Νέα

Μαριλένα Κατσίμη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ralis

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Πο πο καβλαααααα.Ρε σεις, υπαρχει καμια φωτο της που να φενετε ολοκλιρη?

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Λατρεύεται και από τις γυναίκες όπως βλέπετε και στο βίντεο
Απλά μετά από αυτό το περιστατικό, σταμάτησε να ντύνεται με μπλούζες και φοράει σταυρωτά γεροντικά σακάκια. Την πείραξε εκείνη τη μέρα όπως βλέπετε και στο τέλος του βίντεο. Δεν είναι και λίγο από απέναντι να σε καρφώνει στα  :tits: μια γυναίκα τουλάχιστον 10 φορές
[/αλήθεια,γιατι σας αρέσει να μασάμε τα λόγια μας.. πόσο απλά να ειπωθεί ότι της στην έπεσε στην ψύχρα η Μαριάννα;]

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1

Ειναι γυναικα σοβαρη και σιγουρα εχει ηθος

μα τα κουμπια στεναζουνε στο πλουσιο το στηθος.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΤΣΙΜΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!

Προσυπογράφω ένα απο τα σχόλια από το YouTube..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
42 ετών, παντρεμένη με μέλος ΔΕΠ της Παντείου - 3 παιδιά. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Γερμανία αν δεν κάνω λάθος. :rolleyes:

Βυζάρες χάσιμο εντελώς - περπατάει το πρωΐ στο στούντιο και τρελαίνει ηχολήπτες, floor manager κλπ. :tits: :cum:

Ψάξτε στο youtube - υπάρχουν βιντεάκια. :rockon:

Τύπε στην ΕΡΤ δουλευεις;

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.292
Πόντοι
2.256

Eχει προ πολλού τελειώσει το καλοκαίρι της Μαριλένας, με τα γλυκά πεπόνια δυστυχώς. Μιζέρια στην ΕΡΤ...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Για καμιά πούτσα την πιάνει τη βάση και αυτό καθαρά ως submissive πουτάνα...Αλλά όχι και μουνάρα....Έχει κάτι κύκλους κάτω από τα μάτια που την κάνουν κωλόγρια...Τα περιττά κιλά και ο χάλια σωμοτότυπος την κάνουν σα μοσχάρι..Και βέβαια, το "υστερική" που είπαν κάποιοι πρέπει να ισχύει..

Ούτε που θα λέει από back door αφού και η κωλοτρυπίδα της πράσινη θα είναι. Μια ρουφιάνα πόρνη του πασοκοκράτους (και η άλλη η αδελφάρα δίπλα της) και τπτ περισσότερο..

toumpanos7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες και εγω οποτε την βλεπω τρελενωμαι μεγαλη καυλα απο παλια οταν ηταν ο οικονομου και ο λυριντζης μολις την βλεπαν γινοντουσαν σαν σαλιαριδες

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Για καμιά πούτσα την πιάνει τη βάση και αυτό καθαρά ως submissive πουτάνα...Αλλά όχι και μουνάρα....Έχει κάτι κύκλους κάτω από τα μάτια που την κάνουν κωλόγρια...Τα περιττά κιλά και ο χάλια σωμοτότυπος την κάνουν σα μοσχάρι..Και βέβαια, το "υστερική" που είπαν κάποιοι πρέπει να ισχύει..

Ούτε που θα λέει από back door αφού και η κωλοτρυπίδα της πράσινη θα είναι. Μια ρουφιάνα πόρνη του πασοκοκράτους (και η άλλη η αδελφάρα δίπλα της) και τπτ περισσότερο..
Επιεικώς απαράδεκτος φιλε .

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Επιεικώς απαράδεκτος φιλε .
[/ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE XEIΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΝ]

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE XEIΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΝ
Εδώ μέσα ο κανόνας είναι το βρίσιμο φιλαράκι - μην ασχολείσαι. ;) Γενικά το Internet είναι το μέσο να βγάλει τα κόμπλεξ του ο καθένας... όπως και το γήπεδο ένα πράγμα. :rolleyes:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εμένα μου αρέσει η Δώρα Ανγνωστοπούλου
με τις δοντάρες :grin:

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κ την απολυτη δημοσια υπαλληλο διπλα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μαριλένα Κατσίμη και τα μυαλά στα κάγκελα :rockon: :rockon: :rockon: Μεγάλο μου κόλλημα από τότε που έβγαινε με Λυριτζή - Οικονόμου... Ακόμα και τώρα όμως μπορώ να σας πω ότι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων που ήμουν κάθε πρωί στήνονταν οι φαντάροι το λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους το πρωί στην τηλεόραση του Κ.Ψ.Μ. για να την μπανίσουν :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom