Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Moνο στην ελλαδα (και σε καποιες αλλες τριτοκοσμικες χωρες) μια τσοντα με πρωταγωνιστρια γυναικα τυπου ντουβλη, μπορει να κανει μεγαλο τζιρο.

Γι'αυτό, μη δώσετε ούτε σέντς για την ταινία. Κατεβάστε τη από το Net.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ετοιμος στα κουτια μεσα ειμαι...με το που βγει στα περιπτερα θα την σβερκωσω αμεσως...πιο πολυ για να υποστηριξω την Ελληνικη εταιρεια Σειρινα!!!!!!!! :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετοιμος στα κουτια μεσα ειμαι...με το που βγει στα περιπτερα θα την σβερκωσω αμεσως...πιο πολυ για να υποστηριξω την Ελληνικη εταιρεια Σειρινα!!!!!!!! :rockon: :rockon:

προτιμάτε τα ελληνικά προιόντα.. ενισχύστε την ΕΛΛΑΔΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ασε τις μαλακίες και πές πως θα κάνω doonload  και κατευθείαν στο κρεβάτι μου την στάρ αυτοπρωσώπως!!
Αυτο γίνεται? Αλλοιώς φάτε μάτια ψάρια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λενε οτι θα εχει ψηφιακο κλειδωμα για οσους την κατεβασουν.αντι για την ντουβλη θα βγαινει ο λιλας.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε σεις αλήθεια έβγαλε η μαούνα τσόντα;;

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
ρε σεις αλήθεια έβγαλε η μαούνα τσόντα;;
Ναι ρε, σοβαρά. Και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να δούμε τη θεϊκή Μαριάννα να γαμιέται. Οι άλλοι που τη θεωρείται μαούνα, απλώς μη τη δείτε και μην ασχολείστε.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι ρε, σοβαρά. Και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να δούμε τη θεϊκή Μαριάννα να γαμιέται. Οι άλλοι που τη θεωρείται μαούνα, απλώς μη τη δείτε και μην ασχολείστε.

θα την δω για να επιβεβαιωθώ.. ;) :headbang: :headbang:

πάντως, ρε φίλε αν καβλαντίζεις με την ντούβλο, σόρι ντούβλη ήθελα να πω :grin: :grin:, είσαι ήρωας..μπράβο..χαχα.. :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου βρηκαν κοροιδα η ελλεηνιδες να κονομισουν το κανω για το παιδι μου ηταν η δηλωση τις κυριας ντουβλη αυριο μεθαυριο δηλαδη οπου πηγαινη το παιδι της θα του σφιγγουν το χερι καιθα λενε να χαιρεσε τη μαμα σου που σε αποκατεστησε  :s&m_3:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ακουσα οτι θα βγη σε μπλακ μποξ συσκεβασια  :2funny: :2funny: :2funny:

antemensa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Μαριάννα!!!  :zfuck:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Αντε μωρέ με το μπάζο .Εχει πέσει photoshop κάργα.Εχει μια κωλάρα η αχλάδω , είναι θεόκοντη , βαζει παρεό στην παραλία να μην την δουν και δεν εχει αυτά τα βυζιά.Την εχω δει δίπλα μου κ γελάγαμε όλοι  .Εκανε 5 ωρες στο γυρισμα και 2000 φωτογραφίες για επεξεργασία στο PC

ΜΗΝ ΜΑΣΆΤΕ από την ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ. Ουστ κάρυα
σωστος ο παικτης με την βλαχα γαμω το μουνι της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom