Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: μιλάμε η Ντούβλη για πολύ Ελλεεινίδα...την κάνω add στο FB, με κάνει accept, την πετυχαίνω στο chat και τη ρωτάω "πότε θα κανονίσουμε ραντεβουδάκι Μαριάννα?" και μου απαντάει "σε ξέρω?" της λέω "όχι ευκαρία να γνωριστούμε" μου απαντάει "εγώ δεν βγαίνω ραντεβουδάκια" και της λέω "δεν πειράζει μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε απ'ευθείας στο ξενοδοχείο" και μου κάνει ban!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρή ξετσίπωτη εδώ γαμιέσαι φόρα παρτίδα on camera και σε βλέπει όλη η Ελλάδα να μοστράρεις τι τσουλάρα είσαι, το ραντεβουδάκι και το ξενοδοχείο σε χάλασαν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:2funny: :2funny: :2funny: μιλάμε η Ντούβλη για πολύ Ελλεεινίδα...την κάνω add στο FB, με κάνει accept, την πετυχαίνω στο chat και τη ρωτάω "πότε θα κανονίσουμε ραντεβουδάκι Μαριάννα?" και μου απαντάει "σε ξέρω?" της λέω "όχι ευκαρία να γνωριστούμε" μου απαντάει "εγώ δεν βγαίνω ραντεβουδάκια" και της λέω "δεν πειράζει μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε απ'ευθείας στο ξενοδοχείο" και μου κάνει ban!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρή ξετσίπωτη εδώ γαμιέσαι φόρα παρτίδα on camera και σε βλέπει όλη η Ελλάδα τι τσουλάρα είσαι, το ραντεβουδάκι και το ξενοδοχείο σε χάλασαν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: μιλάμε η Ντούβλη για πολύ Ελλεεινίδα...την κάνω add στο FB, με κάνει accept, την πετυχαίνω στο chat και τη ρωτάω "πότε θα κανονίσουμε ραντεβουδάκι Μαριάννα?" και μου απαντάει "σε ξέρω?" της λέω "όχι ευκαρία να γνωριστούμε" μου απαντάει "εγώ δεν βγαίνω ραντεβουδάκια" και της λέω "δεν πειράζει μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε απ'ευθείας στο ξενοδοχείο" και μου κάνει ban!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μωρή ξετσίπωτη εδώ γαμιέσαι φόρα παρτίδα on camera και σε βλέπει όλη η Ελλάδα να μοστράρεις τι τσουλάρα είσαι, το ραντεβουδάκι και το ξενοδοχείο σε χάλασαν??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σωστος τυπε.πολυ σωστος.παντως για να βγαινεις τετοια ραντεβουν πρεπει να εχεις προυπηρεσια σε φαλαινοθηρικο και μαλσιατ απο τα γιαπωνεζικα που ειναι και τα πιο αγρια!!

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ω ρε τι διαβάζουμε! Τρελές καταστάσεις ελληνικής τρέλας! Εγώ που τη γνώρισα στην ερώτικα Θεσσαλονίκη, της είπα ότι πήγα από περιέργεια να τη δω και θίχτηκε το βλήμα.

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
IMG_1548.JPG

τι μπαζο ειναι εδω? σα ταμειας σε συνοικιακο σουπερ μαρκετ  :S :S :S
τη βλεπω κ μετανιωνω για τις κανδυο πιστολιες που τραβηξα με τη τσοντα της >:( >:(

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαριαννα Επιπεντο  :rockon: :rockon: :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μπραβο Μαλακες. Γιαυτο δε θα εχετε ποτε στην Ελλαδα μια πορνοσταρ της προκοπης, αλλα μπολντοζες που σας δουλευουν. Αντε και στην επομενη τσοντα του ο Σειρηνακης να βαλει καμια κατσικα μπας και σας κατσει ζωα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

..Γλίτωσες το 1000άρικο, ρε. Τόσα θα σου ζήταγε..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
1000αρικο !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν παω 2ημερο στο βερολινο, να εχω και ρεστα !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
1000αρικο !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Δεν παω 2ημερο στο βερολινο, να εχω και ρεστα !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Για κάθε πετυχημένη ίστορία αύτού του τύπου , στύλ Ντούβλη
πιστεύω ότι υπάρχουν άλλες δέκα που χάθηκαν κάπου στην πορεία
καί άλλες έκατό που δεν όλοκληρώθηκαν ποτέ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Για κάθε πετυχημένη ίστορία αύτού του τύπου , στύλ Ντούβλη
πιστεύω ότι υπάρχουν άλλες δέκα που χάθηκαν κάπου στην πορεία
καί άλλες έκατό που δεν όλοκληρώθηκαν ποτέ.
Και αλλες χιλιες, που τις μαζεψαν απο τους δρομους !!!
Γνωστο ρε φιλαρακι, γι'αυτο λεμε Δεν γαμιετε !!!  ;) ;) ;)
Για την Ντουβλη εννοω !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
ναι μαμα θα το φαω ολο το φαι μου   :o :o :o     ......αντε σουργελο παρακμιακο πατσαβουρα
Αφενός, δε συμφωνώ με το διαχωρισμό, κυρίως γιατί αφήνεις αρκετά πράγματα
άπ'έξω και επίσης γιατί σε άρκετές περιπτώσεις ίσχύουν και τα δύο ταυτόχρονα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
Και αλλες χιλιες, που τις μαζεψαν απο τους δρομους !!!
Γνωστο ρε φιλαρακι, γι'αυτο λεμε Δεν γαμιετε !!!  ;) ;) ;)
Για την Ντουβλη εννοω !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης, ύπάρχουν οί άνάδρομες κυρίες (δεν έχω μια καλύτερη λέξη αύτή τη στιγμή),
πού δεν ξεκινούν άπαραιτήτως άπό την αρχή, άλλά ξεδιπλώνουν τα γεγονότα
άπό κάποιο άλλο σημείο της ίστορίας............

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επίσης, ύπάρχουν οί άνάδρομες κυρίες (δεν έχω μια καλύτερη λέξη αύτή τη στιγμή),
πού δεν ξεκινούν άπαραιτήτως άπό την αρχή, άλλά ξεδιπλώνουν τα γεγονότα
άπό κάποιο άλλο σημείο της ίστορίας............
Στην ιστορια, απλα μενει το αποτελεσμα και αυτο εχει τις δικες του εξηγησεις !!!
Στην περιπτωση της Ντουβλη, το μεχρι τωρα αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο το ξερουμε ολοι μας, τι αλλο να γραψω φιλε amjik !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
Στην ιστορια, απλα μενει το αποτελεσμα και αυτο εχει τις δικες του εξηγησεις !!!
Στην περιπτωση της Ντουβλη, το μεχρι τωρα αποτελεσμα ειναι ενα και αυτο το ξερουμε ολοι μας, τι αλλο να γραψω φιλε amjik !!!

:think: :think:  Ίσως και να συμφωνώ, άλλά κυρίως σάν μαλάκας
πού είμαι διαφωνώ... γι αύτό μήν δίνετε καί πολύ βάση στά γραφομενά μου !!!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ειναι αυτο ρε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom