You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 358K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
SAVOUROPIDIKOULAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 206
- Πόντοι
- 0
Αν εισαι απο υπολογιστη Ctrl+K και εισαγεις το συνδεσμο εκει που λεει URL. Αν εισια απο τηλεφωνο εκει που γραφεις το κειμενο ψαξε για δυο κρικους που ειναι ενωμενοι Εισαγωγη Συνδεσμου ειναιΝα ρωτήσω κάτι πώς μπορούμε να ανεβάσουμε εδώ το βίντεο από το youtube ή από το tik tok μήπως ξέρει κανείς????
Κωλαρα!Καλό σαββατοκύριακο σε όλους...
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 4.496
Και τη προσφερει κιολας!Κωλαρα!
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Κάνω προσφορές και εκπτώσεις χαχαχα...Και τη προσφερει κιολας!
Από τις καλύτερες φωτό σου, αν όχι η καλύτερη! Από τη κορυφή μέχρι τα...νύχια!
Σου πάει και το ξανθό!!!Σας ανεβάζω και τις παλιές μου φωτογραφίες όταν ήμουνα ξανθιά που περισσότεροι με ξέρετε ετσι... και με αναγνωρίζετε.... και αυτό το κάνω γιατί με ρωτάτε αν είμαι η Μαρία η γνωστή που την ξέρετε και σαν μελαχρινή δεν με αναγνωρίζετε χαχα....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου για τα υπέροχα σου λόγια!!!Από τις καλύτερες φωτό σου, αν όχι η καλύτερη! Από τη κορυφή μέχρι τα...νύχια!
Με κολακεύεις με το χαρακτηρισμό "αγόρι". Μου άρεσε, πάντως που το είπες από τη καρδιά σου. Πέρασαν αρκετά χρόνια που ήμουν αγοράκι, πλέον είμαι ένας ώριμος, έμπειρος και θέλω να πιστεύω, κατασταλαγμένος άνδρας!...Όλοι, πάντως, άλλοι περισσότερο άλλοι σε λιγότερο βαθμό, κρύβουν ένα "μικρό παιδί" μέσα τους, άσχετα αν οι καταστάσεις και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει να το βγάλουμε προς τα έξω...Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου για τα υπέροχα σου λόγια!!!
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Θα σου πω για ακόμη μία φορά αγόρι μου...!!!!Με κολακεύεις με το χαρακτηρισμό "αγόρι". Μου άρεσε, πάντως που το είπες από τη καρδιά σου. Πέρασαν αρκετά χρόνια που ήμουν αγοράκι, πλέον είμαι ένας ώριμος, έμπειρος και θέλω να πιστεύω, κατασταλαγμένος άνδρας!...Όλοι, πάντως, άλλοι περισσότερο άλλοι σε λιγότερο βαθμό, κρύβουν ένα "μικρό παιδί" μέσα τους, άσχετα αν οι καταστάσεις και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει να το βγάλουμε προς τα έξω...
Σωστά το είπες όσο ώριμη και να είμαστε όλοι μας κατά βάθος είμαστε παιδιά μέσα μας στην ψυχή το σώμα μπορεί να μεγαλώνει αλλά η ψυχή παραμένει ίδια....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Σας ενημέρωμα ποιες μέρες και ώρες θα είμαι δίπλα σας...
Και για άτομα καινούργια που θέλουνε να κλείσουνε συνάντηση να γνωρίζετε μόνο σε ξενοδοχείο κάνω συναντήσεις σε διάφορες περιοχές....
Παρασκευή..... 14:00 έως 22:00
Σάββατο... 13:00 έως 22:00
Και όποιος ενδιαφέρει για άμεση ραντεβού πρέπει να παίρνει τηλέφωνο γιατί στα μηνύματα αργώ να απαντάω και ο χρόνος είναι χαμένος ευχαριστώ πολύ.
Και για άτομα καινούργια που θέλουνε να κλείσουνε συνάντηση να γνωρίζετε μόνο σε ξενοδοχείο κάνω συναντήσεις σε διάφορες περιοχές....
Παρασκευή..... 14:00 έως 22:00
Σάββατο... 13:00 έως 22:00
Και όποιος ενδιαφέρει για άμεση ραντεβού πρέπει να παίρνει τηλέφωνο γιατί στα μηνύματα αργώ να απαντάω και ο χρόνος είναι χαμένος ευχαριστώ πολύ.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλό μήνα σε όλους και καλή εβδομάδα.. στην υπέροχη παρέα....
Να σας ενημερώσω το πρόγραμμά μου για αυτή την εβδομάδα ποιες μέρες και ώρες θα είμαι κοντά σας...
Δευτέρα... Τρίτη... Τετάρτη... ΠΑρασκευή και Σαβατο...
Ώρες... 12:00 έως 22:00....
Τηλ... 698 025 2744
Να σας ενημερώσω το πρόγραμμά μου για αυτή την εβδομάδα ποιες μέρες και ώρες θα είμαι κοντά σας...
Δευτέρα... Τρίτη... Τετάρτη... ΠΑρασκευή και Σαβατο...
Ώρες... 12:00 έως 22:00....
Τηλ... 698 025 2744
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις