Νέα

MaRiA_ Άννα-Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
γραφεις στην υπογραφη σου : Να'σας ευκολύνω είμαι η γνωστό Αννα Ματια. άπλα δεν ξανά γράφετε το παλιό μου όνομα δημοσίως.πλέον βγαίνω με όνομα Ερατώ..μην ξανά γράφετε στο forum..

Είσαι χαζή; :uglystupid: :headbang:
[/QUOTE
γραφεις στην υπογραφη σου : Να'σας ευκολύνω είμαι η γνωστό Αννα Ματια. άπλα δεν ξανά γράφετε το παλιό μου όνομα δημοσίως.πλέον βγαίνω με όνομα Ερατώ..μην ξανά γράφετε στο forum..

Είσαι χαζή; :uglystupid: :headbang:
Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτίμησή σου αλλά μάλλον δεν έχεις πιάσει την ουσία εδώ μιλάμε χιουμοριστικά ς χαζός άνθρωπος δεν μιλάει χιουμοριστικά άρα μάλλον κάτι συμβαίνει με το μυαλό σου το οποίο δεν συνειδητοποιήσεις την ουσία και με προσβάλλεις δημόσια και λες ότι είμαι χαζή πρώτα γνώρισε τον άνθρωπο και μετά να το σχολιάσεις όχι από κάποιο χιούμοριστικό μήνυμα να με κράξεις ότι είμαι χαζή λυπάμαι πραγματικά για τα μυαλά που κουβαλάς ευχαριστώ πολύ γιατί έτσι με κάνεις να νιώθω καλύτερα και ο κόσμος βλέπει ποιος είναι χαζός και ποιος είναι ηλίθιος και ποιος είναι έξυπνος και το κρίνει μόνος του με το μυαλό του καλή συνέχεια εύχομαι και ευχαριστώ για την εκτίμησή σου..... εδώ τη λέμε να ξέρεις γράφουμε χιουμοριστικά και κάνουμε χαβαλέ και δεν μπαίνουμε στα προσωπικά του αλλουνού περνάμε καλά κι αν θες αρέσει το for μου μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να βρεις ποιο έξυπνες π******* καλή συνέχεια....

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλημέρα στην όμορφη παρέα....
Επειδή καινούργοι διαβάζεται μερικά σχόλια και με ρωτάτε δεν υπάρχει χρόνο αυτά είναι παρελθόν ποιος ιδέα γνωρίζετε....

Δουλεύω ανεξάρτητη και τα ραντεβού κλείνοντες διάφορα ξενοδοχεία αθήνα πειραιά γλυφάδα και γύρω περιοχές...
Η συνάντηση ξεκινάει από 100€.... επειδή υπάρχουν διάφορα προγράμματα για αυτό πρέπει να επικοινωνώ απευθείας μαζί σας εξαρτάται τι θέλετε γιατί εδώ δεν μπορώ να ανακοινώνω το ότι κάνω...
Παρασκευή... Σάββατο... 12:00 έως 22:00

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλό σαββατόβραδο σε όλη την παρέα....

Stories