kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
προς το παρον παρτουζωνεται με τον ψινακη εδω και χρονια η μιλφαρα με δονητες μαστιγια
Έχουμε τπτ πληροφορίες Γιωργάρα;
προς το παρον παρτουζωνεται με τον ψινακη εδω και χρονια η μιλφαρα με δονητες μαστιγια
αληθευει οτι δεν εχει περασε κλημακτιριο? εθεαθη να φοραει σερβιατα παντωςΝα χαμε να λέγαμε τύπε μου
Μεγάλη καψούρα πάντως
αμε οσες θεςΈχουμε τπτ πληροφορίες Γιωργάρα;
Να χαμε να λέγαμε τύπε μου
Μεγάλη καψούρα πάντως
αμε οσες θες
Αν και δεν ειμαι λάτρεις των GILF την συγκεκριμένη την έσκιζα
Πάντως αυτοί η κατηγορία ανθρώπων πιστεύω είτε θα είναι εντελώς ξενωρωτη στο σεξ η θα βαράνε φουλ ανωμαλία Μέση λύση δεν φαντάζομαι
Αν και δεν ειμαι λάτρεις των GILF την συγκεκριμένη την έσκιζα
Πάντως αυτοί η κατηγορία ανθρώπων πιστεύω είτε θα είναι εντελώς ξενωρωτη στο σεξ η θα βαράνε φουλ ανωμαλία Μέση λύση δεν φαντάζομαι
μαριαννα λατση τον κωλο σου τον σκιζανε πουστηδες και τσατσοι
μεγαλη καψουρα της λατση ,τραστ μι , ειναι ανωμαλιαρα πολυ ο κουρκουλος ταρανδος εγινεΡε τον ψινάκη , με κούφανες Γιώργη
η αληθεια είναι ότι ο ψινακης όπως και μαρτακης εχει παρα πολλες σχεσεις με την μαριαννα λατση και την κορη της ..τωρα αν τα αλλα ισχυουν πραγματι η είναι απλα φημες μονο οι πολύ κοντινοι τα γνωριζουν...παντως στα βορεια προαστια εχουν ακουστει διαφορα που προσωπικα νομιζω φημες πρεπει να ναι...Καλά αυτός δεν μας παρίστανε τον πούστη; ή είναι bi κλπ;
Έφαγε καλά πάντως ο Λιάκουρας
τη φημες τυπε μ το χει κανει το κωλαρακι της μαριανας κολυμπηθραη αληθεια είναι ότι ο ψινακης όπως και μαρτακης εχει παρα πολλες σχεσεις με την μαριαννα λατση και την κορη της ..τωρα αν τα αλλα ισχυουν πραγματι η είναι απλα φημες μονο οι πολύ κοντινοι τα γνωριζουν...παντως στα βορεια προαστια εχουν ακουστει διαφορα που προσωπικα νομιζω φημες πρεπει να ναι...
Ένα ελληνογερμανόαπο πολυ πριν πεθανει ο κουρκουλος η λατση πηδιεται με τον ψινακη φημες λενε οτι ηταν η μεγαλη της δευτερη καψουρα αλλα στο κρεβατι μπορει και μεγαλυτερη απ τον αλλο , καποτε ενας τυπος που ειχε δουλεψει φρουρα τους ειχε πει για πολλα τριγωνα πανοραματος και σκονη βασιλικη