ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως μέχρι 300 ευρώ έδινα για την Μαριάννα.
Βρίσκω ανάλογες τύπισσες με πολύ καλό σέρβις, σε πολύ χαμηλότερες τιμές... (χωρίς το ΟΝΟΜΑ βέβαια)...
Kαι για το ονομα της, ποσα δινεις ???Εγώ πάντως μέχρι 300 ευρώ έδινα για την Μαριάννα.
Βρίσκω ανάλογες τύπισσες με πολύ καλό σέρβις, σε πολύ χαμηλότερες τιμές... (χωρίς το ΟΝΟΜΑ βέβαια)...
Kαι για το ονομα της, ποσα δινεις ???
200 για ενα ονομα ???Τα χω γραμμενα αναλυτικά πιο πάνω... 270 ευρώ για όλα. Και κάνα τριαντάρι το ξενοδοχείο... 300 στρογγυλά.
Εντάξει... δεν είμαι κι εγώ Κουασιμόδος... Θα το φχαριστηθεί κι εκείνη... Κάνω πολύ καλό γλείψιμο στα μουνιά που μου αρέσουν.
Kαι για το ονομα της, ποσα δινεις ???
Αναλογα, κατσαρο η ισιο ???στο Ελλάντα πόσο πάει το μαλί ??? ξέρει κανείς ????
200 για το ονομα και 30 το χοτελι, ετσι εχει την αναλυση ο αναλυτης !!! ;)Οι κουβάδες που κυκλοφορούν παίρνουν γύρω στα 70!
Άρα τα 230 είναι για το όνομα!
στο Ελλάντα πόσο πάει το μαλί ??? ξέρει κανείς ????
Το Φεβρουάριο που το είχαμε ξαναγράψει εδώ, σε χρόνο ρεκόρ το αναπαρήγαγαν όλα τα blogs. Τότε το είχε διαψεύσει. Δήλωσε ότι οι φωτογραφίες τη δημοσιεύθηκαν αυθαίρετα ενώ το τηλέφωνο που αναγράφτηκε είναι ένας παλιός αριθμός της.
Οπότε μην ψάχνεσαι τύπε, δεν κάνει βίζιτες η Μαριάννα !
Το Φεβρουάριο που το είχαμε ξαναγράψει εδώ, σε χρόνο ρεκόρ το αναπαρήγαγαν όλα τα blogs. Τότε το είχε διαψεύσει. Δήλωσε ότι οι φωτογραφίες τη δημοσιεύθηκαν αυθαίρετα ενώ το τηλέφωνο που αναγράφτηκε είναι ένας παλιός αριθμός της.
Οπότε μην ψάχνεσαι τύπε, δεν κάνει βίζιτες η Μαριάννα !
Η Μαριάννα δεν κάνει βίζιτες και εγώ είμαι ο Πατριάρχης της Ρωσίας!
Κάτσε ρε φίλε με το συμπάθιο δηλαδή, κονέ και 1000άρικο για να γαμήσεις ?
Δεν θα πάρεις και σπίτι...