Moνο στην ελλαδα (και σε καποιες αλλες τριτοκοσμικες χωρες) μια τσοντα με πρωταγωνιστρια γυναικα τυπου ντουβλη, μπορει να κανει μεγαλο τζιρο.
Γι'αυτό, μη δώσετε ούτε σέντς για την ταινία. Κατεβάστε τη από το Net.
Moνο στην ελλαδα (και σε καποιες αλλες τριτοκοσμικες χωρες) μια τσοντα με πρωταγωνιστρια γυναικα τυπου ντουβλη, μπορει να κανει μεγαλο τζιρο.
εσυ δεν εχεις αναγκη.Γι'αυτό, μη δώσετε ούτε σέντς για την ταινία. Κατεβάστε τη από το Net.
εσυ δεν εχεις αναγκη.
[size=13pt]αυα[/size]νανίζεσαι και με εφημεριδα..
ειναι απ τις ''ψηλές''.. εσυ τα χάνεις απ την ακινησία..Καίς λάδια..........
εσυ δεν εχεις αναγκη.
αυανανίζεσαι και με εφημεριδα..
Ετοιμος στα κουτια μεσα ειμαι...με το που βγει στα περιπτερα θα την σβερκωσω αμεσως...πιο πολυ για να υποστηριξω την Ελληνικη εταιρεια Σειρινα!!!!!!!!
Ασε τις μαλακίες και πές πως θα κάνω doonload και κατευθείαν στο κρεβάτι μου την στάρ αυτοπρωσώπως!!Γι'αυτό, μη δώσετε ούτε σέντς για την ταινία. Κατεβάστε τη από το Net.
λενε οτι θα εχει ψηφιακο κλειδωμα για οσους την κατεβασουν.αντι για την ντουβλη θα βγαινει ο λιλας.Γι'αυτό, μη δώσετε ούτε σέντς για την ταινία. Κατεβάστε τη από το Net.
με κλαρκ....Ασε τις μαλακίες και πές πως θα κάνω doonload και κατευθείαν στο κρεβάτι μου την στάρ αυτοπρωσώπως!!
Αυτο γίνεται? Αλλοιώς φάτε μάτια ψάρια....
Ναι ρε, σοβαρά. Και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να δούμε τη θεϊκή Μαριάννα να γαμιέται. Οι άλλοι που τη θεωρείται μαούνα, απλώς μη τη δείτε και μην ασχολείστε.ρε σεις αλήθεια έβγαλε η μαούνα τσόντα;;
Ναι ρε, σοβαρά. Και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να δούμε τη θεϊκή Μαριάννα να γαμιέται. Οι άλλοι που τη θεωρείται μαούνα, απλώς μη τη δείτε και μην ασχολείστε.
ακουσα οτι θα βγη σε μπλακ μποξ συσκεβασιαΕτοιμος στα κουτια μεσα ειμαι...με το που βγει στα περιπτερα θα την σβερκωσω αμεσως...πιο πολυ για να υποστηριξω την Ελληνικη εταιρεια Σειρινα!!!!!!!!
ακουσα οτι θα βγη σε μπλακ μποξ συσκεβασια
σωστος ο παικτης με την βλαχα γαμω το μουνι της?Αντε μωρέ με το μπάζο .Εχει πέσει photoshop κάργα.Εχει μια κωλάρα η αχλάδω , είναι θεόκοντη , βαζει παρεό στην παραλία να μην την δουν και δεν εχει αυτά τα βυζιά.Την εχω δει δίπλα μου κ γελάγαμε όλοι .Εκανε 5 ωρες στο γυρισμα και 2000 φωτογραφίες για επεξεργασία στο PC
ΜΗΝ ΜΑΣΆΤΕ από την ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ. Ουστ κάρυα