Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
την ψηνεις για τριο?η φοβασαι?
Αυτην φοβαμαι χαχαχαχ
την ψηνεις για τριο?η φοβασαι?
μην φοβασαι θα ειμαι εγω εκει σηκωνω 120 στηθος χαλαραΑυτην φοβαμαι χαχαχαχ
σας ειχε γατακια και τους 2 για πρωινόμην φοβασαι θα ειμαι εγω εκει σηκωνω 120 στηθος χαλαρα
σας ειχε γατακια και τους 2 για πρωινό
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/281936.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε,δε ειμαστε τα παιδια της φωτος
εχουμε πελωρια αναγκη τη κυρα μαριαννα
σας ειχε γατακια και τους 2 για πρωινό
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/281936.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Που εισαι ιακωβου να ουρλιαξεις κρατα κατω απο τη μπαρα!!!
θυμασαι που ετσι ειχα σπασει το καρπο μου οταν την ειχαμε παρεει 1η φορα οταν ηταν γεματουλαΠου εισαι ιακωβου να ουρλιαξεις κρατα κατω απο τη μπαρα!!!
ο πίσω ο αγαθούλης μάλλον τη παρακαλάει να μη το κατασπαράξειΠου εισαι ιακωβου να ουρλιαξεις κρατα κατω απο τη μπαρα!!!
και πόσο παει το μανίκι?Επειδη καποιοι ειπαν οτι σταματησε τις βιζιτες και ειχα πει οτι ερχεται φιλαρακι που την εχει κλεισει.Οχι μονο κανει βιζοτες αλλα πλεον δινει κια κωλο.Και επειδη και εγω ελεγα στο φιλο μοθ οτι λεει μαλακιες μου εδιξε φωτο(με προσωπο).Πρωσοπικα για μενα εκανε μαλακια που εσκασε τοσα για αυτην και ασ αδυνατισε αφοθ θα μπορουσε να παρει 2 ρωσιδια και να τον ξεζοθμισοθν αλλα γουστα ειναι αυτα.Τις φοτο δν μπορεσα να τισ παρω αλλα το παλευω μολισ τισ ςεχω θα ποσταριστουν εδω
Επειδη καποιοι ειπαν οτι σταματησε τις βιζιτες και ειχα πει οτι ερχεται φιλαρακι που την εχει κλεισει.Οχι μονο κανει βιζοτες αλλα πλεον δινει κια κωλο.Και επειδη και εγω ελεγα στο φιλο μοθ οτι λεει μαλακιες μου εδιξε φωτο(με προσωπο).Πρωσοπικα για μενα εκανε μαλακια που εσκασε τοσα για αυτην και ασ αδυνατισε αφοθ θα μπορουσε να παρει 2 ρωσιδια και να τον ξεζοθμισοθν αλλα γουστα ειναι αυτα.Τις φοτο δν μπορεσα να τισ παρω αλλα το παλευω μολισ τισ ςεχω θα ποσταριστουν εδω
ψηνεις τριο?Ενδιαφερον ... Που πως και μεσω ποιου;
δες τα pm σουΕνδιαφερον ... Που πως και μεσω ποιου;
στειλε κ σε μεναδες τα pm σου
Ενδιαφερον ... Που πως και μεσω ποιου;
στειλε κ σε μενα
στειλεΣουμουσου θες;;;