You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 285
- Πόντοι
- 2.287
Μάλλον θελει να αναφερόμαστε σε αυτήν ως Ερατώ πλέον και οχι ως Αννα Μαρία,τουλάχιστον στο παρόν θρεντ.Μάλλον πούλησε το clopy right του ονόματος της πιάτσας.Ή τα δικαιώματα τα είχε άλλη πατρόναΔεν σχολιάζω αυτό που έγραψες αλλά την υπογραφή της Ερατώς ή "Αννα Ματια" (υποθέτω ήθελε να γράψει "Άννα Μαρία"), όπου μας καλεί να μην ξαναγράψουμε γι' αυτήν στο φόρουμ σε ένα θρεντ που άνοιξε η ίδια. Αντιφατικό μοιάζει... Ή μήπως εγώ κατάλαβα κάτι λάθος;
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
εγω ειμαι χαζη ??? η μαλών πόσο χαζός είσαι που δεν σου κοβοι μυαλό ....υπαρχή προσωπικώς λόγος για να αλλάξω το όνομα μου ..... εσύ μπορει να μην με ξερουν ... άλλα ποσί με ξέρουν εδώ μέσα.... επιδη άλλαξα το όνομα οι άλλοι δεν πως να με ποια είναι ΕΡΑΤΩ.....εγώ ίδια βγαίνω κ λεω ........μα πόσο ποια πρεποι να είμαι σαφής?????????????????//γραφεις στην υπογραφη σου : Να'σας ευκολύνω είμαι η γνωστό Αννα Ματια. άπλα δεν ξανά γράφετε το παλιό μου όνομα δημοσίως.πλέον βγαίνω με όνομα Ερατώ..μην ξανά γράφετε στο forum..
Είσαι χαζή;
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
χαχααα ....να σε καλά αγόρι μου... μπορείς να διαπίστωσης από κοντά την κωλαρά μου ...Σιγα να μην ειναι αυτος ο κωλος της Αννας Μαρίας.Ίσως οταν πρωτοβγηκε στο κουρμπέτι,ίσως λεμε πριν 15 χρονια...παντως είχε πολύ πλάκα αυτη η γκομενα,εξω καρδιά
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 736
χαχααα ....να σε καλά αγόρι μου... μπορείς να διαπίστωσης από κοντά την κωλαρά μου ...
ωραια η κωλαρα σου ... την δινεις ?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
Έτσι ακριβώς ...αλλα με μια διαφωνία... επειδη μωρό μου είμαι ίδια ....τα δικαιώματα ειμαι προσωπικά δικά μου........μπορείς να το διαπίστωσης ....Μάλλον θελει να αναφερόμαστε σε αυτήν ως Ερατώ πλέον και οχι ως Αννα Μαρία,τουλάχιστον στο παρόν θρεντ.Μάλλον πούλησε το clopy right του ονόματος της πιάτσας.Ή τα δικαιώματα τα είχε άλλη πατρόνα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
ωραια η κωλαρα σου ... την δινεις ?
Χμ...........αναλόγως τι καύλες έχω.... ;) ;) ;) ;)
Καλύτερα να μη γράφεις όντας μεθυσμένη!!!εγω ειμαι χαζη ??? η μαλών πόσο χαζός είσαι που δεν σου κοβοι μυαλό ....υπαρχή προσωπικώς λόγος για να αλλάξω το όνομα μου ..... εσύ μπορει να μην με ξερουν ... άλλα ποσί με ξέρουν εδώ μέσα.... επιδη άλλαξα το όνομα οι άλλοι δεν πως να με ποια είναι ΕΡΑΤΩ.....εγώ ίδια βγαίνω κ λεω ........μα πόσο ποια πρεποι να είμαι σαφής?????????????????//
Ασχετα με τα απο πάνω θα ήθελα να βρεθούμε.Κρίμα που είμαι μακρυά σου. :'(
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
Χρήστος μια συγνώμη !!! Προζβαλλης χωρίς να ξέρεις τον άλλον. ...Μπορεί να είμαι στο χώρο αλλά απαιτώ σεβαζμο. ..οπός σάς σέβομαι έτσι πρέπει να μεσεβαστιται. ...κάνουμε χαβαλέ άλλα όχι προβολές. ...Καλύτερα να μη γράφεις όντας μεθυσμένη!!!
Ασχετα με τα απο πάνω θα ήθελα να βρεθούμε.Κρίμα που είμαι μακρυά σου. :'(
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πολύ σωστά.
Δεν με λένε Χρήστο.Χρήστος μια συγνώμη !!! Προζβαλλης χωρίς να ξέρεις τον άλλον. ...Μπορεί να είμαι στο χώρο αλλά απαιτώ σεβαζμο. ..οπός σάς σέβομαι έτσι πρέπει να μεσεβαστιται. ...κάνουμε χαβαλέ άλλα όχι προβολές. ...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
ευχαριστώ για υποστήριξη μωρό μου .Πολύ σωστά.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
Αγάπη. ..πιγα να μαντέψω το όνομα σου. .αλλά αποτυχία. .χαχααΔεν με λένε Χρήστο.
Moνο αγάπη!! :-* :-*Αγάπη. ..πιγα να μαντέψω το όνομα σου. .αλλά αποτυχία. .χαχαα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
Καλησπέρα σε ολλους.... .....
Αχ αυτη αγάπη !Moνο αγάπη!! :-* :-*
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.175
καλησπέρα αγόρι μου ..είδες τελικά; είμαι αυτί που ήμουνα όταν με γνώρισες ..άπλα έτυχε το κάκια στιγμή τότε...... πραγματικά ευχαριστήσω που με εκτίμησες αγορίνα μου :-* :-*καλησπέρα μωράκι όμορφο.....
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
να εισαι παντα καλα..ειδα οτι την κυριακη θα εισαι μεχρι τις 3...θα τα πουμε τοτε..καλησπέρα αγόρι μου ..είδες τελικά; είμαι αυτί που ήμουνα όταν με γνώρισες ..άπλα έτυχε το κάκια στιγμή τότε...... πραγματικά ευχαριστήσω που με εκτίμησες αγορίνα μου :-* :-*
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις