apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μ αρεσει αυτο το μουνι
τι photoshop και poutsoshop ? Τη γαμω
πεστα ρε
αποτι ακουγεται κανει τρελες πιπες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μ αρεσει αυτο το μουνι
τι photoshop και poutsoshop ? Τη γαμω
μόνο εμετό μου προκαλέι η συγκεκριμένη.
κλασσική ελλείνίδα του χειρίστου είδους...
είναι και εντελώς μπαζο σε εμφάνιση δε...
για κλώτσιες μόνο
..ωχ οι δυο ειδημωνες διαφωνουν...αν την πετυχενα εγω σε κανενα μασατζιδικο θα την τιμουσα εγω ανετα.Αφου εγραψα οτι την εχω δει διπλα , τι μας λες τωρα ρε μεγαλε με την αχλάδω?
πεστα ρε
αποτι ακουγεται κανει τρελες πιπες![]()
Εγώ πάντως άμα μου καθότανδεν θα έλεγα όχι
![]()
ΟΚ φίλε πάω πάσο διαφωνόντας μαζί σου φυσικα!Εσύ την έχεις δίπλα σου εγώ έκανα παρέα μαζί της μέχρι και πέρυσι...Αφου εγραψα οτι την εχω δει διπλα , τι μας λες τωρα ρε μεγαλε με την αχλάδω?
αστους ρε συ
μονο σε μας αρεσει
παρτουζα θα την παρουμε![]()
![]()
και γω, αλλά δεν θα το διατυμπάνιζα κιόλας! Ωστόσο το παραδέχομαι!![]()
![]()
Είναι 1, 50 με κολάρα μεγαλη και μικρό βυζι
Ρε σας λέω ότι η κοπέλα που ήταν στην παρέα μου εκτός από την παραλία που πάει και καθεται απόμερα στην ακρη και ηρθε κοντά μας , είναι αισθητικός και πηγαινει η κάρυα στο μασαζιδικο στο κολονακι και μου είπε ότι γελάνε και οι πετρες στο χαμαμ μέσα . Είναι 1, 50 με κολάρα μεγαλη και μικρό βυζι
ΠΑΣΟΚαλά, αλλα εμείς ίσως έχουμε βίτσιο να ξεφτιλίζουμε ψηλομύτες![]()
Εσυ δηλαδή βλέποντας το βυζί το θεωρεις μικρό??????Και θεωρείς ότι έχει πέσει Photoshop ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΙ?!Δεν την παλεύεις καθόλου μου φαίνεται....Ρε σας λέω ότι η κοπέλα που ήταν στην παρέα μου εκτός από την παραλία που πάει και καθεται απόμερα στην ακρη και ηρθε κοντά μας , είναι αισθητικός και πηγαινει η κάρυα στο μασαζιδικο στο κολονακι και μου είπε ότι γελάνε και οι πετρες στο χαμαμ μέσα . Είναι 1, 50 με κολάρα μεγαλη και μικρό βυζι
Μάλλον κάποια άλλη μένει δίπλα στον Ζαρα...Δεν αντέχω να ακουω λακαμίες βραδιάτικο...Τι μικρό βυζί ρε αδερφέ??
Την εχω δεί αμέτρητες φορές στην TV και έχει βυζάρες.
Μήπως "παίζει" PHOTOSHOP και στην TV ???
Καλά, αλλα εμείς ίσως έχουμε βίτσιο να ξεφτιλίζουμε ψηλομύτες
Άσε που γουστάρουμε κοντοπούτανα τρελλά