MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.185
Οπότε μη σχολιάζεις ότι σε παίρνουν παπάρες και ρωτάνε τιμές και μαλακίες ...
Σεβαστό το ότι σου τρώνε χρόνο ... μπορεί να πρήζουν χωρίς να δίνουν φράγκα ....
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
Είναι δεδομένο ότι θα συμβεί .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .
Τι μαλακία με το "αγόρι" τη συνεχίζεις ; Σου είπα .... είμαι μισού αιώνα ... οπότε όχι αγόρι πλέον .
Αγόρι ου όμορφο ποτέ δεν σχολείασα μη μου στέλνετε μηνύματα στο θέμα πληροφορίες... θα σου εξηγήσω τι έχει γίνει επειδή δημόσια του ανέβασα αλλά το κατέβασα μετά αυτό που ήθελα να πετύχω πέτυχα πρώτον όταν εμένα κάποιος με απειλή στην προσωπική μου ζωή και μέχρι σήμερα μου στέλνει μηνύματα γιατί έχω βρει ένα ψυχάκια το οποίο τώρα μας διαβάζει κιόλας μου στέλνει 24 ώρες ασταμάτητα μηνύματα ο άνθρωπος δεν είναι καλά και έχει μπει στην προσωπική μου ζωή σόλο μου τα social media και με απειλούσε γιατί μάλλον καψούρα έχει βγάλει είναι άρρωστος ψυχάκιας και τώρα που το γράφω το διαβάζει για αυτό έχει γίνει μπέρδεμα εσύ το πήγες αλλιώς και εγώ εννοούσα αλλιώς και μερικοί πελάτες έχουν διαβάσει τα μηνύματα και περισσότερη μου έχουνε πει μαρία να προσέχω γιατί έχω βρει έναν μανιακό που με κυνηγάει και για αυτό ήτανε πολυόμου ότι δεν δέχομαι μηνύματα άσχετα μόνο πληροφορίες και για ραντεβού τώρα πιστεύω κατάλαβες τι έχει γίνει και καμία σχέση αυτά που έχουμε ανταλλάξει μαζί...