Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
αν "πονανε" σε εισαγωγικα τα 250 της βερονικας που λενε με ρεβη προσθεσε ενα ακομα μηδενικο και παλι λιγα ειναι

Αυτο το λες επειδη ξερεις η απλα το φανταζεσαι οτι θα ειναι περιπου 2500? :hi:

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
:rockon: :rockon: τον παλιο προσπαθω να ακουσω. Αλλα ο παλιος δε μου λεει, εχει προσωπικη εμπειρια ή ειναι πληροφορια απο χαλασμενο τηλεφωνο?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Συνημμένα

• 1890[1].jpg
    1890[1].jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 41

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
:2funny: :2funny: Οχι βρε. Απλα ρωταω¨το ξερεις επειδη εχεις ρωτησει η επειδη καποιος στο ειπε?
Αν εχεις ρωτησει εσυ οκ. Αν στο εχει πει καποιος, τον εμπιστευεσαι? το ρωτησε εκεινος η του το ειπε καποιος? Καταλαβες τι εννωω? Εν πασει περιπτωσει τα 2500 ειναι κατι μισθοι οποτε να παει να γαμηθει χαχα...να ηταν 500 για κανα 2ωρο η κατι τετοιο να πω οκ...!!! Κατι λεγανε απο πανω για 500...(μαλλον για μια ωρα ομως) :think:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
:2funny: :2funny: Οχι βρε. Απλα ρωταω¨το ξερεις επειδη εχεις ρωτησει η επειδη καποιος στο ειπε?
Αν εχεις ρωτησει εσυ οκ. Αν στο εχει πει καποιος, τον εμπιστευεσαι? το ρωτησε εκεινος η του το ειπε καποιος? Καταλαβες τι εννωω? Εν πασει περιπτωσει τα 2500 ειναι κατι μισθοι οποτε να παει να γαμηθει χαχα...να ηταν 500 για κανα 2ωρο η κατι τετοιο να πω οκ...!!! Κατι λεγανε απο πανω για 500...(μαλλον για μια ωρα ομως) :think:

θα ψαξω ρε.
οτι βρω θα σου πω.
προς το παρον κοιμαμαι ορθιος.
το μονο σιγουρο ειναι οτι μπορεις να την πετυχεις στο 1/5 της τιμης που την δινει ο ρεβης

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
:kneel: :hi: Καταλαβα,

Σε ευχαριστω πολυ. Μαγκες πραγματικα οποιος ξερει κατι σφυριχτε. Sharing is caring  :zfuck:

mariolakos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η κυρία  :tits2: εμφανίσθηκε επιτέλους ξανά δημοσίως μετά από καιρό και μάλιστα σε οικείο περιβάλλον-Με Τζούλια και Ρέβη- Λές να μας κάνει την τιμή να ξαναρχίσει τα γνωστά  :zfuck: ??? Η μήπως ποτέ δεν τα είχε κόψει  :knockinb: ??  :orchestra:

Εχει μαζεψει λιγο αυτη ή μου φαινεται? γιατι την θυμαμαι πιο τσουβαλακι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτο το λες επειδη ξερεις η απλα το φανταζεσαι οτι θα ειναι περιπου 2500? :hi:

2500 για κάποια από τα δυνατά χαρτιά του ρέμβη είναι μια χαρά.
Αλλά δεν νομίζω ότι τις παίρνουν όλοι αυτές.
(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΥΒΛΗ ΒΕΒΑΙΑ).

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Εχω μια ασχετη απορια. Οσες ειναι φιλεσ του Ρεβη στο facebook ειναι βιζιτες? :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εχω μια ασχετη απορια. Οσες ειναι φιλεσ του Ρεβη στο facebook ειναι βιζιτες? :think: :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

Καβλιάρη ... δεν θα μας λυθεί ποτέ η απορία.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Π.χ. Μαρία Αλεξάνδρου ....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
οι μισες ειναι βιζιτες και οι αλλες μισες κρυφοβιζιτες... ε εχει και μερικους φιλους  :effemine:

μπορει να εχει και καμια που δεν ειναι αλλα ειναι σαν να ψαχνεις για παρθενα μεσα σε μπουρδελο εκει μεσα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο Ρέβης (και όχι ΡέΜβης) είναι καλός στη δουλειά που κάνει
(προαγωγός).
Και δεν κολώνει σε τίποτα.
Και έχει τον τρόπο του να ψήνει τις διάφορες ψωνισμένες ότι εν τάξει, δεν έγινε και τίποτα να βγει στο κλαρί για λίγο, μια που τώρα έχει μια δυσκολία, θα  βοηθήσει κι αυτός, κλπ. Είναι τέχνη αυτό, εγώ π.χ. δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν θα έπειθα.

Θυμάμαι παλιά τον είχα τρακάρει να κάνει την τσατσά σε μπουρδέλο στη Φυλής. Νομίζω στο 59.
Δεν είχε δουλειά ο άνθρωπος, δεν κόλωσε να κάνει και την τσατσά. Και την έκανε καλά. Τροχονόμος κανονικός.
Σας λέω, είναι καλός στη δουλειά του.

Οπότε κάθε "συναναστροφή" γυναικών με το Ρέβη είναι ένδειξη ότι υπάρχει (ή θα υπάρξει) αντικείμενο. Συναλλαγής με το κοινό, εννοώ.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Ο Ρέβης (και όχι ΡέΜβης) είναι καλός στη δουλειά που κάνει
(προαγωγός).
Θυμάμαι παλιά τον είχα τρακάρει να κάνει την τσατσά σε μπουρδέλο στη Φυλής. Νομίζω στο 59.
Δεν είχε δουλειά ο άνθρωπος, δεν κόλωσε να κάνει και την τσατσά. Και την έκανε καλά. Τροχονόμος κανονικός.
Σας λέω, είναι καλός στη δουλειά του.

ποια εποχη εκανε την τσατσα ο ρεβης?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ποια εποχη εκανε την τσατσα ο ρεβης?

Μπορεί να είναι και 10 χρόνια. Και 15 ίσως.

Δεν την έκανε για πολύ καιρό. Πάντως τον είδα.

Και δεν ξέρω γιατί βρέθηκε εκεί. Ίσως για τα λεφτά, ίσως για να πατρονάρει καμιά καινούρια (δε θυμάμαι με ποια ήταν), το βέβαιο είναι ότι το μυαλό του δουλεύει και δεν κολώνει σε τίποτα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
........

.... 15 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom