Αυτός ο τιπας πραγματικά είναι για δέσιμο... την κυριακή μου έχει στείλει αυτό το μήνυμα μόλις τώρα το ανακάλυψα με ψάχνει vip για ποιο λόγο δεν ξέρω χαχα... Κάθαρμα έχεις ξεφύγει πραγματικά πρέπει να έχει δει πολλές ταινίες φαντασιώδες κ thriller ή γεννήθηκε νέος Φώσκολος..χαχα
Και θα ανεβάσω άλλα δύο από τα λίγα μηνύματα που μου έχει στείλει που είναι κατεβατά ταλείωτα μέχρι και ηχογράφηση που μου στεινε αλλά εγώ θα ανεβάσω τα συγκεκριμένα που γράφει ό,τι έχω βάλει μπράβους τον έχουνε χτυπήσει ελαφρά και το αφήσανε και μήνυμα από την άννα μαρία...
Μάλλον δεν γνωρίζεις στους νόμους μόνο για ψευδή με ΝΌΜΟ ποινή φυλάκιση για ένα χρόνο το λιγότερο και εσύ παραβίασες ψυχική οδύνη τη δική μου ξένων ανθρώπων εταιρείες και επιβάρυνες χωρίς να έχεις σκεφτεί στις συνέπειες εκ βάρος σου...
Βρε καραγκιόζη αν εγώ θα έβαζα μπράβους όχι θα σε χτύπα ελαφρά... δεν θα σου έμεινε κοκαλάκι... αλλά εγώ δεν είμαι σαν εσένα ξεφτιλισμένη και δεν ασχολέμαι ούτε με μπράβους ούτε με νύχτα βλαμμένες... πολύ βαριές κουβέντες λες και έγραψες αλλά εγώ ξέρω άλλη πλευρά θα σε παραδώσω στη δικαιοσύνη για ψεύτικα μηνύματα και για ψυχική μου οδύνη. και ανώνυμα μηνύματα....