zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
που εισαι εσυ ρε? ακομα φυλας?Σωπα καημενε,θα πει εγινα πουτανα για το παιδι μου και θα συγχωρεθει..
που εισαι εσυ ρε? ακομα φυλας?Σωπα καημενε,θα πει εγινα πουτανα για το παιδι μου και θα συγχωρεθει..
Σε κανα μισαωρο,παραδιδω κλειδια..που εισαι εσυ ρε? ακομα φυλας?
No problem.
Άμα μεγαλώσει θα γίνει μέλος εδώ, και θα καταλάβει ότι δεν είναι κακό που ένα σωρό μαντραχαλάδες τον έπαιζαν με τη μαμά του όραμα, όταν αυτός ακόμα δεν καταλάβαινε.
Το ίδιο άλλωστε θα κάνει κι αυτός όταν έρθει στην κατάλληλη ηλικία, με αντίστοιχες που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί.
Έτσι πάει το πράμα, και συνεχίζεται ο κύκλος της ζωής....
(Τι είπα ο πούστης)
Και η τσάντα της Μαριάννας channel. αξίας από 4000 και άνω. δουλεμένα τα λεφτά μέχρι τελευταίου ευρώ.... Να ναι καλά το κκορίτσι
!!!!!!Δεν φταιει αυτος που μαλακιζεται...Η φωτο επρεπε να σβηστει απο την αρχη η να ειχε κοψει ο φιλος που την ανεβασε τα παιδι απο μεσα....
εγω λεω καλυτερα να κοψεις εσυ την πολυ μαλακια γιατι σε πειραζει στα ματια. η φωτογραφια ειναι ανεβασμενη σε σαιτ δεν ειναι δικια μου και εχει βαλει και θολουρα στο μικρο. να κανεις μηνυση στο σαιτ αλ τσαντηρι αμα θιχτηκεςΔεν φταιει αυτος που μαλακιζεται(αυτος ειναι σουρτης ετσι και αλλιως-δεν σωζεται με τπτ)...Η φωτο επρεπε να σβηστει απο την αρχη η να ειχε κοψει ο φιλος που την ανεβασε τα παιδι απο μεσα....
να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι εγραψα...κανε επαναληψη σιγα σιγα και δες για ποιον μιλαω...εγω λεω καλυτερα να κοψεις εσυ την πολυ μαλακια γιατι σε πειραζει στα ματια. η φωτογραφια ειναι ανεβασμενη σε σαιτ δεν ειναι δικια μου και εχει βαλει και θολουρα στο μικρο. να κανεις μηνυση στο σαιτ αλ τσαντηρι αμα θιχτηκες