Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καυλιαρα γυναικαρα

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Μπαζολα ξεμπαζολα για καποιους προσωπικα εγω θα τη γαμουσα χωρις να υπαρχει αυριο την γαμιολα πολυ τη γουσταρω λεμε.Χιλιες φορες αυτη απο κατι αλλες ανορεξικες χτικιαρες σκετα κοκαλα που το παιζουν και μουναρες.Απλα την θελω στο ξανθο την καριολα αυτο το καστανο με χαλαει.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Προσωπικα την θεωρουσα τον ορισμο του ελεϊνου μπαζου μεχρι που την ειδα τυχαια στην Κηφισια και οφειλω να ομολογησω πως εβγαζε μια αυρα καυλας και οχι φτηνιας.
Ειναι ομως τοσο εκνευριστικη με αυτο το στυλακι το δηθεν απελευθερωμενο με τις επιτηδευμενες βρισιες και προστυχολογα που εξακολουθει να με απωθει

dremisa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
288
Πόντοι
20
Χαζομουνες κι αυτη και η Τζουλια.Για να παρουν λιγα φραγκακια ξευτιλιστηκαν και τωρα δε τις παιρνει κανεις στα σοβαρα.Τοσες και τοσες εκαναν και κανουν βυζιτες.Μια χαρα τα καταφεραν στο μουγγο και λεφτακια εχουν και σπονσορες οτι ωρα γουσταρουν.Αυτες με τις τσοντες που γυρισαν καηκαν.Τελος,κανεις δεν θα τις παρει ποτε στα σοβαρα και θα φυγουν στη ψαθα!

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Χαζομουνες κι αυτη και η Τζουλια.Για να παρουν λιγα φραγκακια ξευτιλιστηκαν και τωρα δε τις παιρνει κανεις στα σοβαρα.Τοσες και τοσες εκαναν και κανουν βυζιτες.Μια χαρα τα καταφεραν στο μουγγο και λεφτακια εχουν και σπονσορες οτι ωρα γουσταρουν.Αυτες με τις τσοντες που γυρισαν καηκαν.Τελος,κανεις δεν θα τις παρει ποτε στα σοβαρα και θα φυγουν στη ψαθα!

αν και Ντουβλικος  :grin: καμια σχεση οι 2
Τζουλια ηταν μουναρος μοντελο κλπ

Ντουβλη ποιος την επαιρνε δηλ πριν στα σοβαρα  :cheesy:
πανελιστρια σε κατι παρακμιακες εκπομπες του Καμπουρη ητανε με μιστερ μπουτια κλπ νομιζω εκανε και εξωφυλλο playboy καπου σε καποια φαση

Jimoglou

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Like
530
Πόντοι
21
Πάντως παίδες αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της.. Το θέλω πολυ. Στείλτε το μου p.m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

athensgreekboy

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Αν έχει κάποιος facebook της ας μου στείλει ένα λινκ.

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Που είναι αυτό το κορίτσι αυτόν τον καιρό ?? :think: :think:

Συνημμένα

• 6_PAN_555.jpg
    6_PAN_555.jpg