Πες καλύτερα Σβαν κονσέρβα.
Μεγάλε, βλέπεις που είσαι στενοκέφαλος?
Το ZWAN είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αν ξέρεις να το μαγειρέψεις κατάλληλα.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
Το βγάζεις απ' το κουτί του, το κόβεις φέτες (περίπου 7mm), to περνάς με τριμμένο παξιμάδι (ή και κρόκο αυγού μαζί με το παξιμάδι) που κολλάει πάνω του, του βάζεις κανένα μπαχαρικό ή χόρτο αν σ' αρέσει κάποια γεύση ή άρωμα (ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό, κανέλλα, μπαχάρι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, ότι τραβάει η ψυχή σου) και το περνάς ΛΙΓΟ από το σαγανάκι (όπου δεν κολλάει λόγω του παξιμαδιού, με ΕΛΑΧΙΣΤΟ λάδι) και απ' τις δυο μεριές, ίσα να ροδίσει.
Φάτο έτσι, και μετά τα λέμε.
Αν βέβαια το zwan το τρως με το σουγιά, κρύο, κατ' ευθείαν απ' το κουτί, δίκιο έχεις, δεν τρώγεται.
Υ.Γ: Το Tulip είναι καλύτερο απ' το Zwan.
Το ίδιο ισχύει και με μπουτάρες τύπου Ντούβλη.
Πρέπει να ξέρεις να τις μεταχειριστείς. Αν ξέρεις, είναι τρυφερές και μαλακές σαν κρέμα. Αν δεν ξέρεις, είναι σαν τσουβάλια.
Να, πάρε και ένα σχετικό παρόμοια παράδειγμα: