CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.249
- Πόντοι
- 2.606
Eιναι απασχολημενοι να συγκρινουν τον Βαξεβανη με τον Παπαδοπουλο...
αυτό δεν είναι φασισμός???? δεν ακούω κανέναν να φωναζει
-Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και πούτσες μπλε. Βάλε κάνα κώλο, κάνα βυζί. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;».τατσοπουλος σπρεχεν!
-Επειδη αποφευγω την καταβωθρα τιβι και ειδικα τα φερεφωνα του κρατους ,μετα απο αυτο το τουιτ καταλαβα οτι ο Αιμιλιος λιατσος που τωρα ειναι διευθυντης στη ερτ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ απο το νεανικο δελτιο του σταρ και τις αποστολες στα απομακρυσμενα κωλομπαρα εξωτικων ελληνικων νησων που φιλοξενουσαν στριγκους παλλομενους πανω στις μπαρες!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(που πληρωνω και εγω και εσεις και ολοι ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΠΕΔΑ)κυριολεκτικα τα ΠΗΔΑΕΙ....ΜΕ το καλο και τον μιστερ μπουτια ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ....ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ? ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΙ !
Και ψάχνουν εκεί τα κοινά με τη χούντα του '67..
τα αντικαταθλιπτικα τα κατεβαζει σαν καραμελιτσες τικ τακ
είναι ο λόγος που σκέφτομαι να αρχίσω την πρωινή μαλακία μαζί με τα κορν φλεικς....θέλω να τη γλειφομουνιάσω κάτω από το τραπέζι και από πάνω να μιλάει για το μνημόνιο με τους καλεσμένους
Είσαι απίστευτος...είναι ο λόγος που σκέφτομαι να αρχίσω την πρωινή μαλακία μαζί με τα κορν φλεικς....θέλω να τη γλειφομουνιάσω κάτω από το τραπέζι και από πάνω να μιλάει για το μνημόνιο με τους καλεσμένους
τα αντικαταθλιπτικα τα κατεβαζει σαν καραμελιτσες τικ τακ