Νέα

MaRiA_ Άννα-Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
4.455
Πόντοι
1.446
Αυτός ο τιπας πραγματικά είναι για δέσιμο... την κυριακή μου έχει στείλει αυτό το μήνυμα μόλις τώρα το ανακάλυψα με ψάχνει vip για ποιο λόγο δεν ξέρω χαχα... Κάθαρμα έχεις ξεφύγει πραγματικά πρέπει να έχει δει πολλές ταινίες φαντασιώδες κ thriller ή γεννήθηκε νέος Φώσκολος..χαχα

Και θα ανεβάσω άλλα δύο από τα λίγα μηνύματα που μου έχει στείλει που είναι κατεβατά ταλείωτα μέχρι και ηχογράφηση που μου στεινε αλλά εγώ θα ανεβάσω τα συγκεκριμένα που γράφει ό,τι έχω βάλει μπράβους τον έχουνε χτυπήσει ελαφρά και το αφήσανε και μήνυμα από την άννα μαρία...
Μάλλον δεν γνωρίζεις στους νόμους μόνο για ψευδή με ΝΌΜΟ ποινή φυλάκιση για ένα χρόνο το λιγότερο και εσύ παραβίασες ψυχική οδύνη τη δική μου ξένων ανθρώπων εταιρείες και επιβάρυνες χωρίς να έχεις σκεφτεί στις συνέπειες εκ βάρος σου...

Βρε καραγκιόζη αν εγώ θα έβαζα μπράβους όχι θα σε χτύπα ελαφρά... δεν θα σου έμεινε κοκαλάκι... αλλά εγώ δεν είμαι σαν εσένα ξεφτιλισμένη και δεν ασχολέμαι ούτε με μπράβους ούτε με νύχτα βλαμμένες... πολύ βαριές κουβέντες λες και έγραψες αλλά εγώ ξέρω άλλη πλευρά θα σε παραδώσω στη δικαιοσύνη για ψεύτικα μηνύματα και για ψυχική μου οδύνη. και ανώνυμα μηνύματα....
Στη μούνα σου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες. Όλοι πίσω απ΄το πληκτρολόγιο το παίζουν Ρόκι ή Ράμπο. Χέσ'τον το μαλάκα απο'κει

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.264
Στη μούνα σου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες. Όλοι πίσω απ΄το πληκτρολόγιο το παίζουν Ρόκι ή Ράμπο. Χέσ'τον το μαλάκα απο'κει

Έτσι ακριβώς... Χαχα
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι παίζουν τους μάγκες... μπροστά χέσμενδεν... Χαχαα
Επειδή τον έχω γραμμένο για αυτό λυσάει από δεκέμβριο μέχρι σήμερα χαχαχα

τους 2 τους εβγαλε οφ...και τις εφαγε ελαφρα απο τον τριτο??...χαχαχαχαχ...ρε Αννα Μαρια ποιος ειναι???ΧΑΧΑΧΑ....γραψε τον στην μουναρα σου.....

Είδες μωρό μου για την πάρτη μου βαράνε φλέβες... Χαχαα

Τον έχω γραμμένο εδώ και τρεις μήνες... αλλά δυστυχώς ό τιπας δεν ησυχάζει που ασχολιέται ασταμάτητα...

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.662
Πόντοι
4.546
Έτσι ακριβώς... Χαχα

Είδες μωρό μου για την πάρτη μου βαράνε φλέβες... Χαχαα

Τον έχω γραμμένο εδώ και τρεις μήνες... αλλά δυστυχώς ό τιπας δεν ησυχάζει που ασχολιέται ασταμάτητα...
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: MaRiA_
OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.264
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!

Πάντα υπήρχε τέτοιου είδους κόσμο απλά εδώ και χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν διαδίκτυο όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο βγάζουν τις μάσκες...
Και το λέω εγώ γιατί παλιά δεν υπήρχαν διαδίκτυα και εμείς ανεχόμασταν τι πραγματικότητα και η κοπέλες παλιές σε οικονοχής κάθε τρέλα από κοντά το οποίο παλιά ήτανε ντροπή προς τα έξω στην κοινωνία... και εμείς οι κοπέλες τους λυπόμασταν για τέτοιου είδους ανθρώπους... αν δεν υπήρχα με εμείς θα υπήρχε μεγάλη εγκληματικότητα στην κοινωνία τώρα που υπάρχουμε... εγκληματικότητα έχει ανέβει στα βαθιά....
Κάθε μέρα ακούμε τις καλύτερες ειδήσεις.... σημερινή εποχή ο άνθρωπος έχει χάσει την αξία του... και σημερινή εποχή λίγοι άνθρωποι ζούμε που σεβόμαστε ο ένας τον άλλον είναι μετρημένα στα δάχτυλα τέλος πάντων σας εύχομαι καλό απόγευμα και καλή συνέχεια φιλιά πολλά στην ομορφη μου παρέα..!!!

123BigGeorge

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
10
Like
4.455
Πόντοι
1.446
Έτσι ακριβώς... Χαχα
Κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα ασήκωτο στο ξύλο τον Τσακ Νόρις. Προχθές έστειλα στο νοσοκομείο τον Στίβεν Σιγκάλ:2funny::2funny:
Σειρά έχει ο Βαν Νταμ. Άστα δεν προλαβαίνω να ρίχνω μπερντάκια :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom