Νέα

Μαριάννα Μπερερή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Στο σημερινο Ciao γράφει πως η Μπερερή έπαιρνε 8.000 ευρώ τη βίζιτα. Αν κρίνω από τις γυμνές φωτογραφίες, τα αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι μουνάρα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Στο σημερινο Ciao γράφει πως η Μπερερή έπαιρνε 8.000 ευρώ τη βίζιτα. Αν κρίνω από τις γυμνές φωτογραφίες, τα αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι μουνάρα.

καλά αν είναι μουνάρα αυτή εγώ είμαι ο αλμούνια! :2funny:

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Με το μήνα παιρνότανε ? Για δε ρε τι μαθαίνει κανείς,...βίζιτα με το μήνα ,...!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οχι και 8 χιλιαρικα ρε πστ μου!Σωνει και καλα επειδη εβγαζε τα μουτρα της στον γυαλι επρεπε να χρυσωθει?! :think:
Στην Φυλης να εβγαινε αντε να ασχολιομασταν μαζι της για κανα μηνα και να συζητουσαμε για το αν δινει κωλο στα 30!
Μεχρι εκει ομως δεν ειναι για παραπανω!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Οχι και 8 χιλιαρικα ρε πστ μου!Σωνει και καλα επειδη εβγαζε τα μουτρα της στον γυαλι επρεπε να χρυσωθει?! :think:
Στην Φυλης να εβγαινε αντε να ασχολιομασταν μαζι της για κανα μηνα και να συζητουσαμε για το αν δινει κωλο στα 30!
Μεχρι εκει ομως δεν ειναι για παραπανω!!

Πες τα ρε παίχτη! Τί είναι ρε τα 8 χιλιάρικα να τα ζητάει η κάθε Μπερερή για μια βίζιτα; Ούτε η Μέγκαν Φοξ να ήταν.
Και δηλαδή ποιος την ήξερε πριν την τσιμπήσουν για τη κόκα για να τα αξίζει κι όλας;
Και σιγά το μοντέλο, πόρτα σε κλαμπ έκανε και καμιά γυμνή φωτογράφιση!
Δηλαδή τα C.T. που μας κάθονται με 250 τα πιάνουμε κορόιδα!
Να σοβαρευτούμε παιδιά!

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μουνάρα;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάπα τελευταίας κακομοίρας πουτάνας, σε μπουρδέλο της Φυλής, αφού έχει κάνει κόκα κόλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
8000€ βίζιτα αλλά μάλλον εννοεί στα πάρτι.Με καμιά 20αρια νοματέους.400€/βράδυ/άτομο δεν είναι και άσχημα  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
8000€ βίζιτα αλλά μάλλον εννοεί στα πάρτι.Με καμιά 20αρια νοματέους.400€/βράδυ/άτομο δεν είναι και άσχημα  :2funny:
A! Έτσι εντάξει! Και φτηνή δηλαδή, γιατί η Μάγια (η γνωστή) είχε πάρει 20 χιλιάρικα από εφτά αντίστοιχους (κατά δήλωσίν της!)
Τί άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά!

Σημειωτέον πως η Φραντζέσκα του Zuzana που θυμήθηκα τώρα να την κλείσω και δεν βρίσκω γιατί είναι σχεδόν full booked την υπολογίζω να πιάνει 1.200 με 1.600 τη μέρα με 5-6 πελάτες. Άμα αφαιρέσεις τα του πρακτορείου ούτε 1.000 για πάρτη της.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
A! Έτσι εντάξει! Και φτηνή δηλαδή, γιατί η Μάγια (η γνωστή) είχε πάρει 20 χιλιάρικα από εφτά αντίστοιχους (κατά δήλωσίν της!)
Τί άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά!

Σημειωτέον πως η Φραντζέσκα του Zuzana που θυμήθηκα τώρα να την κλείσω και δεν βρίσκω γιατί είναι σχεδόν full booked την υπολογίζω να πιάνει 1.200 με 1.600 τη μέρα με 5-6 πελάτες. Άμα αφαιρέσεις τα του πρακτορείου ούτε 1.000 για πάρτη της.
και που να ακούσεις τα δικά μου.
με μπάνισαν κάτι γκόμενες με τα metallica μου ρούχα... κάβλωσαν και μου την έπεσαν....
όλες κάτι 2μετρες κοκκινομάλλες παρθένες και πολύ πλούσιες. είχανε και corvette του '74 big block με side pipes.!

αλλά εγώ δεν τους καθόμουνα.... αυτές όμως ήθελαν τόσο πολύ να φάνε βλάχικη πούτσα που μου έδωσαν 10 μηνιάτικα από το νοίκη για το σπίτι και βόλτες με την vette όποτε θέλω και τους έκατσα.

τους έκανα το σπέσιαλ μπουρτζοβλάχικο σόου με στάνη backround, έκανα τον γκουζγκούνη όπως στην ταινία "εμείς οι βλάχοι όπως λάχει",
τους έσκισα τα κώλια τους σε μια γωνία
όλη η γειτονιά τραβούσε μαλακία.
στο τέλος και μετά από μία τέτοια εξουθενοτική βραδυά σηκώνομαι πάω στον χασάπη παίρνω μια γουρνοπούλα... την πετάω σε μια σούβλα και την κάναμε ταράτσα(αλήθεια ο ταράτσας που χάθηκε;)

τόσο απλά είναι όλα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα στην Ελλαδα που οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι στο θεμα ομορφια-γυναικα και 50.000 θα εδιναν.........
Βρηκαν ασχετους και τους κοροιδευουν-δαγκωνουν.

Οπως και ενας ασχετος απο αυτοκινητα θα πληρωσει τη σακαρακα για λιμουζινα........

Οπως και ενας ασχετος στο οτιδηποτε θα πληρωσει τα φυκια για μεταξωτες κορδελες.....

Το ιδιο πραμα ειναι........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

8.000 ευρω δεν εχω... αν θελει 8000 κλωτσες ειμαι μεσα!!!!

αν και θα πρεπει να με πληρωσει να την κλοτσησω τοσες πολλες φορες

γιατι εχουμε και φυσικη φθορα στα ποδια....

μεχρι τις 1000 κλωτσες τις δινω τσαμπα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

η μαλακία του αιώνα

nelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
για μια νυχτα καλη ειναι

majestic69

Μέλος