You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλά κοριτσάρα.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Καλημέρα στην όμορφη παρέα.....
Παιδιά αυτό το διάστημα κάνουν συναντήσεις ξενοδοχεία.... Όσοι με ρωτάτε αν υπάρχει χώρος ;;;.... σας ενημερώνω χορός έχει καταργηθεί.... μην διαβάζετε τα παλιά σχολεία και με ρωτάτε όταν είχα δικό μου χώρο αυτό το περίοδο μόνο συναντήσεις ξενοδοχεία Αθήνα Πειραιά....
Παιδιά αυτό το διάστημα κάνουν συναντήσεις ξενοδοχεία.... Όσοι με ρωτάτε αν υπάρχει χώρος ;;;.... σας ενημερώνω χορός έχει καταργηθεί.... μην διαβάζετε τα παλιά σχολεία και με ρωτάτε όταν είχα δικό μου χώρο αυτό το περίοδο μόνο συναντήσεις ξενοδοχεία Αθήνα Πειραιά....
Συνημμένα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.668
- Πόντοι
- 2.586
διπλά ποτε θα μπορεις να μας προσφερεις ...και με πια φιλεναδα σου ?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Άμα με ρωτάς γιατί και Κέλλυ? σύντομα θα είναι κοντά μας ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και εκτός αυτού.... μετά το Πάσχα θα έχω μία νέα κοπέλα πιτσιρίκα σύντομα θα σας ανεβάσω και της κοπέλας φωτογραφίες για να την δείτε!!!!διπλά ποτε θα μπορεις να μας προσφερεις ...και με πια φιλεναδα σου ?
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.668
- Πόντοι
- 2.586
εγω προσωπικα προτιμω τις πιο εμπειρες γυναικες ...και τις πιο ζουμερες ....Άμα με ρωτάς γιατί και Κέλλυ? σύντομα θα είναι κοντά μας ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και εκτός αυτού.... μετά το Πάσχα θα έχω μία νέα κοπέλα πιτσιρίκα σύντομα θα σας ανεβάσω και της κοπέλας φωτογραφίες για να την δείτε!!!!
βεβαια το πιοσ σημαντικο ειναι να υπαρχει και χημεια ανάμεσα στα κορίτσια ....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....εγω προσωπικα προτιμω τις πιο εμπειρες γυναικες ...και τις πιο ζουμερες ....
βεβαια το πιοσ σημαντικο ειναι να υπαρχει και χημεια ανάμεσα στα κορίτσια ....
Με Κέλλυ υπάρχει τεράστια χημεία... όσες φορές έχουμε κάνει παρτούζες για τόσα χρόνια κανένας δεν έχει απογοητευτεί από μας... έχουμε τεράστια χημεία....
Συνημμένα
Διπλή απόλαυση.Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....
Με Κέλλυ υπάρχει τεράστια χημεία... όσες φορές έχουμε κάνει παρτούζες για τόσα χρόνια κανένας δεν έχει απογοητευτεί από μας... έχουμε τεράστια χημεία....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Διπλή απόλαυση.
Μία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!Διπλή απόλαυση.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.668
- Πόντοι
- 2.586
μα δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση για ενα αντρα απο μια αργη ..βασανιστικη ..απολαυστική στεροφωνικη" πιπαΜία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!
Τωρα αν παιζει και "snowballing " μετα ..ακομα καλυτερα
Στερεοφωνικη πιπα;μα δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση για ενα αντρα απο μια αργη ..βασανιστικη ..απολαυστική στεροφωνικη" πιπα
Τωρα αν παιζει και "snowballing " μετα ..ακομα καλυτερα
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 216
dolby digital surround 7,1Στερεοφωνικη πιπα;
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.461
- Πόντοι
- 736
Ειναι η Κελλυ που δουλευατε παλια στο Κασσανδρας? Αν ναι, ευχαριστα νεα, να μας ενημερωσεις γιατι θελω να την τεσταρω!Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....
Αλλιώς τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε.Μία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις