι αυτη παλι;
Σαν τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ,θα είμαστε πρώτοι στις εξαγωγές σε πορνίδιαΓιώργο δεν έχει κάνει ακόμα......ετοιμάζεται μάλλον.....
Είδες τι κάνει η κρίση............Σαν τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ,θα είμαστε πρώτοι στις εξαγωγές σε πορνίδια
Τι κάνει η κατοχή να λες,γιατί άμα μου πεις ότι έχουμε εθνική κυριαρχία δεν θα το πιστέψω.Είδες τι κάνει η κρίση............
Εννοείται ότι δεν έχουμε (Εθνική κυριαρχία)..............απλά για πλάκα το είπα για το που οδηγεί αυτές τις κοπέλες η κρίση.......Αυτές κάνουν τα ίδια με ή χωρίς κρίση.....Τι κάνει η κατοχή να λες,γιατί άμα μου πεις ότι έχουμε εθνική κυριαρχία δεν θα το πιστέψω.
Ευτυχώς που ξέρεις τι γίνεται και δεν χάβεις κι εσύ τα λεγόμενα για την σωτηρία της πατρίδος...Εννοείται ότι δεν έχουμε (Εθνική κυριαρχία)..............απλά για πλάκα το είπα για το που οδηγεί αυτές τις κοπέλες η κρίση.......Αυτές κάνουν τα ίδια με ή χωρίς κρίση.....
Αν αυτό λέγεται σωτηρία τότε........Ευτυχώς που ξέρεις τι γίνεται και δεν χάβεις κι εσύ τα λεγόμενα για την σωτηρία της πατρίδος...
Προβλέπω νέο αστεράκι σε τσοντοταινίες σε λίγα χρόνια