διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Με 5.000 σφαλιάρες ας πούμε;μόνο εγώ καβλώνω με ντούβλη; άνετα την έπαιρνα βίζιτα με κάποιο λογικό ποσό
[flash=600,400] :S
Με 5.000 σφαλιάρες ας πούμε;μόνο εγώ καβλώνω με ντούβλη; άνετα την έπαιρνα βίζιτα με κάποιο λογικό ποσό
μόνο εγώ καβλώνω με ντούβλη; άνετα την έπαιρνα βίζιτα με κάποιο λογικό ποσό
μόνο εγώ καβλώνω με ντούβλη; άνετα την έπαιρνα βίζιτα με κάποιο λογικό ποσό
τιμή βάσης νομίζω τα 200Ε/ώρα, δεν γαμάς κάθε μέρα "σελέμπριτι" και σ'όποιον αρέσει εγώ πιστεύω ότι πολλοί θα έπαιρναν από περιέργεια και για να την έχουν στο βιογραφικό τουςΑπο ποσα ξεκιναμε? Εδω σε θελω.
οι υπόλοιποι είστε προβοκάτορες
τιμή βάσης νομίζω τα 200Ε/ώρα, δεν γαμάς κάθε μέρα "σελέμπριτι" και σ'όποιον αρέσει εγώ πιστεύω ότι πολλοί θα έπαιρναν από περιέργεια και για να την έχουν στο βιογραφικό τους
το τονίζω ότι η τιμή πάει στην περσόνα ντούβλη....αν ήταν άσημη που διαφημίζεται στο adoos τότε για 80Ε ως αματούρι ;) αλλά και πάλι δεν είναι τόσο κακό μιλφ όσο την παρουσιάζετε
εντάξει είναι κακή ηθοποιός αυτό δεν αποδεικνύει κάτι οποιαδήποτε ερασιτέχνης μπροστά σε κάμερα για τα γυρίσματα ταινίας μπορεί να γαμιέται σαν ηλίθια ;)Με 5.000 σφαλιάρες ας πούμε;
:S
ειπε ο σαλιεριεντάξει είναι κακή ηθοποιός αυτό δεν αποδεικνύει κάτι οποιαδήποτε ερασιτέχνης μπροστά σε κάμερα για τα γυρίσματα ταινίας μπορεί να γαμιέται σαν ηλίθια ;)
Το να γαμιέσαι δεν θέλει ηθοποιία καύλα θέλει και ως γνωστόν οι φάλαινες δεν την διαθέτουνεντάξει είναι κακή ηθοποιός αυτό δεν αποδεικνύει κάτι οποιαδήποτε ερασιτέχνης μπροστά σε κάμερα για τα γυρίσματα ταινίας μπορεί να γαμιέται σαν ηλίθια ;)
εσύ έχεις βάλει ψηλά τον πήχη μανειπε ο σαλιερι
Το να γαμιέσαι δεν θέλει ηθοποιία καύλα θέλει και ως γνωστόν οι φάλαινες δεν την διαθέτουν
εντάξει είναι κακή ηθοποιός αυτό δεν αποδεικνύει κάτι οποιαδήποτε ερασιτέχνης μπροστά σε κάμερα για τα γυρίσματα ταινίας μπορεί να γαμιέται σαν ηλίθια ;)
εσύ έχεις βάλει ψηλά τον πήχη μαν
μόνο αριστούργημα
Ζητώ το Ελεος σας ΑγιεΕ, τώρα μην γίνεστε κακός. Τι σας φταίνε τα κακόμοιρα τα θηλαστικά;
σώπαΚαι το αριστούργημα... Τα έχει τα κιλάκια του...
εγω κορμαρα ομως
δέρνεις πάνω σε ανάποδους σταυρούς μαν αυτό είναι σωματική άσκησηεγω κορμαρα ομως
Νταααξει τόσο μπαζόλα πια δεν είναι , αλλά είναι τραγική ρε γαμώτο
δέρνεις πάνω σε ανάποδους σταυρούς μαν αυτό είναι σωματική άσκηση